Şimdi Ara

LvL 72 Archer skill . Archer olmak isticeksiniz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
6.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    koxpa hayır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: astebe

kops değil 72 skili kaçarak ok atma mükemmel bir skil diyorum zaten kesin 1000 1000 vuruyordur...

1000 vurmuyor %200 vuruyor arc shottan daha kötu ama kosarak atilabilmesi avantaj
  • kanka o koxp a benzio ya valla gm görcek koxp die banlıcak şapa gelcez:)

• o nasıl bı atack ole yaw hepsımı tutar alla alla yaws
  • Eğer böyle bi skill varsa koxp deilse o arrow defans fiyatları uçacak gibi stok yapmak lazımm
  • ßeyler arhery 72 skili bu ya
    http://www.youtube.com/watch?v=fWO2RQJ4ehg
    japkoyu bilememde Usko da böyle
    inanmayan 72 lwl bi archer bulsun attırsın bakalım skilli hangisiymiş görsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 13 Eylül 2006; 13:21:11 >
  • skill açayip bişey yaw ben görmedim böle bişeyy
  • Keşke priestinde kaçarken heallemesi olsaArtık full parti gelse rez priest 1920 hepsini yatırır
  • BEN DE Bİ KERESİNDE İKİ ELİNDE DE YAY WAR CROSSBOW BİRİYLE WURUYO ADAMA KAFASINA
    SİZ daha önce görmüş olabilirsiniz ama bana ilginç geldi walla
  • benim burda arkdada var orc cyperda lewel 72 id:crayzfırat15 inanmayan cayperde pm atsın orc

• bu ne bea
  • asasian 72 skilide kör atıyo adam zikzak çiziyo karşıdakı ondan adamı veya hayvanı rahat rahat ksiyo e tabi kör olunca hayvan veya adam onu göremiyo

• bence koxp olmaz böle şey video yu okcu çeksin bide ondan izleyek sonra kesin bişey
  • bu ne adam asas gibi dönuyo ya

• Bence okçuların asasa kardşı hiçbi zaman şansı yok . Yani tmm 5 li ok atsın atar bişe demem . Ama sende warriorla kapışır gibi karşısında durmicaksın . Koşarak vurcaksın 5 li okun en fazla 3 ü tutar . Sen ona seri şekilde spike trust oturttun mu onun etekleri tutuşur pot minor mana derken yatar ...
  • bence güzel
  • bu adam bug kullanıyor.daha öncede mirage'le ok atan adam görmüştüm oda 78 skill'i o zman bıçak atıyor
  • quote:

priest archeri yakalayamazki vursun basar light feet kaçarak ok atar yani priestin hiç sansı yok

ark. priestin alnında enayi yazmıyo ki kacan okcunun pesinden kovalasın.piest 1vs 1 de ezer gecer okcuyu o lvl de.
  • KOxp Felan Değil Gerçek 72 Skilli.
  • Çok güzel bir skill artık okçularda çok iyi durum geçti 72 skilli ile priestlerde bi mageler kaldı
    mageler içinde okşarken skill atma olsa manyak olur....
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.