Şimdi Ara

lys 2013

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 2013 lys sınavına hazırlanıyorum meslek lisesi elektronik mezunuyum ve elektronik mühendisliği istiyorum M.T.O.K ile sakarya üniversitesini kazanma şansım var ve sadece 288 puan fakat lys ile ilgili şuana kadar hiç bir bilgim yok ygs 1 puanım 201 bu kısıtlı süre de nasıl çalışmalıyım hangi derslere ağırlık vermeliyim lütfen yardımlarınızı esirgemeyin...

• vay arkadaş kimse yardım etmeyecek mi koca forumda :(
  • dostum ben yardım edeyim tavsiyem forumda dolanıcağına gir körfez videoya sabahla soruları bitir bi şekil ayarla . bende lys ye hazırlanıyorm o yüzden gerekeni yapman gerekicek tabi istersen
  • Mühendislik istiyorsan matematik,fizik ve geometri yapman senin yararına olacaktır özellikle de matematik.Şöyle ki zaten matematikte yaklaşık 15 soru mat-1 konularından çıkacaktır bu geometri için de geçerli zaten geometri de analitik geometri hariç geometri 1-2 diye keskin çizgilerle ayırmak mümkün değil.Aynı şekilde fizik için de en az 8-9 soru birinci bölüm konularından gelecektir birinci bölüm konularını es geçme daha iyi öğrenmeye çalış.Onun dışında ikinci bölüm öğrenmek istiyorsan özellikle mat-2'de kolay anlayabileceğin konuları seç mesela logaritma,toplam-çarpım sembolleri,matris-determinant,polinomlar,ikinci dereceden denklem ve eşitsizlikler işini görecektir.Diğer konular bunlara göre biraz daha fazla çalışma isteyen konular tercih senin tabi ki.Fizik için de tavsiyem şudur ki http://www.mustafatekinay.com/ girip burdan takip etmen.Ayrıca matematik ve geometri için http://www.nejdetkirpi.com/ 'u takip edebilirsin çok faydasını görürsün.Benim tavsiye ve önerilerim bunlar kolay gelsin başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercanmalkoc61 -- 14 Nisan 2013; 3:10:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berktuğ11

dostum ben yardım edeyim tavsiyem forumda dolanıcağına gir körfez videoya sabahla soruları bitir bi şekil ayarla . bende lys ye hazırlanıyorm o yüzden gerekeni yapman gerekicek tabi istersen

Sağol dostum ama gecelere kadar çalışmak ne kadar sağlıklı bilmiyorum :)
    Sanırım yinede deniyeceğim sağolasın yorumun için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercanmalkoc61

Mühendislik istiyorsan matematik,fizik ve geometri yapman senin yararına olacaktır özellikle de matematik.Şöyle ki zaten matematikte yaklaşık 15 soru mat-1 konularından çıkacaktır bu geometri için de geçerli zaten geometri de analitik geometri hariç geometri 1-2 diye keskin çizgilerle ayırmak mümkün değil.Aynı şekilde fizik için de en az 8-9 soru birinci bölüm konularından gelecektir birinci bölüm konularını es geçme daha iyi öğrenmeye çalış.Onun dışında ikinci bölüm öğrenmek istiyorsan özellikle mat-2'de kolay anlayabileceğin konuları seç mesela logaritma,toplam-çarpım sembolleri,matris-determinant,polinomlar,ikinci dereceden denklem ve eşitsizlikler işini görecektir.Diğer konular bunlara göre biraz daha fazla çalışma isteyen konular tercih senin tabi ki.Fizik için de tavsiyem şudur ki http://www.mustafatekinay.com/ girip burdan takip etmen.Ayrıca matematik ve geometri için http://www.nejdetkirpi.com/ 'u takip edebilirsin çok faydasını görürsün.Benim tavsiye ve önerilerim bunlar kolay gelsin başarılar.

Hocam sağolasın çok işime yaradı bu bilgiler :)

