Şimdi Ara

Lys 3 Coğrafya hakkında önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes sınava kolay diyor ama bana göre en zor sınavdı kimse maval okumasın kolay gibi görünen zor sorulardi 10 net falan bile gelmeyebilir bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyerplease -- 23 Haziran 2014; 16:15:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o an kolay geldi.cevapları görünce
  • Ygs için de çok yazıldı çizildi herkes kafasından feni şöyle dedi böyle dedi bir açıklandı:

-itiraz edicem lan kitapçığıma bakıcam imkansız böyle bir şey olması
    -ya ouff 4 yanlış gelmesi lazımdı 14 yanlış gelmiş
    -Fen soruları hatalı beyler toplanın itiraz edelim

Bu foruma kendini en kötü hazırlamak için gir sonra sınav açıklanınca sevinirsin.
  • Kolay olsaydi her soru icin 5 ayri cevap cikmazdi herkesin kendine gore cevaplari var 10 15 soru disinda cok tartisilan sorular

• foruma girdim ve yıkıldım
  • Coğrafyadaki haritalı bitki örtüsü sorusu, iğne yapraklı, geniş yapraklı vardı şıklarda.Cevabını bilen yanıtlayabilir mi?
  • Bu forumda çoğu kişi fenci. Cevaplarına pek güvenme derim. Bi sözelci olarak konuşuyorum, 3 sene sözel bölümde okumuş bi insanın rahatlıkla yapabileceği bi sınavdı. Coğrafyada olabilecek en genel sorulardan sormuşlardı. Harita bilgisi olan bi insan için özellikle ki sözelci ya da tmci olupta haritada bilindik illerin/ülkelerin yerlerini, özelliklerini ve yükseltilerini bilmiyorsanız vay halinize.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorunun cevabını yanıtlayacak olan yok mu?Sen sözelciysen sen cevaplar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blnmz -- 24 Haziran 2014; 6:06:30 >
  • o soruyu ben c yaptım ama c şıkkında hangi ağaç türü vardı hiç hatırlamıyorum. iğne yapraklı ya da geniş yapraklı değildi ama.
  • Genis yaprakli Muson Asyasi'nda diye dusundum. Igne yaprakli da Amerika'da Wisconsin cevresinde, Avrupa'da Baltik ulkelerinde vardir dedim. O yuzden genis yapragi isaretledim. Bana gore soru sacmaydi

• Tamam teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.