Şimdi Ara

LvL 72 Archer skill . Archer olmak isticeksiniz (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
6.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • skill çok mükemmel adam sanki ok la tack yapıor mus gibi
    ama verdiği dmg az bence
    %200
    asas ın pierce skill i gibi
    orda 82 lwl bi asas olsaydı priest yatmısdı
  • bugda kalmış olabilir bazen banada oluyo czde adam raptoru çıkarıp kalkan takınca raptor + kalkan gibi gözüküyor. buda oku çıkarıp bıçakları takmış ama priest onu öle görüyor olabilir
  • ordaki adam assasa benziyo asaskombo gibi wuruyo
  • o adamda koxp var arkadaş aldı onla herşeyi keser yürüyerek harp quenn bile keser çünki harp ona vuramaz o kaxp bide 72 falan deil eğer 72 skilini görmek istiyosanhttp://www.vgamingonline.net/fansites/knightonline/skills.php?id=rogue tıkla

• Çok enteresan ama hala koxp, bug, hile vs. diyen arkadaşlar war. Bu bal gibi skill hemde baba bir skill bundan sonra okçu duracakta atak yapacak diye beklemeyin. Okçu gördüğünüzde hazır olun. Kaçarkende damage alabilirsiniz. Yakalarsanızda kesersiniz.

Birde madem topic açamıyorum. Cyhper de oynayan humanlara bir çift lafım war cz de kullandığınız koxp alında çeyizinize kaldırın. Bari cz de yapmayın.
    Bu sözlerim orc lar içinde geçerlidir. Dün akşam cz de ben adamı z ile seçemezken adam 5 li oku yapıştırmış oluyor. Çok yazık!!!
  • asasa döncektim tam vaktinde söledin
  • kosp olabilir
  • bence adam asas bi eline yay bi eline bıcak almış bugg olmuş ok gözüküyo
  • takdir edilecek kadar güzel bir skill
  • güzel
  • mümemmel
  • yani mükemmel demek istemiştim
  • aranızda priest 72 yiyen varmı archery faln çok iyi dionuz bi yiyin ole konuşun
  • o ne ya iLk defa görüom 72 olduğunu nasıl anlıcaz
  • http://www.vgamingonline.net/fansites/knightonline/skills.php?id=priest şuraya bakın bi ondan sonra konuşun masterdeki hellesh skiline.
  • 72 skilli olduu için ii vuruyo ama size sööliim bunca knight online hayatımda archer oldum ve şööle bi karara vardım.okçuların avantajı uzaktan vurabilme değilmi?hepimiz aynı fikirdeyiz burda.ancak oyunun saçmalığındanmıdır bilmem bir priest gelip size sipike çaktıı zaman isterseniz haritanın dışına bi anda ışınlanın atak yinede sizi vuruyor.nekadar kaçarsanız kaçın,zıplayıp hoplayın,vuruyor işte.aynı şey yaratıklar içinde geçerli.sizi 1 km den vurabilirler dikkat!!.e hani nerde okçunun avantajı??
  • EDİT:pries=assasin
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.