LVL'im 70 olsun NP -100000 olsun np ninde npcilerinde.... önemli olan pvm pvp yi sevmem
bitane beramustaki arkdsın lvl 62 blade master np si 2500
lwl ın olmadan np de olmaz
al adamım lvl 40 arkds olunca hemen kasıolar tabi
:d
Ben warirorum lvl 61 olucam ama scream için geri sayım yapıyorum Np kasarken çok yardımcı oluyor bide patlaması yokmu
lwl de hıkaye np de ole bence oce adam olcan sora np veye lel kascan ben bunu bılır bunu solerım hepsının gotu kakmıs oluo np yuksek olanların
ya arkadaşım senin lvl düşük heralda sen o zihniyetle git bakim lvl 70 in karşısınada gör önelimiymiş değilmiymiş anlarsın
arkadasım ben 61 lvl mageyım ve aynı zamanda clan baskanıyım kendımde 60 lvl a kadar cz ye gıtmedım clandakılerıde gondermedım bızım karuslara vercek np mız yok dedım 60 lvl dan sonra np kasmaya basladım daha once gıtseıdım sadece yatarım ve yatardık once lvl sonra np
PEKI LWL OLMADAN NASIL NP KASCAN O DA WAR NOWASIZ SPIKESIZ SWORD DANCING SIZ WE 62(PRIEST) SKILLSIZ NE YAPABILIRSIN CZ WEYA SAWASTA
quote:
Orjinalden alıntı: bremens
yaw millet hava tıo öle böle lvl le olmuo bu iş yaw önemli olan np
Senin 200k np olsun benimde 100k senin lvl 50 olsun benim 62 master da açık hadi bakalım arenaya
arkadaşlar lwl kasmadan nasıl kesiceksin cz de areste lwl 60 bile bişey yapamıo walla bnm warrior master war ama areste eziolar lwlları yüksek item war çewre war
bence lwl daha onemlı lwl olmadan nası np olcak sorarım sıze
quote:
Orjinalden alıntı: M@TRIX_78
quote:
Orjinalden alıntı: Wolqanyc
lvl olmadan np kasmanın tek yolu "np transferidir"
Cz için de
Warrior +60 Mage +60 Buffer +57(1,5k buff masivness) Debuffer +57(Torment) Healler (Grup heal kacta acılıyo bilmiyom falla ama sanırsam o da 57 idi..) Assasin +55 ( saglam item) Archer +60...
ben de bunları yazcaktım üşenip de yazamadım biri yazsada alıntı yapsam diyodum sadece Grup heal 60 da açılıyo gerisi çok doğru
seninki yanlış 57 de 960 heal açılıyo PARTYE
bencede önce lvl sonra np
eskiden millet ne kolay lvbl kasar dı şimdi walla biri 50 olmak için 10 ssat uğraşıyo
np kasmak içinde lvl atlaman gerekiyor lvl 30 ken git bakalım savaşlara yada cz ye noluyo gör
yaw asasin için doru lvl e gerek yok 55 olsun we itemleri gerçekten sağlam olsun en kral Np yi kassar
arkadaslar foruma nasıl resım koyabılırım. kendı char ımın resmını koymak ıstıyorum. fakat nasıl resım koyuldugunu bılmıyorum. yardımcı olursanız sevınırım.