Şimdi Ara

lvl mevel hikaye önemli olan NP (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
2.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • post kasmak için çok iyi bi topic ama bana neden yazdın demeyin post kasmak için
    ama 30 lvlde cz mz diyen arklar np transfer diye bişi duymamış galiba
  • arkadaşlar np kasmak için lvl 62 olması lazım
    ama lvl 62 olmakla bitmez iş senin elindeki itemlerin dandikse gene kasamazsın np
    ama itemlerin çok saglamsa np şov yaparsın
    bu olay %30 lvl bakar odda en az lvl62 olmalı %30 iteme bakar
    %40 ise senin bu oyunu oynama yetenegine bakar yani ii np den kastım ilk 20 kişi arasına girmek gibi.
  • Böle saçma sapan bi soru sorduğun için teşekkür ederiz. Elbette np çok önemli ancak lvl daha önemli derim ben.
  • hahaha bende 6564654 lvl ım 30 lvl da CZ ye git bakiim bişi yapabilmiyon mu millet Cz de bişiler yapmak iiçin saatlerini bilgisayarda geçiriyo 30 lvl da hiç bişi yapmamazsın bundan sonra da saçma sapan topicler açma
  • lvl olmadan np kasamassın
    lvl olupta item olmassa bi halt yiyemessin
    np kasmak için önce lvl sonra item gerekli
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

lvl olmadan np kasamassın
    lvl olupta item olmassa bi halt yiyemessin
    np kasmak için önce lvl sonra item gerekli

+++++++++++++++++
  • sımdı soyle bısı var np de onemlı arkadasın ama bı 55 60 olcan np kasıcan hıc bı ıyı clan almıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

BREMENS ÖLE Mİ DİYOSUN...
    GİT 35 36 LEVELLE CZ YE NE OLUYO GÖR
    ÖNCE LEVEL SONRA NP
    BİR KEREDE MANTIKLI KONUŞUN YA...

arkadaşın dediği çok doğru ama önce level sonra item sonra np bana göre
  • aynen ole onemlı olan natıonal poınt (NP)
  • arkadasımın sozunu dınledım allah razı olsun ondan 1 lwlda cz ye gittim cok mutluyuum
  • ewt 100k np ım olsun 60 lwl yerine 50 lwl adamım olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: deep_man

arkadasımın sozunu dınledım allah razı olsun ondan 1 lwlda cz ye gittim cok mutluyuum

Nerden baktiğinizla ilgili.

Clanin var ve 20k np daha olursa cape quest yapabiliyorsun diyelim. Ve clanda tek bir kişilik yer var. Clanina 60 lvl 0 npli adami mi alirsin, yoksa 55 lvl 50k npli bir adami mi?
  • ÇOK YANLIŞ Bİ DÜŞÜNCE....BEN BU LAFI DUYMAMIŞ OLAYIM..SENİN LWLİN 30 OLSUN BAKAM GİT CZ YE...LAN ADAMLAR SANA R İLE TEK ÇEKER..AÇMAYIN BÖLE SAÇMA TOPİC
  • np iiçin lvl önce 60 olmadan gidemezsin ama üzerin harika itemler müthiş se 55 56 da gidersin bide lvl kasmak için bide lvl gerekio yine 40 lvlda aposa giremezsin yani herşey lv sonra np sonra party sonra arkadaşlık sonrada KNİGHT ONLİNE
  • lwl mwl onemli diil onemli olan item de diil

+7 dual sb le 1,5 k np yaptım cypherda burda onemli olan DLW (dark lunar war blmeyenler olabiler)
  • İtemleri aynı (ve orta halli ) LvL 55 asas ile lvl 60 asas arasındaki fark nedir? 15 stat yani 15 dex. Bu farkı kapatmak 2 tane unique takıya bakar. Silah farkıda var tabi daha. Bence LvL 62 her karakter için cz de alt sınırdır zevkli pk için (cleric ler hariç)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark_Mage

lwl mwl onemli diil onemli olan item de diil

+7 dual sb le 1,5 k np yaptım cypherda burda onemli olan DLW (dark lunar war blmeyenler olabiler)

Peki kimleri öldürdün, hayaletleri mi ? Yoksa öldürdüklerin itemi veya LvL ı senden düşükler olmasın.
  • arkadaslar gz ye gider herkes gorecektir ki ve anlar kiii

masteri acip lvl 62 olup eline saglam item almayan mage , warrior , assasin , okcu

cz ye gitmesinnn sadece zaman kaybi

ben mastera kadar lwl kasin derim lwl 60 olunca item kasaca yanii parra yani daha iyi itemlar sonra tamamladiktan sonra lwl 62 olup scrollunu alacan cz de baba gibi kas npni

ama yok yok siz genede giidin bu kadar np ler nasil kazanliyo lwl -60 lar olamasa
  • ben obakımdan söylemiyorumki meslela bencz deyim lvl im55 asasin( sağlam itemli örneğin 2 tane+8 mirage) karşımdada 62 mage war onu ksememmi? (kaçtane yatırdım aslında ben nowacı mage leri)
  • quote:

Orjinalden alıntı: silver_clapenteus

şöyle insanlara uyuz oluyom ne demek ya post kasmak için bi kere yada 50 kereyazıyolar mantıksızmısın sen beynin yokmu yorum yapamıyon sabır...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.