Şimdi Ara

LvL mi iTemmi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: poq

ne alatmak istemiş

• ben item derim item yapabiliyosan iyi oynamayıda biliyosun dmektir
    AYNI FİKİRDEYİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: pardus34

2 si pararel olrk gider. item olmassa lvllın manası kalmaz. item olsa lvl olmadımı bi işe yaramaz. saçma topic bi daha görmek istemiyoruz.

sen gerize..lı mısın ya, her topic e saçma diyosun ! allahın beyinsz i ! tövbe tövbe,ne biçim adamsın sen be ! her topic e saçma , gereksiz bilmem ne diyosun,yeter be ! senin gibi saçma sapan adam görmek istemiyoruz !
  • bence item ve lwl ikiside cok onemli
    %50
    %50
  • adamın lvl 74 magic ben 62 adamda item yok benim üstüm +7shell set and +7elixir,wakirie armor onun seek 49-80 benim 41-80 onu almadılar . beni aldılar .

item tabiki de
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardreamking005

ben item derim item yapabiliyosan iyi oynamayıda biliyosun dmektir

Ne alaka ben çok gördüm kafeye gelen çocuklardan çocuk annesinden para alıo belki haftalığını yatırıo GB alıo
    Bence ii oynamak önemlidir
    lvl 60 a kendisi kasıp oyunu çok ii bilmeyen birsürü kkişi tanıorum
    Adam koxpla 4 günde 60 oluo ve oyun hakkında hiç bilgisi yok bi oyuna girmeyi bilio bide koxp kurmayı ve ex bug yapmayı
  • DEVLET KONUSURR
  • Tabiki İtem Lvl her zaman kasılır...

örnek biri 45 lvl elinde dual +7 shard var biride 50 lvl elinde dual +7 cleaver var hangisini alırlar Deruya ?
  • tek kelime iile item
  • eger assain değilsen item onemli...itemin yoksa ezik takılırsın..

assain sen oynamayı bilen işi götürür...
  • bence lvl nie diyecek olursanız

lvl olursa beceride yani o lvl e kadar tecbrübede olur

lvl olursa tabiki itemde olur adam boru değilki arada itemde yapmıştır bu her zaman öyledir lvl i yüksek olanın itemide vardır
  • Bence sıralama

Lvl>>item>beceri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 23 Nisan 2007; 15:11:45 >
  • tabi ki item, bi örnek , olmpya daki 62 lvl warrior um la arenaya girmiştim, lvl 57 bi warrior geldi,adamın elinde +8 raptor vardı,bende +7 raptor,benim üstüm shell set +7 di,onun üstü +8 fp set ti, ve adam beni neredeyse alma aşamasına geliyordu,hatta 1 kere aldı beni...lvl de önemli ama,item daha önemli
  • Bakın arkadaşlar bunları şu şekilde açıklayabiliriz.

ne kadar iyi oynarsan oyna item olmadıktan sonra birşey yapamazsın. Aynı şekilde item olsun lvl olmasın gene birşey yapamazsın...

Olaylara şu gözle bakalım...

Adamın kafasında DD25 var diğer itemleriniz aynı bu adamı nasıl oynama tarzınız ile yatıracaksınız vs de ?
    Zaten bu şartlar altına getirmiş birisi oynamasınıda iyi bilir.

Veya şartları gene aynı düşünün 2 bp kağışıyor biri 72 vuruyor diğeri 62 buradaki kabiliyet ne kadar etki edebilirki ?? adam sana vurduğu 100 fazla olsa adamın kombo yapmasına gerek yokki zaten 72 olan birisi komboyuda çözmüş olacaktır...

lvl ve item eşit olduğu sürece playerlik konuşur.

O yüzden lvl kasarsın kasarken oynamayı öğrenirsin yavaş yavaş item yapmaya başlarısın...
    Bunların hepsi birbirini tamamlar
    60 lvl birisinin 70 lvl birisiyle kağışırken karşısına cıkacak engel masterdan gele %15 damage kırma skillidir.

• LVL ÇÜNKÜ

şu sorularda lvl öncew geliyor

- kngiht oynuyo musun ?
    - kaç lvl sin ?
    - elinde ki ne ?
    ....
  • Sorunun cevabı çok kolay tabikide lvl zaten lvl aldınmı itemde gelir merak etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: scrabLe

Sorunun cevabı çok kolay tabikide lvl zaten lvl aldınmı itemde gelir merak etme

anlayamadm,item gelir diyosunuz da , item nerden geliyo,havadan mı geliyo ! , bedava dağıtmıyorlar itemi lvl olunca
  • Ya ben fazla oynayan bi kişi olmama rağmen,60 olduktan sonra gerisi gelio bence bosslar vs...
  • item çok önemli bunu yüksek lvl de itemsiz gezince anlıyorsun
  • bence her ıkısıde onemlı bunlar bı butundur bolunemez
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.