Beyler LYS mat geo karekök sb apotemi türev integral bitirmem yeterli midir? Ya da ek olarak ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim .
Beyler bu konuda bilgili olan arkadaşlar yardım eder mısınız?
Up
Ygs kaç k
Ygs mat kaç net?
kardeşim basit değil lys1 de 70+net yapmak. En basit konuyu bile bilmen lazım. türev integral limit 10 - 15 soru geliyor diyelim diğer 35 40 soruda önemli. türevde aynı puan polinomda aynı puanı veriyor.
23.5 net fakat YGS de heyecan yaptım .LYS de kendime güveniyorum türev integral temelim var .
hocam şimdi kitapları bitirmen yeterli mi değil mi bu bi kesinlik ölçütü değil. Ama verimli bir şekilde bir konu anlatımı bir soru bankası çözdüğün zaman denemelerde 60 netin üstüne çıkman lazım.
Tamam hocam dediginiz gibi yapacağım.
Matematik 12 konularını trigo logaritma bilecen kac sb bitirdiginin onemi yok istersen konuları bilip sadece deneme çoz yeter.Matematik sanattır herkes yapamaz.
yeterli gibi deneme çöz bol bol
Hocam final dersanesine gidiyorum dersanede olan bir deneme vardı onu çözdüm ve mat 36net geo 11.5 net geldi geometrim YGS den önce 20 civarındaydı paslanmisim sizce kötü bir başlangıç mı ? Bu arada denemede mattan en az 40 net yapılırdı onu soyliyim.
Hocam benim seviyem düşük değil bunu belirtmek isterim .Tabiki de full cekecek kadar değil ya da böbürlenecek kadar .Yani demem o ki ben mattan 35 net birakabiliyorum sadece bu netimi artırmak istiyorum.Bir de geometri de tavsiyeniz nedir hedefledigim geo neti 25 e yakın .
Hocam benim seviyem düşük değil bunu belirtmek isterim .Tabiki de full cekecek kadar değil ,böbürlenecek kadar da değil zaten bu yüzden tavsiye ve yardım istiyorum.Yani demem o ki ben mattan 35 net birakabiliyorum sadece bu netimi artırmak istiyorum.Bir de geometri de tavsiyeniz nedir hedefledigim geo neti 25 e yakın .
Çok saçma cümleler kurmuş olabilirim kusura bakmayın .
Hocam yanlış anlamada lys 70 net çıkarmak her yiğidin harcı değil geo iyi demişsin 25 yaparsan bi ihtimal yaklaşırsın 70e tavsiyem matta fonksiyon ve türevde özelliklere grafik sorularına çalışman
Hocam kolay olmadığını biliyorum bu yüzden elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım .
waititüıamcomingW
kullanıcısına yanıt
"matematik sanattir herkes yapamaz" asdfghkk
MeBoss.YouNot
kullanıcısına yanıt
Noldu zoruna mı gitti slsjakshsksj
waititüıamcomingW
kullanıcısına yanıt
Belliki mati yapabiliyorsun. egonu tatmin etmek ve kndini cok ozelmis gibi hissetmek icin herkes yapamaz diyosun. Yav neden yapilamasin. calisan herkes pekala yapabilir. matematik zeka dersi degil ki. Senin bu bencilce yazdigin kendini bi halt sandigin yorumun bazilarinin pes etmesine neden olabilir. ayrica matematik sanat degil,bilimdir.