Şimdi Ara

LYS 2015 Tercih Danışmanlığı # Güncel Rehber# link eklendi.KONTENJAN REHBERİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
45
Favori
9.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fastrap450

quote:

Orijinalden alıntı: casaryus

Hocam sana sorum şu ben 9 eylül deniz ulaştırma işletme istiyorum.Geçen sene 91 binle almış bu ene 93*94 bin olabilir mi?

2. sualim ise bu bölüm gelmesse şehir bölge planlama yaacağım tavsiye eder misin?İzmirliyim şehir dışına çıkmak istemiyorum burda okumam lazım.85-100 bin arası mf4 den tavsiye ettiğin bölüm var mı izmirde???

Dostm o civardaki sıralamalarda 15k üstü 15k altı her bölümü yazın derim gelmesi çok yüksek ihtmal. Şehir bölgeyi tavsye etmyorm malesef daha genel bi müh yazablrsn. Veya ekonomi üniversitesinde lojistik ve ticaret i tavsye ederm daha farklı bir opsiyon düşünürsenz

lojistik ve ticaret ne alaka şimdi?Tm bölümüü

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Unal

Özyeğin Üniversite'si nasıldır bilgilendir misiniz?

Lütfen arkadaşlar Lazım bu bilgi bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherich

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Césc

Mütercim tercümanlık hakkında ne düşünüyorsunuz? Ege'de okuyacağım.

Kendini çok geliştirmen lazım piyasada çok adam var öyle + artık yeni nesil ingilizce bilerek yetişiyor talep de azalır. Tavsyem 2.bir yabancı dili de anadilin gibi ingilizce gibi öğren. İtalyanca fln değil ama Almanca, ispanyolca hatta Arapça

Diş hekimliği için devlette iş sıkıntı var diyorlar ne kadar doğru , uzmanlık yapmak zor mu ?

hocam baktımda kpss ile atanmıyor , kura ile atanıyorlarmış çok garibime gitti

edit:kendimi alıntalımışım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escherich -- 27 Haziran 2015; 15:56:37 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam sana sorum şu ben 9 eylül deniz ulaştırma işletme istiyorum.Geçen sene 91 binle almış bu ene 93*94 bin olabilir mi?

2. sualim ise bu bölüm gelmesse şehir bölge planlama yaacağım tavsiye eder misin?İzmirliyim şehir dışına çıkmak istemiyorum burda okumam lazım.85-100 bin arası mf4 den tavsiye ettiğin bölüm var mı izmirde???

Dostm o civardaki sıralamalarda 15k üstü 15k altı her bölümü yazın derim gelmesi çok yüksek ihtmal. Şehir bölgeyi tavsye etmyorm malesef daha genel bi müh yazablrsn. Veya ekonomi üniversitesinde lojistik ve ticaret i tavsye ederm daha farklı bir opsiyon düşünürsenz

Şehrin dışına çıkmak istemediğin için önerdim.Düşük tm-1 puanıyla girilebilecek bir opsiyon. Çok bilinmeyen iş imkanlarının olduğu bi bölüm. Üni de kaliteli. Eğer ek olarak edebyat sınavına girmediysen zaten gözardı edebilirsin. O sıralamada mf4te iki büyğk devlette makine ve inşaatları dene derim türkçe, ikinci öğretim vs hepsini yaz. Ama temel müh ten şaşma derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Césc

Mütercim tercümanlık hakkında ne düşünüyorsunuz? Ege'de okuyacağım.

Kendini çok geliştirmen lazım piyasada çok adam var öyle + artık yeni nesil ingilizce bilerek yetişiyor talep de azalır. Tavsyem 2.bir yabancı dili de anadilin gibi ingilizce gibi öğren. İtalyanca fln değil ama Almanca, ispanyolca hatta Arapça

Diş hekimliği için devlette iş sıkıntı var diyorlar ne kadar doğru , uzmanlık yapmak zor mu ?

hocam baktımda kpss ile atanmıyor , kura ile atanıyorlarmış çok garibime gitti

Diş okumak çok zor ve maliyetlidir. O kadar okuduktan sonra kurayı beklemek koyar insana malesef haklısın. Eğer çok idealsit değilsen Tıp yaz derim küçük iç anadolu şehirlerinde daha ulaşılablr puanları oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şehrin dışına çıkmak istemediğin için önerdim.Düşük tm-1 puanıyla girilebilecek bir opsiyon. Çok bilinmeyen iş imkanlarının olduğu bi bölüm. Üni de kaliteli. Eğer ek olarak edebyat sınavına girmediysen zaten gözardı edebilirsin. O sıralamada mf4te iki büyğk devlette makine ve inşaatları dene derim türkçe, ikinci öğretim vs hepsini yaz. Ama temel müh ten şaşma derim

Hacı ben deniz ulaştrma istiyom ya hedef o da inşallah tutar 9 eylül sıkıntı yaşamam tutmassa Trabzona gitmek zorunda kalabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Unal

Özyeğin Üniversite'si nasıldır bilgilendir misiniz?

