< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Lydsto R1 Temizlik Robotu (117. sayfa)
-
-
Ali abi merhaba nacizane birkaç sorum ve önerim olucaktı öncelikle pilin daha düşük kapasiteli olanı üretmeyi düşündunüzmü örnegin 4 hücreli veya 6 gibi ve pilleri yuvalı sekilde olarak arzalanan pili puntasız degistirmek mümkün oluyor bu sekilde
daha düşük kapasiteli ürünüde sundan önerdim bemim evde süpürülen alan 43m2 bataryanın %20 si bitiyor dogal olarak 5200 lük gereksiz ama evi büyük olanlar icin 5200 ve üstü mantıklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OZGURCEL77 -- 9 Mayıs 2023; 14:49:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi günler dilerim.
Sitenizden pili aldım. Pil makinada nerede hiç bilgim yok. Kolay bir yerde mi?
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155767809 emiş gücüde önemli ama yüksek kapetite şart bence
-
alt kapağı sökecen
-
Merhaba,
Alt kapağı 8 vidasından söküp çıkarttınız mı batarya tam karşınızda efendim.
Viomi S9 ile aynı makinedir, linkini verdiğim videomuzdan inceleyebilirsiniz.
İyi günlerde kullanınız.
HepsirobotyoutubeRobotunuzun bataryasını değiştirmek için servis peşinde koşmanıza gerek yok. Hepsirobot.com sayfalarından satın alacağınız yüksek kaliteli bataryayı kendiniz çok kolaylıkla takabilirsiniz. Tek bir tornavida yeterli!İyi günlerde, huzur ve keyif içinde kullanınız.https://www.youtube.com/watch?v=Mvsu7o7lFf4&feature=youtu.be -
-
Modu normalde kullqnın yoksa pil çabuk bozulabiliyor
Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Normal modda kullanıyorum hep ama genede pil birden bire çöktü. Sorun çıkmadan bir önceki hafta sonu süpürdü, mopladı. Sonraki hafta yok pil bitik. Süpürmesinden sonra mop yaptırırken en düşük devirde süpürme yaptırıyordum artık sadece mop yaptıracağım.
Pil dolduktan sonra makinayı kapatırsam pil ömrü uzar mı, kısalır mı? Bana uzar gibi geliyor. Bilemedim. Devasa bir plin bu kadar çabuk bitmesi, ölmesi çok anlamsız. Sürekli şarjda olmasına bağlıyorum ben bu durumu.
Bu konuların uzmanı ali bey pil aldığınız kisi tüm piller esit oranda eskimediginden bu problem oluyor sadece arzalı pili degistip kullanamda var pinini kendi yapanda bir arkadaş pilleri puntasız yuvalı sekilde tasarlamış batarya icindeki arza yapan tek pili rahatca degistirebiliyordu
İyi günlerde kullanınız, işinizi görmesine sevindim.
Normal şartlarda gündelik kullanım aralarında robotun şarj cihazında durması tavsiye edilir. Şunu belirteyim ki R1, S9, Eve plus gibi aynı serinin ürünleri çok hızlı batarya öldürüyorlar, anakart akımları aşırı dengesiz. Doğrusunu isterseniz 15 ay iyi dayanmış diyebilirim.
-
Merhaba IRobot Brava için bir şey yapabilir miyiz?Serviste pili kalmamış ve üretilmiyormuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bataryanızı gönderirseniz yenileriz, çok yapıyoruz ancak kutusu gerekiyor.
-
İyi günler dilerim herkese.
Lydsto R1 robot süpürgeyi kesinlikle Mİ app'si ile kullanın. Muhteşem.
*Uyarılar tamamen Türkçe geliyor.
*Ses daha fazla yükselebiliyor.
*Gelen mesajlar ne olursa olsun (hata mesajları dahil) yana kaydırma ile kapatılabilir.
*Kendi app'sinde mobil internet le çalışmazken Mİ Home uygulamasında nerede olursanız olun mobil internet ile çalışıyor.
Lydsto saçma sapan bir uygulama yapmış. Neyseki Mİ ile uyumlu. Brlkide aynı fabrikada üretiliyorlardır. Bilemiyorum. Arçelik, Beko, Altus gibi, Bosch, Siemens, Profilo gibi.
Kesinlikle kendi app'sini silin Mİ app'si ile kullanın.
Teşekkürler Mİ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayhanpulurbey -- 23 Mayıs 2023; 19:46:24 >
yo mobille çalışıyo ben kullanıyorum .. ama türkce gelmesi güzelmiş
-
Arkadaslar 3 4 gun önce lydsto r1 cihazla supurme yaptim hicbir sorun yoktu bugun tekrar supureyim dedim cevrimdisi. Sonra reset atayim dedi o da olmuyor . Sarjdayken guc isigi yanip sönuyor sarjdan cikarinca sönuyor .. pil sorunumu sizce? Hic uyari falan vermedi birden pil bitmis olabilir mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Aynı sorun benim de başıma geldi. Sorun pildenmiş. Neyse ki pildenmiş. Sadece hafta sonları önce süpürme ardından mop yaptırıyordum. Önceki hafta tıkır tıkır çalışan çok iyi çalışan makina ertesi hafta salonun ortasına gelince hiçbir uyarı vermeden durdu. Şarj istasyonuna dahi gidemedi. Bende Hepsirobot'tan pil aldım ve sorunum çözüldü. Takması oldukça basit. Sizin sorununuz pilden mi bilemiyorum ama sorunuma benzediği için pil gibime geldi. Pili tam şarj edip robotu kapatıyorum. Bakalım birde böyle deneyeceğim. Böylesine devasa bir pil için 15 ay ömür çok ama çok kısa, saçmalık.
Lydsto APP'sini bile kullanamıyorum artık, ne yaparsam yapayım olmuyor. dün tekrar denedim yok.
-
-
Şuan şarj oluyor ve seviye %42'ye düştü.
😕
Robot şarjdan ayrılıyor 3 tur dönüyor tekrar istsyona bağlanıyor. Şarj olmuyor aksine şarj düşüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X