Merhaba arkadaşlar. Ben sözelciyim o yüzden LYS 3-4 sınavlarına gireceğim. Fakat LYS 3 sınavının yüksek gelmesi durumunda TM3 puanımı harcamak istemediğimden TM puanı hesaplatmak maksadıyla LYS 1 e'de gireceğim. Fakat LYS 1 sınavında çoğu soruyu sallayıp çıkacağım için diğer puan türlerini yani TS 1-2 yi etkiler mi diye sormak istiyorum. Ben etkilemediğini biliyordum fakat son dakika arkadaş telefonla arayıp kafamı karıştırdı. İntertette baktım bir sıkıntı olmaz diyor ama sizede sormak istiyorum acaba LYS 1 de salladığım yanlış yaptığım sorular LYS 3-4 puan türünde ki TS 1-2 yi etkiler mi? Yani atıyorum LYS 1 de 30 yanlış yaptım bu yanlışlar TS 1-2 puan türünde bana eksi hane olarak yazılır mı? Şimdiden teşekkürler.
hayır hocam alakası yok
HarperWine
kullanıcısına yanıt
Çok teşekkürler. Hocam bende öyle olduğunu biliyordum ama salak arkadaşım kafamı karıştırdı ya tekrar teşekkürler. :)
jack76J
kullanıcısına yanıt
önemli değil hocam başarılar
lys 1 i sallarsan o puan yükselmez heba olur yalnız bilmediğin sınava girme bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme