ikiside ornek ben ardreme charımı bozdum piyasa pahalıyken chitinleri 90 m ye almıştım 170 e sattım falan baya ticaret yaptım 40 gb param oldu sonra bi arkadas dedi gel mage ac dedi nova filan atarsın eglenceli olur yok 50 den sonra olmadı para hazırdı +7 complate set +7 elexir alıcaktım kasamadım sonradan bi varior actım bunada +7 chitin set yaptım raptor alıcam +7 varior kasmanın zor oldugunu gordum şimdi piyasa ucuzladı yeniden ardreeme charıma dondum ne guzelmiş her aldıgım itemi takabiliyorum en azından stat derdi yok
tabiki item diyorum şuan kullandığım arkadaşımın 76 lvl bi çarı var ancak çarda item yok her nekadar comboyu bilsem de itemlerim olmadığı sürece sağlam bi 67-68 wariror-rogue ya yatabiliyorum item olduktan sonra her şekilde ayakta kalırsın aynı şekilde soyulan 64 lvl çarımla 69 lvl warrioru kesmiştim ama üzerimde arkadaşın itemleri vardı ve itemlerde dehşetti o vs den sonra anladım ki kesinlikle item ss koyayım dicem ama herşeyi sildim hackten sonra arkadaşta oynuyorum oyunu
lvl ın olsa ıtemın olmasa ıtem yapr sın ama ıtem mın olursa o kulanmatık tan sonra ne ıse yara kı yanı bu konu bıraz arsık tan bı da her 2sıde olur (SORU BIRAZ SACMA )
beceri + lvl + item
quote:
Orjinalden alıntı: filozof80
yaw ne boş konular bunlar... başka forumlardan görüp gelip konu açıyosunuz ne geresiz işler yapıyosunuz... kendi işinize yarıyacak merak ettiğiniz bilgi almak istediğiniz konular açsanız ne güzel olacak... post kasmak içinkonu işte
kardeş biraz sohbet olsun die açtım fikir alışverişi oyun kapalı iken madem ilgilenmicen konuşma
combo we item konuşuyor istersen 80 lwl ol ama item olmadıktan sonra bi işine yaramaz anladın sen onu
item bende hiç bulunmayan bişi
tabikide item şahsen kendim den bilirim 60 lv ful +7 fp dual +8 clver vardı ama a58 rebrth cihitnliler bni alıodu ve sinirden açrı bıraktım yeni çar açtım :D
tam 3 bilinmeyenli bi denklem...
%90 item bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme