Şimdi Ara

LYS 2015 Tercih Danışmanlığı # Güncel Rehber# link eklendi.KONTENJAN REHBERİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
45
Favori
9.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aleksasantic13

Bilkent Uluslararası İlişkiler hakkında bilgi?

Eğitim kalitelidir kadrosu iyidir bilkent en eski ve en kaliteli üniversitelerdendir. Yurtdışı imkanı iyidir erasmusu exchangei çok kalitelidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam İstanbuk Üniv. PDR istiyorum bildiğim kadrıyla atanması en kolay bölümlerden biri 50 ile atanıyo ihtiyaç çok var deniliyo ama son zamanlarda sanki popülerlik kazandı sizce bundan 4 yıl sonrada PDRcilere olan ihtiyaç fazla mı olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opie Winston

quote:

Orijinalden alıntı: fastrap450

quote:

quote:

quote:

Hocam iyi günler. Yeditepe %50 psikoloji mi yoksa Marmara iktisat mı önerirsiniz? Alakasız bi soru farkındayım ama kafam karışık hocam

Önce ilgi alanını belirle derim. Yeditepe iyi bir üniversitedir. İktisat ing değilse direk uzaklaşın derim

İngilizce hocam. İlgi alanım psikoloji aslında ama %50 olduğu için kararsız kaldım

%50 maddi anlamda zorlamicaksa Psikolji oku derim iktisatla inanlmaz alakasızlar. Yeditepe gibi bi okulda ÇAP yapanlme imkanın hem daha fazladır ve hocalarla iletişimin daha iyi olr devlete göre. Konuyu ailenle konuş derm maddiyat için

Çok sağolun hocam. ÇAP ne demek hocam bu arada

Çift anadal programı. İki lisans programnı birlikte okuyup iki diploma alırsınız. Ağırdır ama çok farklı bir olaydır başarırsan

• quote:

Orijinalden alıntı: ösymagduru

Hocam İstanbuk Üniv. PDR istiyorum bildiğim kadrıyla atanması en kolay bölümlerden biri 50 ile atanıyo ihtiyaç çok var deniliyo ama son zamanlarda sanki popülerlik kazandı sizce bundan 4 yıl sonrada PDRcilere olan ihtiyaç fazla mı olur?

Şuan çok klay atanır parası iyidir ama ben 5 sene sonra bu şekilde olacağnı pek düşünmüyorm en azndan o 50 çok daha yukarı çıkar kontenjan azlğndan. Öğrenc koçluğu vs yapabilrsin özelde. Bi ara klinik psikoloji yüksek lisansı yapma muhabbeti vardı bu bölüm için noldu bilmyorm şuan ama o da olursa baya psikolog gibi çalşablrdin. Ama o olayn olacağnı düşünmüyorm pek. Yine de bitirince atanır mısın yüksek puanl atanırsın yine ama kolay atancam diye yazıyodan yazma derim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam iyi günler. Yeditepe %50 psikoloji mi yoksa Marmara iktisat mı önerirsiniz? Alakasız bi soru farkındayım ama kafam karışık hocam

Önce ilgi alanını belirle derim. Yeditepe iyi bir üniversitedir. İktisat ing değilse direk uzaklaşın derim

İngilizce hocam. İlgi alanım psikoloji aslında ama %50 olduğu için kararsız kaldım

%50 maddi anlamda zorlamicaksa Psikolji oku derim iktisatla inanlmaz alakasızlar. Yeditepe gibi bi okulda ÇAP yapanlme imkanın hem daha fazladır ve hocalarla iletişimin daha iyi olr devlete göre. Konuyu ailenle konuş derm maddiyat için

Çok sağolun hocam. ÇAP ne demek hocam bu arada

Çift anadal programı. İki lisans programnı birlikte okuyup iki diploma alırsınız. Ağırdır ama çok farklı bir olaydır başarırsan

Çok sağolun hocam

• fastrap450 F kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kolay atancağım için değil istediğim için yazmak istiyorum ama okullarda çalışmak istiyorum pdr nin puanları çok yüksek tabi özel okullar biraz canımı sıkıyo maalesef kpss de hangi okuldan mezunsun diye bakmıyolar çünkü. klinik psikolojisinde yüksek lisans yapı psikolog olabiliyosunuz doğru ama bunu isteseydim gider psikoloji okurdum puanım elhamdürillah iyi gelicek gibi görünüyo.
  • geri olsam da rez
  • Hocam odtü kimya mühendisliği mi yoksa ist/marmara/hacettepe'de elektrik-elektronik mi dersiniz?