• yok kardeşim çok çalışman gerek sadece bende piyasada bitirmedğim fizik ygs kalmadı ama ygs de kötü yaptm 232 puan aldm kötü geçti bırakmadım ben biliyorm yüksek almam gerekicek ama alırım çünkü sağlam alt yapım var sende gir körfezden çalış çözümlü dvdlerden bu sene yaparsın sen o işi türkiyenin her yerinde üniversite var mühendislikler var Tavsiyem devammm !! :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ygs 2014 Türkçe eser sorusu
    11 yıl önce açıldı
    2019 AYT.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba, ben Ege Üniversitesi öğrencisi 1. sınıf öğrencisiyim, sınava hazırlanırken aldığım ''hafıza teknikleriyle eğitim set'' ni satıyoruym. Elimde 6 DVD den oluşan Lys Tarih ve 11 DVD den oluşan oluşan Lys Edebiyat seti var. Ben bu iki seti indirimli şekilde 450 TL ye aldım. (isteyene faturasını gösterebilirim) İsteğe bağlı olarak tek seti ya da iki seti birden satabilirim. Tek olarak Tarih setinin fiyatı 100 tl , Edebiyat setinin fiyatı 100 TL dir. Eğer ikili set almak isteyen olursa iki set toplam 150 tl dir. Paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum.. Ödeme şekli nakit ya da kredi kartı ile olabilir. İzmir içi ve Bursa içi elden teslim edebilirim. Güven konusuna gelince, ,nternetten alış-veriş yaparken herkes tedirgin olur haklı olarak.. Ama ben bu tedirginliği ortadan kaldırmak için teşhir amaçlı videoları kısmen izletebilirim ve bu yüzden elden teslim etmeyi tercih ediyorum. Aklınıza takılan herhangi bir soru varsa lütfen iletişime geçiniz (arayabilirsiniz, mesaj atabilirsiniz, çağrı bırakabilirsiniz, en kısa zamanda dönerim). Setler benim ve arkadaşlarımın gerçekten işine yaradı.. Umarım alacak olan arkadaşların da işine yarar. Seti almadan önce gerçekten işe yarayıp yaramadığını deneyebilirsiniz. Bu da videoyu beraber izleriz ve hafızanızda nasıl yer ettiğini anladığınızda farkına varacaksınız.. Eğer beğenmezseniz elbette ki almayabilirsiniz, sadece yeni biriyle tanışmış olursunuz.. Lütfen telefon ile ulaşınız:0531 207 86 45.. Sergen Can.

• quote:

Orijinalden alıntı: berktuğ11

yok kardeşim çok çalışman gerek sadece bende piyasada bitirmedğim fizik ygs kalmadı ama ygs de kötü yaptm 232 puan aldm kötü geçti bırakmadım ben biliyorm yüksek almam gerekicek ama alırım çünkü sağlam alt yapım var sende gir körfezden çalış çözümlü dvdlerden bu sene yaparsın sen o işi türkiyenin her yerinde üniversite var mühendislikler var Tavsiyem devammm !! :))

Umarım kardeşim inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz da hayalimizde ki üniversiteyi kazanırız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cansergen

Merhaba, ben Ege Üniversitesi öğrencisi 1. sınıf öğrencisiyim, sınava hazırlanırken aldığım ''hafıza teknikleriyle eğitim set'' ni satıyoruym. Elimde 6 DVD den oluşan Lys Tarih ve 11 DVD den oluşan oluşan Lys Edebiyat seti var. Ben bu iki seti indirimli şekilde 450 TL ye aldım. (isteyene faturasını gösterebilirim) İsteğe bağlı olarak tek seti ya da iki seti birden satabilirim. Tek olarak Tarih setinin fiyatı 100 tl , Edebiyat setinin fiyatı 100 TL dir. Eğer ikili set almak isteyen olursa iki set toplam 150 tl dir. Paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum.. Ödeme şekli nakit ya da kredi kartı ile olabilir. İzmir içi ve Bursa içi elden teslim edebilirim. Güven konusuna gelince, ,nternetten alış-veriş yaparken herkes tedirgin olur haklı olarak.. Ama ben bu tedirginliği ortadan kaldırmak için teşhir amaçlı videoları kısmen izletebilirim ve bu yüzden elden teslim etmeyi tercih ediyorum. Aklınıza takılan herhangi bir soru varsa lütfen iletişime geçiniz (arayabilirsiniz, mesaj atabilirsiniz, çağrı bırakabilirsiniz, en kısa zamanda dönerim). Setler benim ve arkadaşlarımın gerçekten işine yaradı.. Umarım alacak olan arkadaşların da işine yarar. Seti almadan önce gerçekten işe yarayıp yaramadığını deneyebilirsiniz. Bu da videoyu beraber izleriz ve hafızanızda nasıl yer ettiğini anladığınızda farkına varacaksınız.. Eğer beğenmezseniz elbette ki almayabilirsiniz, sadece yeni biriyle tanışmış olursunuz.. Lütfen telefon ile ulaşınız:0531 207 86 45.. Sergen Can.

2 satır okuma zahmetinde bulunsaydın sayısaldan hazırlandığımı anlardın

• Dostum istediğimiz üniversite olsun ben neresi olursa gidicem inşaat gitcem :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.