Bildirim
Lvl Kasma Hakkında :D
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
3 Saatte senin 10 level olmanda garip,milletin 40 olmasıda -
pre plus şu bu + grinding gidersen baya hızlı oluyor.. mesela wiz de sadece fire bold ice bold ile full tıkır tıkır işliyoduk csro da :D 67 oldum kaldım mesela (csro da plus yok tek çeşit pre var.. ve BOŞA GİDİYORR :D) lol den vakit bulamıyık :D -
quote:
Orijinalden alıntı: MuhamméT
3 Saatte senin 10 level olmanda garip,milletin 40 olmasıda
Wizard olmama rağmen kasamıyorum Bende bi sorun var ama ne olduğunu çözemedim. -
1.'si 3 saatte 10 lv olmak..
2.'si balğığına tıkladım sondan 2. balıktasın herhalde.
3.'sü o linki paylaşmak yasak konu dışından mayısa kadar uzaklaştırıldım geçende imzayı silmişler.
4.'sü plus reverse.. ( silk itemleri ) wizard 3lüsüyle kolayca 40 olabilirler -
1.3 saat değilmiş 1 saatmiş
2.Sağol
3.Salla
4.Alırız -
wiz açmasaydın keşke bard yada cleric olsaydın tek build kolayca 7/24 pt de yer bulabilirdin wiz olunca adamlar senden direk sun staf takmanı bekliolar yoksa pt almıolar lwl ilerledikçe wizi yan skill olarak açabilirdin ki bence yeni swlarda en mantıklı build bard mana bas tambour bas tmm :D diğerleri cebelleşsin dursun -
Wizard Bard Oynuyorum zaten.Daha çok partylere bard olarak giriyorum.
Şimdi baktım 65 lvl adam var -
solo grinding ile onları yakallaman imkansız. eu party yapıp 7/24 kasanlar serverda başı çekerler.
Bunun içinde iyi arkadaş çevrenin olması lazım ve para,zaman ayırman lazım oyuna -
Edit:Buldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Minekop -- 5 Ocak 2011; 15:26:25 > -
item mall a gel pencere açıldıkdan sonra sol atta silk mal yazar ona bi kere tıkla premium mall a dönüşecek ordan yukardaki premium yazısına gel al istegini -
Tamam onu buldum.
Peki şu beginner gold premium %100 exp ticket içeriyor mu? Ona göre alıcam. -
quote:
Orijinalden alıntı: Minekop
Tamam onu buldum.
Peki şu beginner gold premium %100 exp ticket içeriyor mu? Ona göre alıcam.
-
40 lwl e kadar mı neydi herhalde onun kullanım süresi tam bilmiyorum -
Kullanım süresini biliyorumda hani gold premiumdaki gibi %100 exp ticket veriyor mu onu soruyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X