300m dan pazarda görmüştüm bu arada sana teklifim var lycaon hammer ve 300m ver sana ib +7 veriyim ne dersin?
up
up
walla dostum laycon hamer dehşet bi item...biri pazarda 300m felan yazmış..biri de ib verıom para eklersen yazmış.....
dayı siz karıştırosunuz galiba...lobo hamer veya lupus hamer pazara düşer anca...layconhmaer +6 ya ben roc aldım....şu an elimde laycon hamer +7 war..deli teklifler alıyorum...
sakın ha sakın ucuza werme +0 13gb den başlar şu pıyasada...
makıneme xp yuklenıo şu an akşama bi ss atarım malzemeyı gorsun bilmeyen arkadaşalr da az susarlar...
lh 300m ha
lh +7 ile magenın kralı gelsın 350 wursun bana
nese uzatmım de akşama bi resim çakarım buraa daha açıklayıcı olur
çok saol menthalion yardımcı olduğun için ben daha önce hiç görmemiştim fiyatı hakkında da bilgim yoktu tekrar teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: Menthalion
walla dostum laycon hamer dehşet bi item...biri pazarda 300m felan yazmış..biri de ib verıom para eklersen yazmış.....
dayı siz karıştırosunuz galiba...lobo hamer veya lupus hamer pazara düşer anca...layconhmaer +6 ya ben roc aldım....şu an elimde laycon hamer +7 war..deli teklifler alıyorum...
makıneme xp yuklenıo şu an akşama bi ss atarım malzemeyı gorsun bilmeyen arkadaşalr da az susarlar...
lh 300m ha
Aynı oyunu oynadığımızdan eminsin değil mi. tamam +0ı +7ib den değerlidir ama mevcut piyasada +0lycaon hammerın değeri 5gb falan, +6 lycaon da eli kulağında tezgaha düştü düşecek. ROC almış olman sadece iyi bi takas yaptığını gösterir.
tezgaha 999 m dan koycam satılırsa kendimi şanslı saycam yani
quote:
Orjinalden alıntı: Cubic
quote:
lh 300m ha
Aynı oyunu oynadığımızdan eminsin değil mi. tamam +0ı +7ib den değerlidir ama mevcut piyasada +0lycaon hammerın değeri 5gb falan, +6 lycaon da eli kulağında tezgaha düştü düşecek. ROC almış olman sadece iyi bi takas yaptığını gösterir.
bana bi gordun laycon hamer ın ss ını atarmısın pazardan ?
hp werse değeri artabilirdi fakat bu devirde hp vermeyen int priest silahları tercih edilmiyor
lycaon hammer str ve mp recovery ozelliginden dolayi warriorlarin eskiden cok ragbet ettigi bir itemdi (toto+lycaon ile howling sword vurdugumda hic mana harcamiyordu)
sanirim suan bir bug var eskisi kadar manayi geri dönüşüm yapmiyor. piyasasi da eskisi gibi degil.
quote:
.....
bana bi gordun laycon hamer ın ss ını atarmısın pazardan ?
lütfen ısrar etmesen bu değecek bişey değil burada altı üstü lycaon hammerdan bahsediyoruz. ROL tezgahta demedim git herhangi bi serverın 1. sine rahatlıkla görürsün 500-600 arası (yeni serverlarda daha da ucuzdur) . bunun için ss almaya değmezkendi gözlerinle görmek varken. lycaon hammer iyi bir exp kasma silahıdır , hele ki mevcut para sıkışıklığında mana harcamamak için birebirdir ama bi WP etmez +0 ı , lütfen "kargaya yavrusu şahin" edebiyatına girmeyelim, bende de bi ton item var o böyle şu böyle deme ihtiyacı duymuyorum , bunlara gerenk yok herkes neyin ne olduğunu biliyo zaten. +7lycaon un olması ya da bi ara kullanmış olman piyasa yapmanı gerektirmez. değeri belli +7lycaon şu an hiç bi serverda 25gb etmez. veren bulursan da kaçırma
int priestlar için lobo>lycaon , lycaon un tek + sı resistleridir. atağın önemi yok zaten. konuyu fazla uzatmaya da gerek yok halep orda arşın burda koy tezgaha 900 den satarsan burada kapaklı olarak 1 hafta dolanırım artık. alıcı varsa da oly de hemen bi tane temin edip 550 den isteyene iteleyebilirim!
up
up
sattım 900 m na bitti eziyet
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme