Lydsto S1 Temizlik Robotu'nun bilgi, soru ve sorunlarının paylaşımı için açılmıştır. |
Lydsto S1 Temizlik Robotu
-
-
Robotu henüz 2 gündür kullanıyoruz beklentilerimizin üzerinde bir performans gösterdi,yalnız Lydsto yazılımı tam oturmamış gibi görünüyor; günlük programlı temizlik ayarlansa da saatini bir türlü ayarlayamadım çünkü buna izin vermedi.Sadece sabah 9 a ayarlamanıza izin veriyor.Telefonum S21+ ve androidin ve uygulamanın son sürümlerini kullanıyorum.Bu problemin çözümü var mı arkadaşlar?Telefonu resetledim,bütün uygulama izinleri verildi acaba bir bug mı var?Haritalandırmada herhangi bir sorun yok,uygulamayı Türkçe kullanmaktayım..
-
Donanım olarak bende ürünü çok beğendim fakat yazılım ciddi sorunlu. Satıcı ile görüştüm farkında olduklarını söylüyorlar. Bu şekilde giderse çok müşteri kaybederler. Bana Mi Home önerdiler. Programlı temizliği bende ayarlayamadım. Bende bazen harita da gelmiyor. Hatta cihazı bulamıyor. Taskdan programı silersem girebiliyorum. Acil bir güncelleme yapılmalı.
İnternette pek bir şey yok umarım burada paylaşım artar.
-
Yeni yazılım güncellemesi gelmiş. Programlı temizlik çalışıyor gibi, çökme sorunu giderilmiş. Cihaza daha hızlı bağlanıyor.
Biraz deneyeyim deneyimlerimi paylaşırım.
-
Programlı temizlik çalışmıyor. Giriş düzeltilmiş ama saatinde çalışmıyor. Ayrıca cumartesini seçince cuma olarak gözüküyor kısa sürede düzeltirler umarım.
SCROLL com tr (yaktın bizi) buralarda mı acaba ona göre alet fezaya bayrak dikecek seviyede.
-
bende almayi dusunuyordum hocam, vaktini almayacaksa gordugun arti ve eksileri yazabilir misin? ve tavsiye eder misin?
-
Ürün donanımsal olarak çok iyi. Yazılımsal kusurlar var ama giderilir diye düşünüyorum. Tavsiye eder miyim kesinliklikle.
-
Benzer içerikler
- philips robot süpürge yorumları kadınlar kulübü
- makita mı bosch mu dewalt mı
- en iyi kırıcı delici matkap hangisi
- zermatt su arıtma
- tefal ekmek yapma makinesi tarif kitabı pdf
- en ince robot süpürge
- en iyi lazer epilasyon aleti
- en iyi buhar makinesi
- en iyi ekmek yapma makinesi
- en iyi düdüklü tencere
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X