Şimdi Ara

LYS-1 ve LYS-2 Deneme önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • özellikle fen alanında lys soruları ile benzer sorular içeren deneme tavsiyelerinizi bekliyorum.mat için denge denemesini herkes konuşuyor.sanırım mat için o olacak.diğerleri için tavsiyelerinizi bekliyorum.iyi akşamlar.

• yok mu önerisi olan?
  • mat-geo-fizik icindengeleri kullancam bende ınceledım baya hosuma gıttı sorular kaliteliydi. kimya ve biyoloji icin bende tavsıyelere acıgım
  • sadece fizik ve biyo için palme alın derim sorular özgün ve kaliteli eğer fasikül şeklinde istiyorsanız körfezin lys 1-2 denemelerini öneririm ayrıca yine fasikül şeklinde alcaksanız femin 4lü 6lı 9lu deneme setleri var onlarda baya kaliteli lakin denge denemeleri için konuşursak bn ygsden önce fem kapsül çözmüşdüm pek belirleyici değildi arkadaşdada denge vardı onunda soruları kolay gelmişdi ygs için konuşursak lakin lyssi nasıldır hiç bakmadım ygsden önce körfez almışdım sorular gerçekden kaliteli ve özgün palmede aynı şekilde ama palme alacaksan sadece fizik ve biyosunu al mat geo kimya fln pek beğenmedim bn daha doğrusu kolay gibi geldi bana. Bnm kullandığım ve kullanacaklarım bunlar karar snn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskalibur -- 15 Nisan 2015; 12:59:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bugün Mat geo fen den güvenderin 16 lı ustasından çözümlü denemesinden sipariş ettim daha gelmedi gelince yazarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle denge

matematiğinde kalkülüsün artış hızı soruları var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi türevde zincir gibi basit bir şeyi yok kalkülüsmüş yok artış hızıymış gibi yazmayın şuraya.atıyorum alanda soruyorsa dA/dr çarpı dr/dt yazamıyorsa çocuk bırak türev öğrenmesin zaten gayet kolay bir soru tipi her yerde de var(bkz:zambak 12.sınıf mat soru bankası)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.