Şimdi Ara

LVL 76 WİZARD HERCULES

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar.Herculer serverindeki çarımı satlıga çıkarıyorum.satma nedenim artık sıkıldım oyundan ve oyunu bırakıyorum.Fiyatı 250 ytl dir.İsteyenlere gitti gidiyor üzerinden satıla bilir,%20 fiyat artışı olur gitti gidiyordan isteyenlere.10.02.2008 e kadar satılmazsa satış iptaldir arkadaşlar.

msn: ALINYAZIN_GURBET@hotmail.com

Alıcı olan arkadaşlar sadece eklerse sevinirim.

çarın üzerinde 137 silk , sincap ve 75 lvl wolf (No Name) vardır.Kasada tablet ve elementleri fazlasıyla bulunmaktadır.200m para mevcuttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daslar07 -- 2 Şubat 2008; 20:48:54 >

• buda diger itemler

LVL 76 WİZARD HERCULES

LVL 76 WİZARD HERCULES

LVL 76 WİZARD HERCULES

• Char full int değildir :)))))

Bunu bilmeyenler için yazıyorum 7ceddime söwmene gerek yok..
  • buda diger itemler

LVL 76 WİZARD HERCULES

LVL 76 WİZARD HERCULES

LVL 76 WİZARD HERCULES

• çarda 8 start point str verilmiştir.bunun dışında geri kalan 220 start point ınt verilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daslar07 -- 19 Ocak 2008; 0:45:05 >
  • buda balance ve atakları

LVL 76 WİZARD HERCULES

LVL 76 WİZARD HERCULES
  • Kimse kimsenin kapsının önünü kapamıyor ama bir kez daha açıklamam lazım sanırım..

Bu karakter malesef çok kötü bi yapılandımrmaya sahiptir satan arkadaşa hatta daha önceden bu karakater satılırken attığım msgları okumasını tavsiye ediyorum..

WIZARD ın HYBRID olamıyacağını OLMAMASI gerektiğini ( burda skilleri vermemişsin) verince görükcesiniz char wizard / cleric tir..

üstüne bu konu ile ilgili daha öncede yorum yapmıştım NEDEN STR verildiği NEDEN light armor kullanmadığı ile ilgili , verilen cevap sen Taklamakanda nasıl dmg yiyiorsun biliyormusun oluşu..

önceki sahibinin cleric lvl ı ile light armor giyebildiğini bile bilmediğine emin olmama rağmen hala setin değişmemeiş olması.. magical balance dediğimz vuruşun en büyük belirleyicilerinden birnin %101 de olması ( bunun olması için ya üzerindeki itemlerin 1tanesinin bile int vermiyor olması üzerine 8 STR statı verilmiş olması gerek / yada karakterin 1/7 oranında HYBRID olması gerek ).

şimdi insanlar bana sen neden karışıyorsun gibi haklı bir savunmada bulunucak ama bu karakteri önceden arkadaşım almak istediğinde ÖNCE full int olmadığını / daha sonra buildin çok yanlış olduğunu farkettim ve satıcı bunların hiçbirini yazmamıştı.. burda önceden hata yapıp bizi dinlemeyn birinin aynı hatayı yapıcak birine, aynı durumu yaşatmasını istemediğim için bunları yazıyorum. oyunu bilmiyor olabilirsizini ama en azından birilerine sorun bişiler yapmadan önce..

umarım bu char satılır ve alan kişi isteyerek / bilerek alır...

Edit: yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex-namelessone -- 19 Ocak 2008; 1:17:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LVL 91 Monk
    16 yıl önce açıldı
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    CYPHER SATILIK ASAS 76 LEVEL
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yukarda çar itemsizken ve itemli iken startları var söz uçar gördün kalır hesapla dedimi anlarsın.çarın cleric skilleride deiştirilmiştir.alan adam armut toplamamıştır.cleric 67 şuan 60 a çekecegim 60 a kadar olan cleric skillerinin bazılarınıda sıfırladım.aldımda çarda 4 k sp vardı şuan fazladan 18 k sp var.aldımda çarda 40 m para vardı şuan 200 m para var. önce ki resimlere iyi bakarsan itemlerde deişme olup olmadınıda anlarsın.hed ve shouldere iyi bakarsan eskisi ile yenisi arasındaki farkı açıkca görürsün.
  • bu charın 40 lvl olduğu zamanları bilirim o zamanlar wizard değildi clericti ve DH den birinin charıydı ismini hatırlamıorum tam olarak

Edit:Hatırladım aliseçkin'in charıydı tibet heretic üyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RespecT -- 20 Ocak 2008; 1:47:16 >
  • evet burdan satıldı zaten..

itemlere bakıyorum ROBE du hala ROBE .. ben light armordan bahsediyorum..

oğlum sana söylüyorum kızım sen anla.. verilen cevaplarla söylediklerim arasında bi ilişki göremedim.
    hayırlı satışlar..
  • ewt her zaman botla kaısodu benden dusuktusonra bastı farkı alan kişide sıkıldı ondan satıo ne oldu la satıon msn gelmionda sorun ne
  • evet beyler bu skiller bir cleric e ait yan skil her çarda var çarın gerçek skilleri deilde yan skilleri çarın kendi skilleri sayılıo demekki.