• ygs 301
    edebiyat 37.5
    coğ 19
    tarih 36.5
    coğ 11.5
    felsefe 20
    66 obp

hesabıma göre ts2 420 fln odtüyü kaçırıyorum tarihte nereyi önerirsin ankara mı istanbulmu
    yada ts bölüm tavsiyen olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: vertigowithouse

Hocam odtü kimya mühendisliği mi yoksa ist/marmara/hacettepe'de elektrik-elektronik mi dersiniz?

İlgi alanın kimya mı ee mi? Bana fark etmez dersen odtü tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: aybogan

ygs 301
    edebiyat 37.5
    coğ 19
    tarih 36.5
    coğ 11.5
    felsefe 20
    66 obp

hesabıma göre ts2 420 fln odtüyü kaçırıyorum tarihte nereyi önerirsin ankara mı istanbulmu
    yada ts bölüm tavsiyen olurmu

Malesef ts konusunda pek bilgili değilm ancak ankara üni nin DTCF çok meşhurdur. Tavsiyem tarih için o olur.

• odtü kimya müh. düşünüyordum umarım kimse tercih etmez. kontenjanda artmış
  • fastrap450 F kullanıcısına yanıt
    Ee neden kimyaya göre daha fazla tercih ediliyor/puanı daha yüksek?iş imkanı mı daha fazla?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrteren

Tm1de 15000-22000 arasında ne önerebilirsiniz?

İmkanın varsa %50 Bilkent işletme iktisat derim. onun dışında ODTÜdeki İİBFleri deneyebilrsin. herhangi bir anadolu üniversitesinde gidip hukuk okumanı hiç önermem

Niye onermezsiniz hocam ?

• kara duman kullanıcısına yanıt
    babam değilsindir inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bremond

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrteren

Tm1de 15000-22000 arasında ne önerebilirsiniz?

İmkanın varsa %50 Bilkent işletme iktisat derim. onun dışında ODTÜdeki İİBFleri deneyebilrsin. herhangi bir anadolu üniversitesinde gidip hukuk okumanı hiç önermem

Niye onermezsiniz hocam ?

Hukuğu ciddi kaliteli yerlerde okumak önrmli artık hukuk hukuktur yea gibi şeyler eskide kaldı malesef mezun fazlası var yine bu bölmde

• quote:

Orijinalden alıntı: vertigowithouse

Ee neden kimyaya göre daha fazla tercih ediliyor/puanı daha yüksek?iş imkanı mı daha fazla?

Evet biraz daha fazla ama prestij işi biraz. Elektronik müh bir prestij algısı oluştryor insanlarda. Br de teknoloji ilerliyor direk ilintili olmak isteyenler çok gelişen teknolojiyle + elektrik alanına kayıp şanttyelerd falan bulunma imkanı var. Kimya sınırlı kalıyo bu konuda biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: sinavygs2014

harita mühendisliğimi veterinerlikmi ?

Veterinerlik. Ama sağlık biyoloji vs ilgin yoksa burnundan gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: turbodamacana

babam değilsindir inşallah

Rahat ol oğlumda forumun aktif kullanıcısı ve birbirimizden haberimiz var

• 1-2 sitede görmüştüm pdr'de açık 7bin küsür deniyor, zaten halihazırda öğrenciler bunları dolduruyor. Garanti meslek diyip 4 sene sonra şok yaşamayın gençler
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.