Yeni ama hızlı yükselen bir üni. İlk mezunlarını daha son 1-2 senede verdi. İşletmesi fena değildir erhan erkut özel ilgilendi o üniyle zamanında şimdi ayrıldı. İyi vakıf ünileri arasında sayılır kendisi. Ama tabi bölüm fark eder

• Rizorvıt

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aeffes

quote:

quote:

quote:

quote:

Uluslararai iliskileri lutfen aciklar misin yazmaliyi miyim nerelerde calisirim

herkes dışişlerinde çalışayı düşünür bu bölümden sonra ancak çok zor her okul 100e yakın mezun verir bunun boğaziçisi odtüsü bilkenti var bide düşün. çok iyi bir okul+dille özel sektörde de kendine İK alanında vs. pozisyonlar bulabilrsin. ancak Devlet'e hazırlanmak ve özel sektörde çalşmaya hazırlanmak çok ayrı şeylerdir. İİBF gibi mezun olduktan sonra bir ünvan vermeyen bölümlerde özellikle bir aalana yoğunlaşman gerekir

Tesekkurler tm3 tm2 80-78 k geliyor nereyi tercih etmemi onerirsiniz
    Abi yok boyle bisey ya hic dank etmedi kafamiza bosluktayim

imkanınız varsa özel okullarda sağlam bi İİBF bölümü okuyabilirsin. ama ilgin hangi yöndeyse oraya kay derim. Bu sıralamayla sakın normal bi anadolu üniversitesinde İİBF yazma çok pişman olursn

Akdeniz-Uluslararası ilişkileri yazayım mı ?
    Hocam bana başka alanda da her türlü öneri verebilirsiniz girişken atılımcı ve siyaset yapabilen bir insanım .

Yazma derim. Turizm ilgini çekiyorsa orda turizm okuyabilirsin mesela tamamen farklı bir alandır. Siyasete atılmak için malesef okumak yetmiyor ancak sadece bunu istiyorum başka bişe istemiyorym derseniz mülkiye yani ankara siyasal tavsiyem olacaktır

Evet gerekiyor ama puanımız yetse :( Bir senemi daha feda edemem hocam sağolun 80 bin en iyi neresi olursa yazacağım.

• Hocam edebiyat tarih coğrafya okuyup öğretmen olunabiliyor mu şuanda ? Bu konuda durum nedir?

• Rez

• 35-40 k arasında hangi mühendislik ve üniyi önerirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

Hocam edebiyat tarih coğrafya okuyup öğretmen olunabiliyor mu şuanda ? Bu konuda durum nedir?

Formasyon alırsan evet. Ama fırmasyonu bi açıyola bi açmıyolar. Öğretmenlkler dururken ve o bile zor atanrken çok zor duruyo orda okuyup öğretmen olmak

• Hocam iyi günler. Yeditepe %50 psikoloji mi yoksa Marmara iktisat mı önerirsiniz? Alakasız bi soru farkındayım ama kafam karışık hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Opie Winston

Hocam iyi günler. Yeditepe %50 psikoloji mi yoksa Marmara iktisat mı önerirsiniz? Alakasız bi soru farkındayım ama kafam karışık hocam

Önce ilgi alanını belirle derim. Yeditepe iyi bir üniversitedir. İktisat ing değilse direk uzaklaşın derim

• quote:

quote:

Hocam iyi günler. Yeditepe %50 psikoloji mi yoksa Marmara iktisat mı önerirsiniz? Alakasız bi soru farkındayım ama kafam karışık hocam

Önce ilgi alanını belirle derim. Yeditepe iyi bir üniversitedir. İktisat ing değilse direk uzaklaşın derim

İngilizce hocam. İlgi alanım psikoloji aslında ama %50 olduğu için kararsız kaldım

• Bilkent Uluslararası İlişkiler hakkında bilgi?
  • Takip
  • quote:

quote:

quote:

İngilizce hocam. İlgi alanım psikoloji aslında ama %50 olduğu için kararsız kaldım

%50 maddi anlamda zorlamicaksa Psikolji oku derim iktisatla inanlmaz alakasızlar. Yeditepe gibi bi okulda ÇAP yapanlme imkanın hem daha fazladır ve hocalarla iletişimin daha iyi olr devlete göre. Konuyu ailenle konuş derm maddiyat için

• quote:

quote:

quote:

quote:

%50 maddi anlamda zorlamicaksa Psikolji oku derim iktisatla inanlmaz alakasızlar. Yeditepe gibi bi okulda ÇAP yapanlme imkanın hem daha fazladır ve hocalarla iletişimin daha iyi olr devlete göre. Konuyu ailenle konuş derm maddiyat için

Çok sağolun hocam. ÇAP ne demek hocam bu arada

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.