arkadaşlar ben yeni char açtım 1 hafta önce lw 52 oldum we küçük dts görewi açıldı ama görewi aldım we dts kesmeye başladım kesiyorum ama saymıyo.(1/250 die başalmıyo) neden olabilir. yeni pachden oplabilirmi?? lütfen yardım edin. şimdden teşekür ederim.
lütfen arkadaşlar bu görewe çok ihtiyacım warrr.
server nere belki yardım ederim
aldınmı görevi yada ks mi var onlara dikkat et okcu falan dalmasın
bende de öyle soldierde bi hata var ama skeleton filan oluyor
sonuna dikkat et 2 tane var bi dragon tooth soldier bir tanede dragon tooth skeleton seninkisi soldier yani küçük olan
Yaw neden Bilmeyenler Yorum yapiyo Kardeşim sana tek şunu soylim
Gorew Kesince sayiyo ama sen Goremiyorsun gorewi Bitirince YANİ 250 tane DTS kesince Yukarda Monster Hunt Complete yazicak sen 250 tane kes Bittigi zaman Yukarda yaziyo Buna emin ol Dom soldieri yaptim aynisi oldu !!...
O görew bug da bende şu an yapmıyorum yni adam açmıştım onu kesiyosunuz ama sayıları yazmıyo kendin sayıcaksan sonra görewi bitirince gidip wericeksin ama düzgün say
alcohol doom görevine yardım edermisinnn
eger gelmiyorsa gorewi bırak tekrar al dene muhdemelen olacaktır
herkez kafadan atmış bi dünya bişi..
eğer o soldaki yeşil kızı iptal ettiysen yukarda saymayabilir bu bir.. yeşil kıza tıklarsan quest üzerine tıkladığında sana kaç tane kesitğini söyler bu iki.. üçüncüsüde raibaya gel yukarı çık sağa dön harpylerin girişindeki dts leri kes küçük olanları..
bu 3 ü olmassa bi hata wardır mutlaka..
alla alla diyorum ya o görew bug da beni dinlesenize kendin saycaksın
evet bug var olmuyor o görev.aklından saycaksın
çok teşşekkür ederim herkezin yorumları için. söledikleriniz hepsini deniyeceğim gerçekten saolun.
quote:
Orjinalden alıntı: EkoFresh
sonuna dikkat et 2 tane var bi dragon tooth soldier bir tanede dragon tooth skeleton seninkisi soldier yani küçük olan
+1907
ne dicektim lan benn
yeni gelen pachlerd işlah düzel miştir ben 54 oldum o görewi yaparsm 55 olcam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme