Şimdi Ara

Lydsto R1 Temizlik Robotu (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.532
Cevap
43
Favori
149.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2-3 hafta önce telefondaki yazılım değil de cihazın kendisi için olan bir güncelleme geldi ve yaptım(mcu 0.5.7)
    ne olduysa ondan sonra oldu. cihaz yaklaşık 5dk çalışıyor ve sonra aniden kapanıyor. tekrar çalışması için şarj yuvasına elle götürmek gerekiyor. sadece tekrar şarj etmeye başlayınca açılıyor. diğer türlü elle açılmıyor.
    tekrar çalıştırmayı denediğimde bu sefer daha kısa sürede aynı hatayı veriyor.(1dk) tekrar deniyorum ve kapanma süresi daha da kısalıyor.(10sn)
    muhtemelen içinde bir şeyler ısınıyor ve cihaz kendini kapatıyor. yetkili servis gönderin bakalım dedi. ilk kargo ücreti onlardan, tamir edildikten sonrası bizdenmiş.
    bu cihazlardan anlayan varsa ve ısınmadan dolayı kapandığını düşünen varsa sevinirim :) çünkü güncellemeden önce böyle bi şey yoktu.
    muhtemelen yazılım bir noktayı es geçiyor.

eğer bir çözüm yoksa hafta içi kargoda zarar görmeyecek bir şekilde paketleyip göndermeyi düşünüyorum.
    bu arada burda lydsto'nun yetkili bir üyesi var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Merhabalar. Bana da yeni pil gönderecektiniz. Unutmazsınız inşallah.😊

Mail: mustafacam2003@yahoo.com

• element11 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Gönderildi efendim, bilgisi gelmiş olması lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PTT Kargo çok tuhaf gerçekten.

01.06.2023 tarihinde gönderdiğim pil 1 günde teslim edlidi.

Lydsto R1 Temizlik Robotu

17.06.2023 tarihinde gönderilen pil hala teslim edilmedi.

Bu iş gerçekten çok tuhaf ve ben cumartesi 16 gün tatile çıkacağım.

İstanbuldan Ankaraya 1 günde teslim olan kargo Ankaradan İstanbula nasıl 5 günde teslim edilemiyor.

• kayhanpulurbey kullanıcısına yanıt

Biz bunu çok sorguladık ve vardığımız sonuç İstanbul'daki aşırı kargo yoğunluğu. İstanbul içinden bile gönderdiğimiz kargolar, ki bazen farklı yönlendirmeler yapıyoruz, aynı yakada bile 4 günde gidiyor. Diğer kargo şirketleri de çok farklı değil.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. %88 ile gelen pil şarjda ve %100 oldu.
    Şuan deneme şansım yok akşam deneyip size mesaj atacağım. Lydsto R1 Temizlik Robotu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayhanpulurbey -- 22 Haziran 2023; 18:3:56 >

Sorunun çözüldüğüne sevindim, iyi günlerde kullanınız.

• Şimdiki sorun çok daha garip
    23 dakikada pil bitti ve şarj etmeye geri döndü. Lydsto R1 Temizlik Robotu
    Ayrıca çok ama çok hızlı larj ediyor. Çok hızlı şarj tüketiyor.

• Lydsto R1 Temizlik Robotu

10 dakikadır %54te ve artık gene şarj etmiyor. Göndereyim size bayram tatili dönüşü. Olmadı gene.

• Az önce şarj istasyonundan uzaklaştı ve yeniden şarj istasyonuna gitti, şarj ediyor dedi.

• Şuan sorun çok ama çok garip. İnanılmaz hızlı şarj ediyor ve şarj daha 1 dakika bile dolmadan %100den %90'a düştü.

Hatta 1 dakika bile olmamış, şarj %100 dü başlattığımda.

Size yeni gönderdiğimiz bataryayı kendi tesislerimizde tamirde olan bir Lydsto üzerinde denedik ve tamamen sorunsuz şarj/deşarj ediyordu. Muhtemelen robotunuzun ya duvar ünitesinde ya da kendi şarj devresinde bir sorun var. Dilerseniz servise alalım bayramdan sonra.

• kendi pilini kendinn yapacan eğer imkanın varsa..sorun cihazdaysa diyecek bişey yok

• Pişmanlık R1 almak isteyip de şu an bu yazıyı okuyan arkadaşlar var ise piyasadaki diğer robot süpürgelere yönelmenizi tavsiye ederim .
    1-Pil sorunu geçen sene yine bu zamanlarda makinemize özenle bakmamıza rağmen pil hücreleri ölmüş ve garantiye girmediğini söyleyip bizden 1000 tl almıştı teknik servisi
    2- Bu sene de saçma sapan bir şey oldu bu makinaya süpürmeye başladığı an deli gibi hareket ediyor haritasını siliyor her yere çarpıyor
    Ve garantisi bitmişti madem bu ürün sadece 2 yıl kullanabiliyoruz keşke almasaydım dedim kendim çözüm arayayım çünkü yetkili servis bizden para almak dışında bir şey yaptığını zannetmiyorum lidar sensörde döküntü var dedik sensör aldık kendimiz değiştirdik yok yine aynı sonra dedik tekerlerde pislik mi takıldı o yüzden mi böyle yapıyor onları açtık onları da temizledik dedik umutluyuz çalışacak yok yine düzelmedi diyeceğim şu ki Lydsto almak bir pişmanlık sakın almayın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• valla ben hala kullanıyorum hiç bir sorun yok hala kullanıyorum pilleri kendim yaptım şuan sıkıntım yok.. servisin kullandığı piller yine dandik piller

Mutlu, huzurlu, keyifli ve sağlıklı bir bayram dileriz.

• r1 pro aldım da arkadaşlar bu cihazda ilk haritalama nasıl yapılıyor?direk çık süpür mü diyeyim?

• derebeyi01 kullanıcısına yanıt
    Evet direk çık süpür yapın.

• Merhaba 1,5 yıldır kullandığım süpürge 1-2 gün önce kapandı ve açılmıyor. istasyona elimle götürüp koduğum açma kapama düğmesi sürekli yanıp sönüyor fakat açılmıyor. bataryadan olduğunu tahmin ediyorum ama öncesinde hiç uyarı vermedi, çözümle ilgili benim deneyebileceğim bir şley var mıdır acaba?

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.