< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Lydsto R1 Temizlik Robotu (121. sayfa)
-
-
Merhabalar. Bana da yeni pil gönderecektiniz. Unutmazsınız inşallah.😊
Mail: mustafacam2003@yahoo.com
-
Merhaba
Gönderildi efendim, bilgisi gelmiş olması lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
PTT Kargo çok tuhaf gerçekten.
01.06.2023 tarihinde gönderdiğim pil 1 günde teslim edlidi.
17.06.2023 tarihinde gönderilen pil hala teslim edilmedi.
Bu iş gerçekten çok tuhaf ve ben cumartesi 16 gün tatile çıkacağım.
İstanbuldan Ankaraya 1 günde teslim olan kargo Ankaradan İstanbula nasıl 5 günde teslim edilemiyor.
-
Biz bunu çok sorguladık ve vardığımız sonuç İstanbul'daki aşırı kargo yoğunluğu. İstanbul içinden bile gönderdiğimiz kargolar, ki bazen farklı yönlendirmeler yapıyoruz, aynı yakada bile 4 günde gidiyor. Diğer kargo şirketleri de çok farklı değil.
-
-
Sorunun çözüldüğüne sevindim, iyi günlerde kullanınız.
-
-
-
Az önce şarj istasyonundan uzaklaştı ve yeniden şarj istasyonuna gitti, şarj ediyor dedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şuan sorun çok ama çok garip. İnanılmaz hızlı şarj ediyor ve şarj daha 1 dakika bile dolmadan %100den %90'a düştü.
-
Size yeni gönderdiğimiz bataryayı kendi tesislerimizde tamirde olan bir Lydsto üzerinde denedik ve tamamen sorunsuz şarj/deşarj ediyordu. Muhtemelen robotunuzun ya duvar ünitesinde ya da kendi şarj devresinde bir sorun var. Dilerseniz servise alalım bayramdan sonra.
-
kendi pilini kendinn yapacan eğer imkanın varsa..sorun cihazdaysa diyecek bişey yok
-
Pişmanlık R1 almak isteyip de şu an bu yazıyı okuyan arkadaşlar var ise piyasadaki diğer robot süpürgelere yönelmenizi tavsiye ederim .
1-Pil sorunu geçen sene yine bu zamanlarda makinemize özenle bakmamıza rağmen pil hücreleri ölmüş ve garantiye girmediğini söyleyip bizden 1000 tl almıştı teknik servisi
2- Bu sene de saçma sapan bir şey oldu bu makinaya süpürmeye başladığı an deli gibi hareket ediyor haritasını siliyor her yere çarpıyor
Ve garantisi bitmişti madem bu ürün sadece 2 yıl kullanabiliyoruz keşke almasaydım dedim kendim çözüm arayayım çünkü yetkili servis bizden para almak dışında bir şey yaptığını zannetmiyorum lidar sensörde döküntü var dedik sensör aldık kendimiz değiştirdik yok yine aynı sonra dedik tekerlerde pislik mi takıldı o yüzden mi böyle yapıyor onları açtık onları da temizledik dedik umutluyuz çalışacak yok yine düzelmedi diyeceğim şu ki Lydsto almak bir pişmanlık sakın almayın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
valla ben hala kullanıyorum hiç bir sorun yok hala kullanıyorum pilleri kendim yaptım şuan sıkıntım yok.. servisin kullandığı piller yine dandik piller
-
Mutlu, huzurlu, keyifli ve sağlıklı bir bayram dileriz.
-
r1 pro aldım da arkadaşlar bu cihazda ilk haritalama nasıl yapılıyor?direk çık süpür mü diyeyim?
-
Evet direk çık süpür yapın.
Merhaba 1,5 yıldır kullandığım süpürge 1-2 gün önce kapandı ve açılmıyor. istasyona elimle götürüp koduğum açma kapama düğmesi sürekli yanıp sönüyor fakat açılmıyor. bataryadan olduğunu tahmin ediyorum ama öncesinde hiç uyarı vermedi, çözümle ilgili benim deneyebileceğim bir şley var mıdır acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X