TOZ VE SU GABI TOPLAYAN APARAT VARYA ona 12 volt verin çok fazla tutmadan peş peşe verin genellikle kreçten oluyor ben 2 sefer öyle kurtardım |
Lydsto R1 Temizlik Robotu (127. sayfa)
-
-
Merhaba ana fırça temiz olmasına rağmen hata almaktayım takılma var diye başına gelen oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba herkese, cihazın toz haznesi lazım. Elinde olan varsa almak isterim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Evdeki modem değişince bağlantım koptu.
Şimdi 2 tuşa uzun basıp yeni wifiyi seçiyorum ancak Lydstro geldiğinde onu seçiyorum ama bağlanmıyor.
Bunun sebebi ne olabilir ve nasıl aşabilirim.
Kapattım açtım, küçük yuvadan reset tuşu ile fabrika ayarlarına döndüm ancak düzelmedi.
Tekrar nasıl bağlantı sağlayabilirim.
(Cihazı 2.5 sene önce aldım, pişman oldum 2. yılında pil değişimi oldu bi randıman alamadım)
-
Robot sadece 2.4ghz ağlara bağlanır. 5ghz olana bağlanmaya çalışıyorsanız olmuyordur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
cevap için teşekkürler yeni modem zte zxhn h3600 olarak geçiyor 2.4 ve 5 i ayırabilir miyim? 3 saattir bişeyler yapmaya çalıştım olmadı. nasıl bir yol öneririrsiniz? Modemden 2.4 şeklinde bir ağ oluşturabilir miyim?
-
modem ayarlarına girebiliyorsanız 5.0Ghz kapatabilirsiniz de ama buna da gerek yok, zaten iki farklı yayın yapıyor olması lazım, siz telefon ve robotunuzu 2.4Ghz olanına bağlayacaksınız.
-
Lidar sensör fiyatını bilen varmı türkiyeden en uygun nereden alabiliriz acil
Video linki var mi
Komple lidar sensörü mü lazım? Tamamının arızalanması çok nadirdir, genelde motoru ve kontrol kartı gider.
-
Ali abi motor sanırım dönmüyor çünkü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X