Şimdi Ara

LYS-5 Hakkında Yardım lazım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi forumlar öncelikle konunun tam olarak nereye açılacağını bilmedigim ve acil oldugu icin buraya actim yetkili kisiler silmek yerine gerekli oldugu yere tasirlarsa konuyu sevinirim bu arada noktalama isaretleride yanlislarim olucak telefondan giriyorum cunku

Simdi beyler bu sene lise 4 te okuyacagim 3 sene sayisal alaninda okudum ama bosa okudum hic bsy bilmiyorum calismadim sinifi hep ucu ucuna gectim neyse ve hala ygs calismaya baslamadim acikcasi korkuyorum kazanamiyacagim icin ingilizcem cok iyi altyapim var grammerlere,dil bilgisine hakimim hemen hemen bu yuzden ani bi karar aldim ve dil alanina gecmeyi dusunmeye basladim bu yuzden arastirma yapiyorum.ama net bilgiler edinemedim sizede danismak.istedim oncelikle fikirlerinizi ogrenmek isterim bikac ta sorum olucak

bu alandan yani dilden hangi meslekleri edinebilirim
    bu alandan universite kazanipta tecrubeli olan arkadaslar fikirlerini paylasabilir mi pismanlik var mi ?
    ben bu alandan sadece 80 soruluk lys-5 sinavina mi giricegim yani sadece ingilizce mi olcak sinavda ?

sorular garip gelebilir cunku cidden hic bi bilgim yok lutfen yardimci olun hayatimi etkileyicek bi karar sonucta
    son olarak edinebilcegim mesleklerin onu acikmidir bosta kalirmiyim ? ingilizce ogreymrnligini kesinlikle goz onunde bulundurmuyorum bu arada

sorularim.bunlar beyler yardimci olursaniz cok iyi olur cidden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.