Şimdi Ara

lvl mevel hikaye önemli olan NP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
2.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

lvl olmadan np kasmanın tek yolu "np transferidir"

Cz için de

Warrior +60
    Mage +60
    Buffer +57(1,5k buff masivness)
    Debuffer +57(Torment)
    Healler (Grup heal kacta acılıyo bilmiyom falla ama sanırsam o da 57 idi..)
    Assasin +55 ( saglam item)
    Archer +60...

bu dediklerine katılıyorum yalnız warior 62+ bence daha iyi
    heal dediğin gibi 57 de ama 960 grup hael açık oluyor 60 olunca
    1920(grup) açılıyor benimde olduğu için 60 lwl full heal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RentzusuKen -- 16 Şubat 2006 16:45:36 >

• Önemli olan lwl sen önce lwlini kas mesela olypiada +60 olan herkes np kasıyor ama sen hızlı bir şekilde lwl kasarsan ve +65 olursan o np kasanlar hala 60 olduğu için öldürmek çok kolay olacaktır tabi bu benim hedefimşimdilik 61 62ye az kaldı
  • tamam ewt np önemli..eyw.. ama LVL olmadan ITEM sora ITEM olmadan CZ ve de CZ olmadan NP olmayacaı içindir ki git lvl kas sora item kas.. en son cz yapcan..+6 crimson HP set ve elimde elixir +4 / 32 ile geçen hafta iice şart olduunu anladım complete set e geçmemin..o yüzden para kasıorum 1 haftadır.. full complete +6 set we +7 elixir ile tekrar başlıcam..bunlar tamamlanmadan czde sadece NP kaybederim..seni lvl we item olmadan cz de düşünemiom bile.. karus san eer girmeden önce cz ye foruma msj at.. np kasalım sayende
  • quote:

Orjinalden alıntı: bremens

lvl atlamak da önemlide bazı clan larda adımın lvl 60 npsi 2.000küsür bitane mage aynı clanda lvl 50 npsi 32.000küsür

DEMEK İSTEDİĞM BU BENİM BERAMUSTA ADAMIM WAR LVL 62 ONUN NPSİ 50K AMA SİTEDEKİ BAZI CLANLARDA ADMIN LVL 50 BENDEN DAHAÇOK NPSİ WAR BUNU SÖYLÜYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: nvrenough

karus san eer girmeden önce cz ye foruma msj at.. np kasalım sayende

Bu kısma bayıldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

BREMENS ÖLE Mİ DİYOSUN...
    GİT 35 36 LEVELLE CZ YE NE OLUYO GÖR
    ÖNCE LEVEL SONRA NP
    BİR KEREDE MANTIKLI KONUŞUN YA...

haklı
  • NASI HAKLI ANLAMADIM YAW BEN 35 LVL DEWMEDİM Kİ HEM ADAM 50 OLSUN İSTERSE Bİ 60 MAGE İ KESEMEZMİ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

lvl olmadan np kasmanın tek yolu "np transferidir"

Cz için de

Warrior +60
    Mage +60
    Buffer +57(1,5k buff masivness)
    Debuffer +57(Torment)
    Healler (Grup heal kacta acılıyo bilmiyom falla ama sanırsam o da 57 idi..)
    Assasin +55 ( saglam item)
    Archer +60...

ben de bunları yazcaktım üşenip de yazamadım biri yazsada alıntı yapsam diyodum sadece Grup heal 60 da açılıyo gerisi çok doğru

• bence ilk lvl sora np yani lvl 30 ol np 100 kıolsun ne işe yarar hava np ziyanı olur gider sawaşa saniyesinde yatar
  • herkezinde ve büyük çoğunluğun dediği gibi lwl geldi np 2. adım
  • yani bi karşılaştırma yapın lvl 60 lık da 10000 np lvl 30 dA 10000 NP
  • daha yenimi anladın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Moruq_

quote:

Orjinalden alıntı: SLMVER

quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

BREMENS ÖLE Mİ DİYOSUN...
    GİT 35 36 LEVELLE CZ YE NE OLUYO GÖR
    ÖNCE LEVEL SONRA NP
    BİR KEREDE MANTIKLI KONUŞUN YA...

Tebrik ederim seni dostum çok dogru söylüyorsun
    iŞ LeVeL Np Ve itemde bitiyor.

aynen öle yoksa adam buluyo bi ark.nı mesela orc.sa magebi insan buluyo ark.olarak mage ezikleri çekiyo boyuna oda kesiyo böle np kasanlarda var böl olurmu adam gibi lvlını kasacan sonra itemleri alacan sağlam bi şekilde gidip np kasıcan yoksa lvl olmadan np olur ayakları yaş işler

+999

+10000

• Bence cok yanlıs czde lvl 35 lvl adamla bıse mı keslır once lvl sonra np ıtemde lazım
  • 1 milyon np si olan lvl 60 mage yerine kesinlikle 0 np si olan lvl 70 mage i tercih ederim bu senin düşüncen tabi saygı duyuyorum
  • NP kasmak için lvl şart
  • önce lvl sonra item sonra np zaten gelir
  • lol. oyunun amacı np zaten. siz ne diye lvl atlıyosunuz np kasabilmek için. ne diye item kasıyosunuz gene np için. ömrünüz boyunca level mı kascaksınız sanki.
    lvl olmadan nasıl np kasılır diyenler olmuş. level 50 full itemli rogue charım vardı bende. sırf ezik savaşı için lvl atlamadım. olimpiya gibi bi servera göre heralde ezik savaşındaki en iyi char benimki sayılırdı. +9 dexler, +1 dual kekuri, +7 ironx, +7 fp set vs vs. her savaş en kötü ihtimal 1k np kasıyodum. günde 3 savaş var eder 3k haftada 2 kez ezik savaşı var eder 6k. haftada 6k kasıyodum. 10k np yapıp bıraktım zaten oyunu 2-3 haftadır hiç girmiyorum. şimdi ben ezik savaşında böyle böyle 50k np yapsam levelım 50 olsa bile adam beni clana almaz mı? 60 levellık 0 np adam gitsin bide 50k np lik level 50 bakalım hangimiz iyi bi clana girer. yani önemli olan np onu diyorum. millet şu serverın en iyisi kim diyince adamlar np listesine bakıyor. np kasmasını bilmedikten sonra level olmuşsa neye yarar

• bence önce item ve lvl yapıp sonra cz yapmak lazım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.