< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan_Taner -- 1 Mart 2021; 14:39:32 > |
Lydsto R1 Temizlik Robotu (12. sayfa)

-
-
Eşim arada bakıyor elimdeki telefona ne yazıyorsun sen böyle diye.
Ama forumu görünce aman neyse diyor.
Instagram da bu kadar yazıştığımı görse kıyamet kopardı galiba :)) -
Otonom olayi ciddi anlamda kolaylık bunda hem fikirim ama gene de duzenli olarak her temizlik sonrası fırça temizliği yapılması gerektiğini düşünüyorum -
Sıkıntı yok hocam koca gemiyle konteynerler dolusu robot getiren adamlar mutlaka bir tanesini de sarf malzemeleri için doldururlar :) -
Ohooo sizinki işi çözmüş hocam yaa
Benim hanıma roborock s7 ile mija C1 i yanyana koyup göstersen farkı anlamaz galiba :)
Kadınların bu kadar çok şey bilmesi iyi değil ya.
Ben mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıyorum teknolojiden.
Evde otorite olmasak ta, bilirkişi biz olmalıyız en azından ;) -
Ekay yedek parça ve sarf malzemelerinde satışını yapacak hocam içiniz rahat olsun o konuda👍 -
-
Cevaplar için teşekkürler bence sarf malzemesi ve yedek parça cihazdan daha önemli. Bundan önce başka marka robot bakmıştım kendi sitesinde bile fırça filtre vs parçaların stokta olmadığını görünce vazgeçmiştim.
-
Bence robot süpürge gibi işi temizlik olan bir teknolojiyi bilsinler abi, bilsinler ki yeni çıkan bir robotu almak için neden-niçin açıklamak ve karşılığında sadece ne kadar diye sormasın :)
Yoksa robot alırken ona da sus payı için istediği kıyafeti vs almak zorunda kalmayalım
-
Harika tespit evet hocam yeni evliyiz 5 ay olcak :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangisiydi hocam o sarf bulamadığınız robot ? -
Hocam sizin durumunuz çok daha girift ama bizimkine göre :)
Mesela bizim hanıma 1500 TL'lik robot alsam bunu senin için 3500 aldım desem inanır garibim :)
Ama mesela yemek takımında yada kıyafet seçiminde aynısını o bana yapar ;) -
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah :)
Yalnız şimdi 18 senelik evlilik deneyimime dayanarak diyebilirim ki ; kadınlara her zaman bir şey alırken bunu elini kolunu sallayarak kolayca değilde, çoook zorluklarla,
ve onun için bunca zorluğa katlanarak ekonominizi zorlayarak aldığınızı vurgulamak gerek ;)
Yoksa zaman içinde sanki siz bir şey alıp hediye etmiyorsunuz da, o hakkı olanı sizden alıyor gibi bir durum oluşabiliyor :))
Şakayla karışık bir gerçeği vurgulamaya çalışıtim ama umarım ifade edebilmisimdir kendimi ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan_Taner -- 1 Mart 2021; 15:14:39 > -
Bizde herşey şeffaftır hocam, maddi manevi herşey ortaya konur, payına düşeni nasiplenir ki Serra olduktan sonra maddi manevi herşey onundur, onun içindir der geçeriz.
Neyse buraları izdivaç programına çevirdik, oyalamayayım konuyu.
Saygılar.
-
Ayni dediğiniz gibi yapıyorum hocam. :)
Sizlere de maşallah hocam 18 sene nice 18 lere inşallah :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyyy bu minik meleği daha yeni gördüm ben ama. Az önce açılmamıştı galiba.
Allah bağışlasın inşallah :) çok sevimli gerçekten -
Ne izdivacı hocam iki ergen delikanlı bir de minik kız çocuk babasıyım izdivaç zamanı geçeli çok oldu bizde ;) -
Allah razı olsun dostum. Hepimiz için nice güzel seneler nasip olur inşallah. :) -
ALLAH razı olsun abi
ALLAH tüm çocukları analarına babalarına bağışlasın, dünya onların hatrına dönüyor bence.
-
Kesinlikle haklısın yerden göğe kadar.
Masumiyet diye kavram kalmamış olacaktı çocuklarımız olmasa.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X