skill çok mükemmel adam sanki ok la tack yapıor mus gibi ama verdiği dmg az bence %200 asas ın pierce skill i gibi orda 82 lwl bi asas olsaydı priest yatmısdı
bugda kalmış olabilir bazen banada oluyo czde adam raptoru çıkarıp kalkan takınca raptor + kalkan gibi gözüküyor. buda oku çıkarıp bıçakları takmış ama priest onu öle görüyor olabilir
Çok enteresan ama hala koxp, bug, hile vs. diyen arkadaşlar war. Bu bal gibi skill hemde baba bir skill bundan sonra okçu duracakta atak yapacak diye beklemeyin. Okçu gördüğünüzde hazır olun. Kaçarkende damage alabilirsiniz. Yakalarsanızda kesersiniz.
Birde madem topic açamıyorum. Cyhper de oynayan humanlara bir çift lafım war cz de kullandığınız koxp alında çeyizinize kaldırın. Bari cz de yapmayın. Bu sözlerim orc lar içinde geçerlidir. Dün akşam cz de ben adamı z ile seçemezken adam 5 li oku yapıştırmış oluyor. Çok yazık!!!
asasa döncektim tam vaktinde söledin
kosp olabilir
bence adam asas bi eline yay bi eline bıcak almış bugg olmuş ok gözüküyo
takdir edilecek kadar güzel bir skill
güzel
mümemmel
yani mükemmel demek istemiştim
aranızda priest 72 yiyen varmı archery faln çok iyi dionuz bi yiyin ole konuşun
72 skilli olduu için ii vuruyo ama size sööliim bunca knight online hayatımda archer oldum ve şööle bi karara vardım.okçuların avantajı uzaktan vurabilme değilmi?hepimiz aynı fikirdeyiz burda.ancak oyunun saçmalığındanmıdır bilmem bir priest gelip size sipike çaktıı zaman isterseniz haritanın dışına bi anda ışınlanın atak yinede sizi vuruyor.nekadar kaçarsanız kaçın,zıplayıp hoplayın,vuruyor işte.aynı şey yaratıklar içinde geçerli.sizi 1 km den vurabilirler dikkat!!.e hani nerde okçunun avantajı??
EDİT:pries=assasin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme