ßu oyunda lwlinden itemine tut hepsi birbiriyle çelişir bu yüzden hepside önmlidir oyunculukta dahil.
item
Bu seçenekler arasından item derim ama itemden daha önemlisi oyunculuk
% 80 İTEM % 20 LVL. C z de iki 76 mage birde +70 asas orc mageyi kesemedi. İTEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
item tabiki benden ezik adamların dual +7md ve +8 fp seti var benim lwl 61 arkadaşın charı ile np kascaktım benim clana bir baktım saydığım itemli bir lwli56 adam beni yatırdı iyi oynuyorum ama ne yarar item konuşuyoo
2 ' si Kafa Kafaya Verip ÖyLe Konuşur
ne lvl ne item bu oyuna sadece SİTEM..Açın artıkk
quote:
Orjinalden alıntı: KiLL4YoU
%40 Item %30 lvl %30 Beceri
+1
ya lvl 80 charın olsun itemi olsn oynamayı bilmezsen boşa oynarsın.dalga gecilme konusu olursun. ama lvl 69 olursun itemin deve yüküyle olur oynamıyda bilrsen yardırırsın resmem bu olay degısır.ben size sadace örnek verdim acıklama yaptım.böle seylere baglı
herzamn itemin kadar konuş caksın onun için itemderim
item en onemlisi.
lwl gelince item gelir birde üstüne iyi oyuncu oldunmu işi bitirirsin
Yemek yemssek ölür müyüz ? Su İçmezsek Ölür müyüz ?
quote:
Orjinalden alıntı: LothLorienKing
Beceri Ve İtem
Olympiada Bi asasım Wardı 55 lwl X000FeaRLeSS00X
Andreamda Baktım 65 lwl warrıor seking.açıktı adama dedim üstünü giyde kapışalım Adam Üstüm Yok Dedi Adama Spikeyi Bi Koydum Yerde
yok artık lebron james
%75 BECERi %10 iTEM %15 LvL
neden beceri daha onemli derseniz siz oyuna yeni baslamis noob bir kisi ye fulll item 80 lvl char verirseniz ne olur
Kesinlikle item cunku bugün arenaya seekingi 42_80 olan bi warrior geldi .Elinde raptor wardı .Ustu cıplaktı.Bende 42asas:d Adamla vs yaptık.Adam eline halberd aldı seri seri 45 skili vuruyo:d adam çok havaya girdi.Nasıl olsa 20 lvl asagı bir asas onu kesemez!Adam ac karnına bi combo yedi.Hafife almanın ne olduunu gordu.Daha sonra raptorunu shellerini giydi :d ben kactım baska bi asas geldi 65 lvl bunla warrior ws yaptı.Asas mahvetti bunu.Yukarıda asas bi b.k a yaramaz diyen arkadaslar knight ogrenin de gelin
offf ikisi de aynı 1 lvl ve +10giga olsun öbürü 80 lvl yumrukla dalsın bakalım hangisi kescek 80 lvl yatmas ama
ikiside lzm :D ama item daha lzm
quote:
Orjinalden alıntı: lwolat
LVL ÇÜNKÜ
şu sorularda lvl öncew geliyor
- kngiht oynuyo musun ? - kaç lvl sin ? - elinde ki ne ? ....
çok güzel saptama
lvl olmadan item bi işe yaramaz ama lvl düşük olsun ama itemlerin olsun yinede bişi yapamassın