LVL 76 WİZARD HERCULES
  • quote:

Orjinalden alıntı: ex-namelessone

evet burdan satıldı zaten..

itemlere bakıyorum ROBE du hala ROBE .. ben light armordan bahsediyorum..

oğlum sana söylüyorum kızım sen anla.. verilen cevaplarla söylediklerim arasında bi ilişki göremedim.
    hayırlı satışlar..

anlamayana davul zurna az anlayana sivri sinek saz çar bu skillerle armor giyerse atakları düşer.ozamanda ata düşük dersiniz.beyler kimseye zorla satış yapmıyoruz.isteyen hoşuna giden alır.çarı ali seçkinden aldım.dorudur. benim çar alıp sattımı herkeste bilir bunun haricinde elimde 5 çar daha var startları düzgün skilleri bozuk çarları alırım.adam eder skillerini düzeltir satarım.ama oyundaki küfür ortamı iyice canımı sıktı için artık silk oynamak istemedimden satıyorum.satış okadar acilde deil.zaten taxi de günde 15 m para bırakıo.gold satarak bile bu çardan oldukca fazla kar elde ediyorum

LVL 76 WİZARD HERCULES

• quote:

Kimse kimsenin kapsının önünü kapamıyor ama bir kez daha açıklamam lazım sanırım..

Bu karakter malesef çok kötü bi yapılandımrmaya sahiptir satan arkadaşa hatta daha önceden bu karakater satılırken attığım msgları okumasını tavsiye ediyorum..

WIZARD ın HYBRID olamıyacağını OLMAMASI gerektiğini ( burda skilleri vermemişsin) verince görükcesiniz char wizard / cleric tir..

üstüne bu konu ile ilgili daha öncede yorum yapmıştım NEDEN STR verildiği NEDEN light armor kullanmadığı ile ilgili , verilen cevap sen Taklamakanda nasıl dmg yiyiorsun biliyormusun oluşu..

önceki sahibinin cleric lvl ı ile light armor giyebildiğini bile bilmediğine emin olmama rağmen hala setin değişmemeiş olması.. magical balance dediğimz vuruşun en büyük belirleyicilerinden birnin %101 de olması ( bunun olması için ya üzerindeki itemlerin 1tanesinin bile int vermiyor olması üzerine 8 STR statı verilmiş olması gerek / yada karakterin 1/7 oranında HYBRID olması gerek ).

şimdi insanlar bana sen neden karışıyorsun gibi haklı bir savunmada bulunucak ama bu karakteri önceden arkadaşım almak istediğinde ÖNCE full int olmadığını / daha sonra buildin çok yanlış olduğunu farkettim ve satıcı bunların hiçbirini yazmamıştı.. burda önceden hata yapıp bizi dinlemeyn birinin aynı hatayı yapıcak birine, aynı durumu yaşatmasını istemediğim için bunları yazıyorum. oyunu bilmiyor olabilirsizini ama en azından birilerine sorun bişiler yapmadan önce..

umarım bu char satılır ve alan kişi isteyerek / bilerek alır...

Edit: yazım hatası.

napalım build yanlış diye intihar mı edelim

• @ __LP__

Böyle bir cevap verdiysen edebilirsin normaldir..

@ daslar07

char alıp sattığımı herkez biliyor demişsin 11 adet postun war yarısı bu konu altında zaten.. eğer başka bi üyeliğin varsa farklı üyeliklerde ne işin var?

2. char HYBRID olduğu için zaten saldırısı düşük olduğunu naltmaya çalışıyorum nede light armor giymiyorsun demedim. orda anlatmaya çalıştığım şeyin %1ini bile anlamamış olmandan bahesiyorum.

Daha önce stan arkadaşın neden böyle yaptın diye sorduğumda verdiği cevaplardı yazdıklarım farkındaysan.. o karakter satılırken benimde arkadaşım almayı düşünüyordu ama yapılandrımanın yanlış olduğun anlatmaya çalışıyorum, alıcak insanlara.

Sana N'ooluyo sorsunun cevabını bir kez daha söylüyorum.. sizin gibi arkadaşlar herşeyini belirtmediği için o gün ben dikkat etmeseydim charın HYBRID olduğunu arkadaşm anlamıycak ve alıcaktı.. aynı hataya insanlar düşmesin diye uyarıyorum.

• quote:

@ __LP__

@ daslar07

char alıp sattığımı herkez biliyor demişsin 11 adet postun war yarısı bu konu altında zaten.. eğer başka bi üyeliğin varsa farklı üyeliklerde ne işin var?

2. char HYBRID olduğu için zaten saldırısı düşük olduğunu naltmaya çalışıyorum nede light armor giymiyorsun demedim. orda anlatmaya çalıştığım şeyin %1ini bile anlamamış olmandan bahesiyorum.

Daha önce stan arkadaşın neden böyle yaptın diye sorduğumda verdiği cevaplardı yazdıklarım farkındaysan.. o karakter satılırken benimde arkadaşım almayı düşünüyordu ama yapılandrımanın yanlış olduğun anlatmaya çalışıyorum, alıcak insanlara.

Sana N'ooluyo sorsunun cevabını bir kez daha söylüyorum.. sizin gibi arkadaşlar herşeyini belirtmediği için o gün ben dikkat etmeseydim charın HYBRID olduğunu arkadaşm anlamıycak ve alıcaktı.. aynı hataya insanlar düşmesin diye uyarıyorum.

Abi arkadaşın problemi var boşver.

• beyler çar budur fiyatıda yazmaktadır.isteyen alır istemeyen almaz.zorla mal satmıoz.bütün detayları ile resimleri mevcut herşey göz önünde.gizli saklı bişey yok.
  • bari 8 str yi 10 a tamamlada 7/1 HYBIRD olarak sat.

yanlış anlama sadece iyi eleştri bu,insallah satılır arakdasım. bzde char sahibiyiz
  • onuda alan arkadaş isterse yapsın ama o açıgı zaten itemleri basarak kapatmaya çalışıyorum.şuan dahi çar serverda bilinen bir çar.farmsız birçok çardanda saglam durumda.alıcı olursa verecem yoksa çar taxi için tutuyorum elimde
  • quote:

@ __LP__

@ daslar07

+1

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.