Böyle düşünceli bir beyefendinin evine daha da çok yakışacak bu robot. Hayırlısı olsun. |
Lydsto R1 Temizlik Robotu (11. sayfa)

-
-
Keşke bende söylemeseymişim hocam güzel bir süpriz olurdu siz iyi yapmışsınız söylemeyerek😅 -
Sürpriz gibi sürpriz :) Hepimize hayırlı olsun tekrardan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah razı olsun hocam.
Dua edin de biz de sizin gibi koca bir ömrü birlikte geçirebilelim sağlıkla huzurla eşimizle evlatlarımızla : ) -
Bu güzel dua hepimiz için efendim. Evlerimizden huzur, keyif, sağlık eksik olmasın.
-
Hatta geçen sene komşular birbirine bakarak hep birlikte Mi C1 almışlardı.
Tabi bizim hanımda başka robot görmeyince çok gelişmiş bir şey sanıyor haliyle.
Bizim de aynısından olsun diyordu.
Bende bakalım artık ama o çok pahalıymış falan deyip geçiştirdim.
Şimdi bunu görünce baya bir şok yaşanacak galiba kısa süreli de olsa :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan_Taner -- 1 Mart 2021; 13:33:41 > -
Haa bir de küçük kızım filmler deki gibi robot konuşacak mi baba diye soruyordu, bende yok artık daha neler dedim gülüştük.
Şimdi Lydsto cidden konuşunca kızıma da arkadaş çıkmış olacak.
Bende de kahraman baba rolleri tabi :)) -
Valla çok hoş bir sürpriz olacak hocam ☺️ -
İnşallah hocam ya :)
Hepimiz için hayırlı olacak umarım -
İnşAllah Hocam ☺️ -
Hani şu uygulamadan bir tuşa basarak robotun yerini bulma özelliği var ya, Ekay'ın incelemesinde gösteriyorlar.
İşte o çok hoş bence.
Robot içeriden sesleniyor ben buradayım diye :) -
Bunlar iyi günleriniz abi, zamanla yengede işi çözecek...
Benim hatun evde 4 adet robot var geçen diyor ki bana; bunun halıda güç arttırımı yoktu dimi dur Maksimumda göndereyim mutfağa, o çıkınca şu robot Y şeklinde mop yapıyordu mop'u o yapsın, bizimkisinin pili iyi (5200mah yani) salonu o talan etsin falan
Keyifler yerinde çok şükür.
-
Bu gidişle Ekay sizden ek para isteyecek gibi...
Karizma yapan robot sattığı için!
-
Siz yine iyisiniz, bende eve test robotu geldi mi önce ahali açıyor paketi!
Ama Allah var, eşimin ilk gördüğünde burun kıvırdığı hiç bir robot uzun ömürlü olmadı piyasada.
-
Bende eşime sürpriz yapıcam hocam. Şuan hiç haber yok. :) Çok pahalı diyordum ki gerçekten benim için bu fiyatlar çok pahalı ama sınırları zorladım.
İnstagramdaki robot çekilişlerine katılıyor hergün çok istiyor iki gözümün çiçeği. (Kıyamam ona)
Şimdi bu 20 gün nasıl geçecek bakalım. Umarım söylemeden durabilirim çatlamam inşallah 🤣
Hepimiz sağlıkla mutlulukla kullanırız umarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bak işte bu hiç gelmemişti aklıma abi : ) -
Burada kimse duymaz, görmez. Aramızda.
-
Kadınların sezgileri nasıl her zaman bu kadar güçlü olabiliyor yaa.
Biz o kadar araştırıp bilgi sahibi oluyoruz
Ama onlar sadece hissederek anlıyorlar her şeyi.
Helal olsun yani ne diyeyim : ) -
Harikasınız.
-
Bu robotun sarf malzemelerini ve yedek parçalarını bulmak zor olmaz umarım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X