< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lydsto R1 Temizlik Robotu (125. sayfa)
-
-
şu bataryaları kendiniz yapın hem uygun olur hemde daha yüksek amperlerde yapabilirsiniz
-
Hafta içinde bilirkişi olarak davet edildiğimiz bir tüketici mahkemesinde evindeki robotunda batarya kaynaklı ufak çaplı yangın çıkan bir mağdur için görüş bildirdik.
Bataryanın üreticisi ülkemizin önde gelen firmalarından bir tanesi, asıl işi tabii ki batarya üretmek falan değil ama fiyatları piyasanın en ucuzlarından. Web sayfasında en kaliteli ve bilindik pilleri/hücreleri kullandığını yazıyor ama patlayan bataryasından çıkanlar hiç de öyle değildi. Ne kullandığı hücreler, ne de bms yapısı kötü çin malı ürünlerdendi.
Kargo bedellerinin 100TL civarında olduğu, kaliteli hücre ithalatına daha yeni %30 ek gümrük getirildiği bir ortamda bin TL altında 'evinizde tehlike yaratmayacak bir batarya' üretmek matematiksel olarak pek olanaklı görünmüyor.
-
Kendi kendine silme moduna giriyor- çikiyor diyor ve duruyor. Fikri olan? @Hepsirobot
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil_1 -- 28 Şubat 2024; 0:12:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mop aparatının kontaklarını temizleyin.
-
-
Hayır efendim, su haznesinin olduğu bölümde robotun iç tarafına doğru.
-
-
sorunu cözdünüz mü? aynı sorun bende de var.
-
Çöp toplama haznesine boşaltma yaptıktan sonra toz kokusu oluyormu en bastan beri böyle bir çözümü varmı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
bende böyle sorunlar hiç olmadı sadece pil de oldu onuda kendim yaptım hiç bir sıkıntım yok
-
Ana ünite fan arızası.
Servis çözümü gerekebilir z.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Garanti bitti nasılsa bu neymiş diye içini açtım ve iyice bozdum :)) Toz torbası tarafını güç kaynağının olduğu taraftan ayırayım derken bir soketi yuvasından çıkartıyordum ki soketin kendisi elimde kaldı :) Şimdi de temizlik sonrası toz torbası yerinde değil uyarısı veriyor. Sanırım bu soket toz torbasının sensöründen geliyormuş :)
Basit bir lehimle düzelir mi acaba :/
Bu arada meraklısına detaylı fotoğraf da ekleyeyim.
-
onun telleri kopmamışki soketler öyle çıkmıyormu
-
Düzelir tabii, oraya kadar açtıysanız halledebilirsiniz.
-
Tamamdır bir deneyeyim sonucu yazarım :) Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim
-
Teli koptu yazmadım ki :) Evet soketi yuvasından çıkıyor ama ben soketi yuvasından çıkartayım derken soketin kendisini PCB'den söktüm :D
-
Lehimle düzeldi :) Bu arada yukarıda bahsettiğim toz toplama sırasında gelen fan hatası da düzeldi :) Sanıyorum sökeyim derken tepetaklak hareket ettirmelerim toz haznesi tarafındaki bir tıkanıklığı giderdi ya da ona benzer bir şekilde şans eseri düzeldi.
Bu sırada Lydsto servis ile yazıştım. Garantisi bittiği için sadece arıza tespitine 500 lira istediler. Tamir ücreti tespit sonrası belli olacak ve tamir ettirmeyi kabul edersem tespit ücreti 500 lirayı ödemiyormuşum. Bu arada kargo gönder al derken de bir 500 lira gidecek muhtemelen çünkü bu cihazları göndermek için kocaman ağır bir koli yapmanız gerekiyor. Ek bilgi olarak yazayım dedim, belki birilerinin işine yarar.
-
Arıza tespit uygulaması yaygın maalesef, bunlar yine insaflı vermişler fiyatı.
Kargoda PTT kullanıyoruz biz yıllardır, yaklaşık ⅓ fiyatlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X