Lydsto R1 Temizlik Robotu (119. sayfa)
-
-
Lidar üniteniz doğru devirde dönmüyor. Garantisi devam ediyordur umarım.
-
Hocam yeni bitti garantisi valla pişman olduk her sene bir sorun çıkartıyor bu tamir masrafı ne kadar tutar acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bizim elimizde yok maalesef o yüzden fiyat veremeyeceğiz ama artık lidar üniteleri - eğer değişmesi gerekiyorsa 1500TL civarından başlıyor.
-
çok şükür bende bişey yok sadece pildi onuda hallettim.. ilk harita tanıtımında böyle yapıyo sonra harita toparlıyo kendini
-
Hocam selamlar, LydstoR1 batarya problemi bizim cihazda da var ama sizin stoklarda kalmamış gözüküyor.. Ne zaman geleceği hakkında bilgi verir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayesil -- 7 Haziran 2023; 11:12:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni ve daha üstün bir bms kartı geliştirdik, yarın üretime yeniden bu kartlar ile başlayacağız. Sitede satışlar yarın yeniden açılacak efendim. İlginize teşekkür ederiz.
-
Merhabalar. Lydsto R1D cihazımda batarya sorunu başladı. Bugün ben de hepsirobottan yüksek kapasiteli batarya siparişi verdim. İnşallah iyi sonuç alırım.
-
Merhabalar,
Benim robot sarjı hep %1 görünüyor acaba batarya sorunumudur, batarya değişimi ile sorun giderilebilir mi?
Muhtemelen
-
Merhabalar. Benim verdiğim sipariş hazırlanıyor görünüyor iki gündür. Bu yüzden mi acaba?
Merhaba,
Sipariş öncesinde ekranımızda teslimat süresini 4 iş günü olarak yazmıştık efendim, sanırız dikkatinizden kaçmış. Bugün itibarı ile yeni sevkiyatlar sıra ile başladı. Günlük olarak 150 adet civarında yüksek kapasite batarya çıkışımız var. Kargolandığında hem kayıtlı email adresinize hem de cep telefonunuza mesaj gelecektir.
Saygılarımızla
-
Merhabalar, sitenizdeki hangi bataryayı tavsiye edersiniz uzun ömürlü olması açısından standart tip mi almalıyım yoksa yüksek kapasite olanda mı?
Ömür konusu kullanıma bağlıdır efendim, mekana ve zemine göre de değişir. Ancak 7000mAh bataryalarımızın hücreleri daha yüksek kimyasal kapasite ve iç direnç özelliklerine sahiptir, daha çok tercih edilmektedir.
Saygılarımızla
-
Yanıtınız için çok teşekkür ediyorum
Merhaba arkadaşlar, Lydsto R1 süpürgemiz orjinal torbası olduğu halde 2 süpürmede 1 “toz torbası dolu görünüyor” hatası veriyor. İçindeki boru gibi kısmın açı yaptığı yerde tozların tıkanma yaptığını görüyoruz. Sürekli vidaları açıp temizlemek gerekiyoe. Bunu çözmenin bir yolu var mıdır??
Teşekkürler..
-
Lydtro robot süpürgenin en son yazılımını güncelledim. Sonra bir kaç defa alan seçip süpürtmeye başladım. Süpürge çalışmaya başladıktan bir kaç dk sonra duruyor. Programda donuyor. Programa müdahale imkanı yok. Bir kaç defa böyle yaptı. Yazılımı kaldırıp tekrar yükledim, başka telefona indirip denedim yine aynı sorun.
Nasıl çözebilirim.
-
@Hepsirobot İyi günler dilerim.
Pildeki son surum nedir. WhatsApp üzerinden anlaşamadık. Yazdıklarınızı anlayamadım. Yarım kaldı yazınız. Pil mi sorunlu,anakart arızası var dediniz, emin misiniz diye sormuştur geri cevap dönmediniz. Ne yapalım öyle kaldım ortada.
-
Merhaba,
Yazışmalar yanımda değil, daha doğrusu şu an o hatta erişimim yok ama batarya arızalı değil efendim. Ya takarken bir sorun yaşadınız veya robotta bir sorun var. Dilerseniz robotu gönderin bakalım veya batarya gönderelim, siz yeniden deneyin.
Siz ne derseniz onu yapalım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X