Şimdi Ara

LYS 2015 Tercih Danışmanlığı # Güncel Rehber# link eklendi.KONTENJAN REHBERİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
45
Favori
9.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Slovenian Girls

1-2 sitede görmüştüm pdr'de açık 7bin küsür deniyor, zaten halihazırda öğrenciler bunları dolduruyor. Garanti meslek diyip 4 sene sonra şok yaşamayın gençler

Ben de aynı şeyi düşünüyorm dostum balon biraz şuan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinavygs2014

quote:

Orijinalden alıntı: fastrap450

quote:

Orijinalden alıntı: sinavygs2014

harita mühendisliğimi veterinerlikmi ?

Veterinerlik. Ama sağlık biyoloji vs ilgin yoksa burnundan gelir

peki istanbulmu ankaramı
    antalyadan gidicem

İstanbul derim

• REz

UPDULLAH
  • 35-40 k arasında hangi mühendislik ve üniyi önerirsin

• Temel müh. Şaşma derim makine ee inşaat gibi. üni olarak düşündüğün üniyş bilmyorm ama ilk sıralara ytü yaz derim

• Rez

• rezarvasyon
    sonuč açıklanınca burdayım insallah

• Pamukkale universitesinde Ekonometri okuyorum. Son sınıfta bıraktım. Yine aynı üniversitedeki yönetim bilişim sistemleri bölümünü düşünüyorum. Hem ders saydırma bakımından hem de maddi anlamda beni zorlamıyor olacak. Siz ne düşünürsünüz bu bolum hakkında ? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

Pamukkale universitesinde Ekonometri okuyorum. Son sınıfta bıraktım. Yine aynı üniversitedeki yönetim bilişim sistemleri bölümünü düşünüyorum. Hem ders saydırma bakımından hem de maddi anlamda beni zorlamıyor olacak. Siz ne düşünürsünüz bu bolum hakkında ? Teşekkürler.

Ekonometriyi bitirip üstüne master olarak yapsanız daha iyi olurdu . Ancak bölüm güzel pamukkaledeki eğitim kalitesini bilemiyorm ancak boünde gayet başarılı ve popüler bölüm. Mezunlar IT alanında iyi işlere giriyorlar bankalar vs. de dahil buna

• yukarı
  • Ygs-2 de 13bindeyim lys de beklediğim puanı alamazsam ftr-diyetetik okurum gibi bi planım var,bu bölümler hakkında ne düşünüyorsunuz?mezunları pek tavsiye etmiyor mezun fazlalığu var diye

• quote:

Orijinalden alıntı: vertigowithouse

Ygs-2 de 13bindeyim lys de beklediğim puanı alamazsam ftr-diyetetik okurum gibi bi planım var,bu bölümler hakkında ne düşünüyorsunuz?mezunları pek tavsiye etmiyor mezun fazlalığu var diye

FTR sson bir kaçs enedir çok talep görüyor ancak siz mezun olurken bu talep hala devam eder mi söylemek zor. sonuçta belli bir doygunluğa erersse herhangi bir bölüm okumakla aynı şeye gelebilir. Diyetetik için ise ben tercih dönemimde ünlü bir diyteisyenle konuşmuştum ve piyasanın çok iyi olmadığını Gıda müh. lerle de aynı ileri paylaştıklarını söyledi bana. Tabi yine de sağlık bölümleri olduğu için KPSS kadrolarında mühendisliklere göre daha kolay atanabilir olduğunu düşünüyorum. isterseniz son KPSS puanlarına bakabilirsiniz. Onun dışında YGS ile yazacağınız bölümler 4 senelik Lisans diploması veren YÜKSEKOKULLAR olacaktır. Fakülteler değildir aklınızda bulunsun.

• Tıp Kontenjan rehberii Güncellendi arkadaşlar.
  • Ege Üniversitesi astronomi ve uzay bilimleri bölümü nasıldır? Genel olarak bölüm nasıldır, çalışma alanları vs.

• fastrap450 F kullanıcısına yanıt
    Selam hocam. Ben 2 üniversite arasında kaldım. Abant izzet baysal ve pamukkale. Bölüm olarakta iibf düşünüyorum. İşletme ve iktisat-ekonometri ön planda olmak kaydıyla.

Sizce iibf'den hangi bölüm seçilmeli. Matematikle aram pek yoktur ama çalışsam hiç zorlanmadan yaparım. Özellikle İşletme-İktisat-Ekonometri bunları değerlendirirseniz sevinirim.

Ayrıca It uzmanlığına da değinir misiniz? Dil lazım mı? Özel sektörde mi iş imkanı var vs.vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchloveKilled -- 30 Haziran 2015; 6:23:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorldsUnbelievableLayout

Ege Üniversitesi astronomi ve uzay bilimleri bölümü nasıldır? Genel olarak bölüm nasıldır, çalışma alanları vs.

uzay blimi ve türkiye malesef yan yana gelmeyen iki kelimedir. Bence ilgin varsa hobi olarak sürdür derim. eya maddi sıkıntın yoksa hobi olarak okuyabilirsin ancak alakalı bölümde iş bulman zor olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

Selam hocam. Ben 2 üniversite arasında kaldım. Abant izzet baysal ve pamukkale. Bölüm olarakta iibf düşünüyorum. İşletme ve iktisat-ekonometri ön planda olmak kaydıyla.

Sizce iibf'den hangi bölüm seçilmeli. Matematikle aram pek yoktur ama çalışsam hiç zorlanmadan yaparım. Özellikle İşletme-İktisat-Ekonometri bunları değerlendirirseniz sevinirim.

Ayrıca It uzmanlığına da değinir misiniz? Dil lazım mı? Özel sektörde mi iş imkanı var vs.vs.

KPSS ye yönelik olarak seç derim bu durumda da Maliye en mantıklısı. ama dediklerin içinden istersen de iktisat derim. zordur kolay değildir ama çalıırsan yaparsın ve KPSS de sana yardımcı olur bölümün.
    It uzmanlığı şuan çok revaçta bir süre de öyle gidecek gibi görünüyor. İngilizce kesinlikle şarttır bunu unutma derim ve evet özel sektörde iş imkanı var. kariyer.nete bak derim eğer kafanda ne tarz işler var gibi düşünüyorsan.

• 100k -200k aralığında tm den önereceğiniz bölüm nedir ?

Antalya ve çevresi tercihen.
  • Hocam sosyoloji bölümüne ne diyosun. Okurken aynı zamanda dil öğrensem vs bilgi verir misin

• quote:

Orijinalden alıntı: yoncamsı

Hocam sosyoloji bölümüne ne diyosun. Okurken aynı zamanda dil öğrensem vs bilgi verir misin

özel sektör düşünüyosan okurken çalışman + ing garanti olarak 1 yabancı dil bilmen senin faydana olur. Etiketi olan üniler dışında da okumanı kesinlikle tavsiy etmem.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.