Şimdi Ara

lvl60 full int char satılıktır eldorado!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lvl60 full int charımı satıorum! istanbuldan elden alabilecek kişiler msn adresim! N_F_Z_3@hotmail.com ilgilenenler eklesin! sslerini koyuyorum buyrun bakın!kasasız resimlerdeki haliyler werilecektir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cutthroad -- 25 Şubat 2007; 15:17:07 >

• elinden gelse tavsani da alican ha
  • çok pahalı değilse almayı düşünürüm fiyatı ne kadar
  • evt abi ayıp olmazsa bi fiyat belirliyelim

• forumda fıyat belırmek yasak olduğu için fıyat belirtmedim msn mi ekleyin konusalım demiştim car onusunda anlasmaya vardım bı aksılık olmazsa satılacak hanüz satılmış değil daha yüksek bır teklıf gelırse neden olmasın ayrıca char ı elden vermek zorundayım yaşımın 18 -olması nedeniyle
  • Benim 57blade char keser senin charı bence... sizce blade mi int mi ?
  • benim 59 lvl nuker çarım war buna tek atmakla kalmaz üstünde tepinir beçarın.... diyem yani
  • sen tam bi post kasıcısın ayrıca bır guıldın master ına yalanarak servarda bir yerlere gelemezsın bunuda bil ben carı satmak ıcın bu topic i acıyorum sense benim charım senı keser ınt str bu topicler bu forumda gunde 10 tane acılıo belkı daha fazla bu konuyu tek topicte halletsenızde bızde rahatlasak
  • ekledim konusak
  • Woow bizim clandan dostum ben char arıyom hemde full int ben sizin clandayım bana nie sormuyon sen nick 0oNiKoXo0
  • şimdi oyudna dıılım msn ekle konusalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.