Şimdi Ara

lympiada kasabilcek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 48 lvlım (warrior) ağlayacam artık aposa giriorum elimde bill bir biri dio o pole axe at onu. o da hmn atıo. deruya girioum başkan çıkıo parti başkasına kalıo direk beni atıo :( bugun pre aldım oyundan bugünkü kdr hiç nefret etmemiştim. şu a yada gece beni kasabilecek var mı 50 olayım yeter 51 olup görevle raptor alıcam elime ama önce 50 olamm lazım.

el morad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eldrich999 -- 17 Şubat 2007; 20:42:01 >

• kasana para vericem lütfenn
  • quote:

Orjinalden alıntı: eldrich999

48 lvlım (warrior) ağlayacam artık aposa giriorum elimde bill bir biri dio o pole axe at onu. o da hmn atıo. deruya girioum başkan çıkıo parti başkasına kalıo direk beni atıo :( bugun pre aldım oyundan bugünkü kdr hiç nefret etmemiştim. şu a yada gece beni kasabilecek var mı 50 olayım yeter 51 olup görevle raptor alıcam elime ama önce 50 olamm lazım.

kac para
  • 25m
  • önce nickini ve karus mu yoksa el morad mı olduğunu yazsan dah ii olurdu.
  • el moradım. kasabilcek varsa o kaçta olduğunu söylesin ben hemen gelirm
  • Nereni kasiyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Mage mi Hunter mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • allah belanı versin post kasıcı. bana yardım edecek biri senin gibi vleet edil
  • bu muydun donanımhaber? kimse yardım etmez. para vercem deyince biri atlar o da beğenmez. 2 sözüm var

yazıklar olsun!

size post kasmak için topic çıktı atlayın. yaptığınız tek şey bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eldrich999 -- 17 Şubat 2007; 22:26:12 >
  • olympıada olsam kasardım.xıgenona gel kasayım
  • pathos da yardım edebilirdim ama oly de charım yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: eldrich999

bu muydun donanımhaber? kimse yardım etmez. para vercem deyince biri atlar o da beğenmez. 2 sözüm var

yazıklar olsun!

size post kasmak için topic çıktı atlayın. yaptığınız tek şey bu

yardım edebilirim ama yarın ewde deilim çünkü para için deil istersen werme tek başıma toplu harpy yaparım ama bi şartla pot wericeksin pk yapcak pot bile yok(fakir,fukarayız)

Not:bu arada dh kasma forumu deil!
  • Dh ye bırı benı kassın dııl burdakı bılgılerden ne kaparım dıe gır
  • hayat65 şe pm at

sana parada ayarlarız olimpiada 61 lwl warrior kasılırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.