Şimdi Ara

LYS 2015 Tercih Danışmanlığı # Güncel Rehber# link eklendi.KONTENJAN REHBERİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
45
Favori
9.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokhan6125

Uluslararası ilişkiler istiyorum Bilkent %50 mi tavsiye edersiniz hacettepe ingilizce uluslar mı ankara üniversitesi uluslar mı?

Hacettepe üstüne bilkente vereceğin parayla yüksek lisans derim. Para sorn değilse bilkent+yüksek lisans derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AresEia A kullanıcısına yanıt
    dostum iki çok ağır müfredat ve ortak dersi yok zor olur baya biyolojiyle yapmayı denesen daha kolay olur
  • dandanakandamla D kullanıcısına yanıt
    Benm merak ettigim, tip okuyanlar cap yapabiliyor mu ?eger yapiliyosa dedigini de yaparim fark etmez amac tubitak bilim bursu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: aeffes

quote:

Orijinalden alıntı: fastrap450

quote:

quote:

quote:

Uluslararai iliskileri lutfen aciklar misin yazmaliyi miyim nerelerde calisirim

herkes dışişlerinde çalışayı düşünür bu bölümden sonra ancak çok zor her okul 100e yakın mezun verir bunun boğaziçisi odtüsü bilkenti var bide düşün. çok iyi bir okul+dille özel sektörde de kendine İK alanında vs. pozisyonlar bulabilrsin. ancak Devlet'e hazırlanmak ve özel sektörde çalşmaya hazırlanmak çok ayrı şeylerdir. İİBF gibi mezun olduktan sonra bir ünvan vermeyen bölümlerde özellikle bir aalana yoğunlaşman gerekir

Tesekkurler tm3 tm2 80-78 k geliyor nereyi tercih etmemi onerirsiniz
    Abi yok boyle bisey ya hic dank etmedi kafamiza bosluktayim

imkanınız varsa özel okullarda sağlam bi İİBF bölümü okuyabilirsin. ama ilgin hangi yöndeyse oraya kay derim. Bu sıralamayla sakın normal bi anadolu üniversitesinde İİBF yazma çok pişman olursn

Akdeniz-Uluslararası ilişkileri yazayım mı ?
    Hocam bana başka alanda da her türlü öneri verebilirsiniz girişken atılımcı ve siyaset yapabilen bir insanım .

Yazma derim. Turizm ilgini çekiyorsa orda turizm okuyabilirsin mesela tamamen farklı bir alandır. Siyasete atılmak için malesef okumak yetmiyor ancak sadece bunu istiyorum başka bişe istemiyorym derseniz mülkiye yani ankara siyasal tavsiyem olacaktır

• AresEia A kullanıcısına yanıt
    yüksek ortalama gerekiyor sanırım zor iş ama niye olmasın
  • akdenız dıs hekımlıgı okup yuksek ort tıpa gecebılır mıym
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpinn

akdenız dıs hekımlıgı okup yuksek ort tıpa gecebılır mıym

Fakülte farklı olduğı için zor olabilir. Ama bu tip durumlarda 1) işler hesaplandığo gibi gitmez genelde. O puan tutmayabilir, adamlar geçiş komtenjanı açmayabilir vs. 2) bu soruları olan arkadaşlara tavsiyem bölümün ve fakültenin web sitesinden yönetmeliğini okumanız. Açıkça orada belirtirler. Hiçbir şey bulamazsanız iletişim kısmından sekreterliğin telefonuna ulaşın derim. Mail olmasın yalnız telefon

• hocam sıtesınde bulamadım cok karısık tutarsa bolum onu ararımda sormak ıcın sen bıldıgın kadarıyla nası oluyor
  • Mütercim tercümanlık hakkında ne düşünüyorsunuz? Ege'de okuyacağım.

• quote:

Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir bu forumda YGS-LYS için koçluk ve rehberlik yapıyorum. 100lerce arkadaşa yardımcı olduk şuana kadar. Bu sene de farklı olarak Tercih danışmanlığı hizmeti vermeye çalışacağım sizlere.
    Özel durumlarınız için PM atabilirsiniz en kısa sürede cevaplayacağım. Tercih danışmanlığı kapsamında elinizdeki puan ve sıralamayla sizin ilgi alaka ve hayallerinize en uygun Üniversite-Şehir ve Bölümü seçmenizde yardımcı olmayı amaçlıyorum. Ben de bir üniversite öğrencisi olarak 3 senedir üniversite ve tercih dünyasını takip etmekteyim o yüzden çekinmeden sorabilirsiniz sorularınızı.
    Hizmetimiz Puan ve sıralamaların açıklandığı gün başlayacaktır. Hatırlatıcı amaçlı mesajlarınızı bırakabilirsiniz

*Tahmini sıralamam ne olur? sorularını sormayın arkadaşlar lütfen kimse bilemez şuan onları. Ancak bu hafta sonunda en geç geleek hafta sonunda açıklanacağını bekliyoruz. 6-7 Temmuz'da tercihler başlayack.

Aşağıda En iyi Üniversitelerin MÜHENDİSLİK ve HUKUK kontenjanlarındaki değişim yer almaktadır

Kontenjan değişimi 2014-2015

TIP Kontenjanları (Tamamlanıyor)
    TIP FULL

Aşağıda son 3 yılın taban puanları bulunmaktadır

2012 TABAN PUANLAR
    2013 TABAN PUANLAR
    2014 TABAN PUANLAR

Hocam yaptığınız iş hem de gönülden çok önemli. Çok teşekkür ederim ben şahsen bütün forum adına.
    Soruma gelirsek ben hukuk yazmayı düşünüyorum. İlk sıraya Bilkent %50 yazacağım ama gelme şansını düşük görüyorum. Sonraki tercihim ise tam bir muamma kafamda ankara-istanbul-tobb(%50)-bilgi(burslu)-özyeğin(burslu) var. Mezun olduktan sonra yurtdışını da en azından bir süreliğine düşünüyorum bu nedenle özel cazip görünse de benden çok daha düşük seviyede insanlarla aynı eğitimi almak(özellikle bilgi ve özyeğin'de) içimi hiç rahat ettirmiyor. Sizin bu konudaki fikriniz nedir? Bu konu hariç bahsettiğim üniversiteler(kampüs ortamı, kendimi geliştirme, akademik kadro) yorumunuz ne olur? Özellikle Ankara-İstanbul-Tobb arasında sürekli git-gel yaşıyorum. Kimseden doğru düzgün bilgi de alamadım. İnşallah siz yardımcı olursunuz. Tekrar teşekkürler.

• Bulunsun

• quote:

Orijinalden alıntı: alpinn

hocam sıtesınde bulamadım cok karısık tutarsa bolum onu ararımda sormak ıcın sen bıldıgın kadarıyla nası oluyor

Benm bildiğim çok zor o iş. Hatta belki de yasaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Césc

Mütercim tercümanlık hakkında ne düşünüyorsunuz? Ege'de okuyacağım.

Kendini çok geliştirmen lazım piyasada çok adam var öyle + artık yeni nesil ingilizce bilerek yetişiyor talep de azalır. Tavsyem 2.bir yabancı dili de anadilin gibi ingilizce gibi öğren. İtalyanca fln değil ama Almanca, ispanyolca hatta Arapça

• quote:

quote:

Kendini çok geliştirmen lazım piyasada çok adam var öyle + artık yeni nesil ingilizce bilerek yetişiyor talep de azalır. Tavsyem 2.bir yabancı dili de anadilin gibi ingilizce gibi öğren. İtalyanca fln değil ama Almanca, ispanyolca hatta Arapça

Diş hekimliği için devlette iş sıkıntı var diyorlar ne kadar doğru , uzmanlık yapmak zor mu ?
  • Hocam sana sorum şu ben 9 eylül deniz ulaştırma işletme istiyorum.Geçen sene 91 binle almış bu ene 93*94 bin olabilir mi?

2. sualim ise bu bölüm gelmesse şehir bölge planlama yaacağım tavsiye eder misin?İzmirliyim şehir dışına çıkmak istemiyorum burda okumam lazım.85-100 bin arası mf4 den tavsiye ettiğin bölüm var mı izmirde???
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostking10

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir bu forumda YGS-LYS için koçluk ve rehberlik yapıyorum. 100lerce arkadaşa yardımcı olduk şuana kadar. Bu sene de farklı olarak Tercih danışmanlığı hizmeti vermeye çalışacağım sizlere.
    Özel durumlarınız için PM atabilirsiniz en kısa sürede cevaplayacağım. Tercih danışmanlığı kapsamında elinizdeki puan ve sıralamayla sizin ilgi alaka ve hayallerinize en uygun Üniversite-Şehir ve Bölümü seçmenizde yardımcı olmayı amaçlıyorum. Ben de bir üniversite öğrencisi olarak 3 senedir üniversite ve tercih dünyasını takip etmekteyim o yüzden çekinmeden sorabilirsiniz sorularınızı.
    Hizmetimiz Puan ve sıralamaların açıklandığı gün başlayacaktır. Hatırlatıcı amaçlı mesajlarınızı bırakabilirsiniz

*Tahmini sıralamam ne olur? sorularını sormayın arkadaşlar lütfen kimse bilemez şuan onları. Ancak bu hafta sonunda en geç geleek hafta sonunda açıklanacağını bekliyoruz. 6-7 Temmuz'da tercihler başlayack.

Aşağıda En iyi Üniversitelerin MÜHENDİSLİK ve HUKUK kontenjanlarındaki değişim yer almaktadır

Kontenjan değişimi 2014-2015

TIP Kontenjanları (Tamamlanıyor)
    TIP FULL

Aşağıda son 3 yılın taban puanları bulunmaktadır

2012 TABAN PUANLAR
    2013 TABAN PUANLAR
    2014 TABAN PUANLAR

Hocam yaptığınız iş hem de gönülden çok önemli. Çok teşekkür ederim ben şahsen bütün forum adına.
    Soruma gelirsek ben hukuk yazmayı düşünüyorum. İlk sıraya Bilkent %50 yazacağım ama gelme şansını düşük görüyorum. Sonraki tercihim ise tam bir muamma kafamda ankara-istanbul-tobb(%50)-bilgi(burslu)-özyeğin(burslu) var. Mezun olduktan sonra yurtdışını da en azından bir süreliğine düşünüyorum bu nedenle özel cazip görünse de benden çok daha düşük seviyede insanlarla aynı eğitimi almak(özellikle bilgi ve özyeğin'de) içimi hiç rahat ettirmiyor. Sizin bu konudaki fikriniz nedir? Bu konu hariç bahsettiğim üniversiteler(kampüs ortamı, kendimi geliştirme, akademik kadro) yorumunuz ne olur? Özellikle Ankara-İstanbul-Tobb arasında sürekli git-gel yaşıyorum. Kimseden doğru düzgün bilgi de alamadım. İnşallah siz yardımcı olursunuz. Tekrar teşekkürler.

Devlet ünilerinde yurtdışı işi çok zor. Yeditepe burslu bilgi burslu özyeğin burslu tobb burslu gibi bir sıralama yapardm yernde olsam. Özel imkan demektir hocalardan tut da yurtdışına erasmus ve exchang peogramlarna kadar. Ne kadar az bölüm öğrencisi o kadar çok ilgi demektir. Seviyesi düşük öğrencileri düşünme eğitim aynı kalitd olcak sen yararlanmaya bak. Bölüm birinciliğine oyna düşünemediğin imkanlar çıkar o şekilde önüne. Ben kendim için açıkçası yukardaki sıralamayı yapardım

• quote:

Orijinalden alıntı: Escherich

quote:

quote:

Diş hekimliği için devlette iş sıkıntı var diyorlar ne kadar doğru , uzmanlık yapmak zor mu ?

Uzmanlık için DUS geldi son bikaç senede evet zorlaştı biraz. Devlet için son KPSS pıanlarını incele derim. 60 civsrları iyi puandır rahat girersin 80 civarı zor olr atanmak ordan biç

• quote:

Orijinalden alıntı: casaryus

Hocam sana sorum şu ben 9 eylül deniz ulaştırma işletme istiyorum.Geçen sene 91 binle almış bu ene 93*94 bin olabilir mi?

2. sualim ise bu bölüm gelmesse şehir bölge planlama yaacağım tavsiye eder misin?İzmirliyim şehir dışına çıkmak istemiyorum burda okumam lazım.85-100 bin arası mf4 den tavsiye ettiğin bölüm var mı izmirde???

Dostm o civardaki sıralamalarda 15k üstü 15k altı her bölümü yazın derim gelmesi çok yüksek ihtmal. Şehir bölgeyi tavsye etmyorm malesef daha genel bi müh yazablrsn. Veya ekonomi üniversitesinde lojistik ve ticaret i tavsye ederm daha farklı bir opsiyon düşünürsenz

• Özyeğin Üniversite'si nasıldır bilgilendir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilkent Uluslararası İlişkiler hakkında bilgi verir misiniz? (tam burslu gireceğim)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.