Şimdi Ara

Lydsto R1 Temizlik Robotu (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.533
Cevap
43
Favori
150.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yedek parça için yardımcı olabilmek var mı nerden temin ediyorsunuz? Filtre torba alt fırça gibi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • husel0000 kullanıcısına yanıt

Telefon için teşekkür ederim. Aradım telefonun aynı zamanda WhatsApp hattı olduğunu ve yazılan mesaja cevap vereceklerini söylediler. Saat 09:58'de mesaj atmışım henüz dönüş olmadı.

Tekrar teşekkür ederim. Dönüş yaptılar. Ali Express'ten en uygun 468 TL'ye ( Vergiler dahil) bulmuştum. Bu verdiğiniz telefondan 450 TL, KDV dahil fiyat verdiler. Buradan aldım.

• Orijinal batarya üzerindeki bms balanslı olmadığından zaman içerisinde batarya grubundaki bir pil aşırı şarj ola ola pil üzerindeki emniyetin devreye girip gerilimi kesmesine neden oluyor, yani pil ölüyör diyebiliriz. Eğer 6 ayda bir balanslı şarj imkanınız varsa bataryanız 1,5 senede ölmeyecektir. Yada alacağınız veya yaptıracağınız bataryadaki bms balanslı olursa batarya ömrü en azından 2 katına çıkarılabilinir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@Zus -- 2 Nisan 2023; 12:40:17 >
  • f@Zus F kullanıcısına yanıt

Hem orijinalinde hem de Hepsirobot üretimi olan muadil 4lü ve 8lü grup bataryalardaki bms kartları balanslıdır.

Aslında 8li gruplarda balanssız bms kullanamazsınız, öncelikli hücreler hemen ısınır ve termistör devreyi keser daha ilk şarjda.

Bataryaların servis dışı kalma sebebi, günümüzdeki modern bataryalarda, çevrim limitine ulaşmalarıdır. Piyasadaki hemen tüm batarya grupları 500 çevrim hücrelerden oluşmaktadır. Bu da her gün kullanılan bir robotta 18-24 ay aralığına denk gelir.

Saygılarımla

• Hocam sizin bataryalarınızı bilmem elime geçmedi ama orjinal bms de balans direclerini göremedim. Elinizde orginal bataryaların arızalı olanlarınan vardır foto paylaşır ve hangi dirençler balans için kullanılıyor belirtirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@Zus -- 2 Nisan 2023; 13:33:12 >
  • Selam arkadaşlar. Ben cihazı İnternete bağlarken hep dağıtım ağı bölümünde kalıyor ordan ileri gitmiyor bunun bir çözümü var mı acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2.4 gh bağlıyorsun değilmi

Evet. Mi home ile bağlandı ama lystro uygulaması baglanmadi bir türlü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba şarj istasyonunda pil dolu görünüyor temizliğe başladıkdan 5 dk sonra pil %10 lara düşüyor ve şarj istasyouna gidemeden kapanıyor bilgi ve araştırmama göre pil diye düşündüm pil sipariş ettim dün taktım sabaha kadar bekledi doldu bu sabah eşim çalıştırdığında yine aynı sorunu yapmış 5dk sonra pil bitip odada kalmış sorun ne olabilir ( cihaz yurt dışı Romanyadan almıştım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joegrand -- 4 Mayıs 2023; 10:19:39 >
  • Joegrand J kullanıcısına yanıt

Uygulamada batarya şarjının çok düştüğü görülüyor ise yine batarya sorunu bu.

Pil sorunu benimkinde de bu sorun oldu pili değiştirdim düzeldi.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Hocam video atmaya çalışacam temizliğe başla der demez hızlı bir şekilde pil yüzdesi düşmeye %100den %10na düşmesi 1dk tekrar şarj ol dediğimde 2dk da %98 oluyor son %2 si yaklaşık 5 dk yı buluyor sıfır yeni aldığım pil bu eski pilide bu arada nevde kayıp olmuş deli olucam :(

Merhabalar hocam videoyu YouTube’a adresine yükledim aşağıdaki linkten görüntüleyebilirsiz.

Lydsto R1 Batarya Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joegrand -- 4 Mayıs 2023; 23:12:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bence pil sorunu ama hepsirobot abim daha iyi bilir.

• emrsln E kullanıcısına yanıt
    İzlediğin video yeni pil takılmış hali arızalı o zaman geri iade ederim yapacak bir şey yok artık

Net olarak batarya arızası bu. Nereden almıştınız?

Trendyol da electroll batarya diye bir firma iade oluşturdum Teşekkür ederim

Şu meşhur firma...

Maalesef tecrübesizlik işde

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.