Şimdi Ara

LYS Başvuru Sürecini Kaçırdım - Yardım Gerekiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
4
Favori
3.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzatıldı. 27 nisanda basliyor 3 mayısta son

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcAGermanotta

Uzatıldı. 27 nisanda basliyor 3 mayısta son

Baktım yok böyle bişey konu sahibi fena sövücek sana

• quote:

Orijinalden alıntı: Adam Lallana

quote:

Orijinalden alıntı: MarcAGermanotta

Uzatıldı. 27 nisanda basliyor 3 mayısta son

Baktım yok böyle bişey konu sahibi fena sövücek sana

Sözcü paylaşmış

http://www.sozcu.com.tr/mobil/home/detay?post_id=1197661&utm_source=sm_tw&utm_medium=free&utm_campaign=egitim&slug=egitim

Edit : İçeriği tam okumadim.
    Guneydogudakiler içinmiş pardon. Twitterda direkt gorunce atladim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-737509612 -- 23 Nisan 2016; 0:08:09 >

• Sizin için mail gönderdim ancak bir kaç sözüm var naçizane.. Bu sorumsuzluk ile hayatınızı mahvedersiniz. Ben sürenin uzatılacağını zannetmiyorum. Ancak bu değildir ki uzatılmasını istemiyorum. Umarım uzatılır ve bu size güzel bir ders olur. Beni yanlış anlamayın lütfen. Ancak bu tarz şeyleri daha önemsemeniz gerekirdi..
    Saygılarımla..
  • Benden de destek. Yukarıda tutalım.
  • Doguda sokaga cikma yasagi olan yerlerde lys basvuru süresi uzatılmıs

• Up

• Konu güncek, yardımlarınıza ihtiyacımız var arkadaşlar.
  • Tek yapmanız gereken bir mail ya da arama...
  • Güneydoğu tarafına verildiğine göre Batı tarafına daha doğrusu ülke geneline de verilecek yüksek ihtimal.

Ülke geneli için Lys ek süre önerisi sunuldu çünkü Başbakana.

• Sosyal medya önemlidir, onun gücü ve sizlerinden sayesinde bende dahil olmak üzere sayısızca mağdur ek tercih süresinden faydalanabilecek.

• Devam arkadaşlar, daha çok başvuru, ek süre ihtimalini arttırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaiChiChuan

Güneydoğu tarafına verildiğine göre Batı tarafına daha doğrusu ülke geneline de verilecek yüksek ihtimal.

Tam tersine, eğer uzatılacak olsa güney doğuyla beraber haberini verirlerdi. Üzgünüm ama dediğim sonuna kadar doğru. Üzüldüm adına. Seneye artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇantayaBakBe

quote:

Güneydoğu tarafına verildiğine göre Batı tarafına daha doğrusu ülke geneline de verilecek yüksek ihtimal.

Tam tersine, eğer uzatılacak olsa güney doğuyla beraber haberini verirlerdi. Üzgünüm ama dediğim sonuna kadar doğru. Üzüldüm adına. Seneye artık.

Evet evet kesinlikle dediğiniz sonuna kadar doğrudur..

Ösym'yi aradığımız zaman bize liste hazırlanıyor denmesinin sebebi nedir o zaman?

Ve bu hafta içi Başbakan'ın ülke geneli lys önerisine cevap verecek olmasının sebebi nedir o zaman?

Konuşmak için konuşmayalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaiChiChuan -- 24 Nisan 2016; 13:49:19 >

• TaiChiChuan T kullanıcısına yanıt
    Gunlerdir kendini bosa kandiriyorsun dostum; uzgunum.
    Ek sure verilseydi yukarida belirtildigi gibi guneydogu genelinde degil, tum Turkiye geneline verilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kararlı Adam

Ek sure verilseydi yukarida belirtildigi gibi guneydogu genelinde degil, tum Turkiye geneline verilirdi.

O arkadaşın ne söylediği umurumda değil.

Ben Ösym görevlileri tarafından yapılan açıklamaya ve sunulan lys ek sure önerisine önem veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaiChiChuan -- 24 Nisan 2016; 16:25:52 >
  • quote:

quote:

Ben Ösym görevlileri tarafından yapılan açıklamaya ve sunulan lys ek sure önerisine önem veriyorum.

dostum moralini bozmak istemem ama senin dediğin başbakana gen soru önerisi ygsden sonrada hatalı sorular için verilmişti açıklama bile yapılmadı üstelik 11 sorunun gatalı olduğu iddaa edilirken 2 soru iptal edildi.

http://www.egitimajansi.com/haber/chpden-basbakana-osym-baskani-hakkinda-bir-sorusturma-acilacak-mi-haberi-49893h.html

• quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

quote:

quote:

dostum moralini bozmak istemem ama senin dediğin başbakana gen soru önerisi ygsden sonrada hatalı sorular için verilmişti açıklama bile yapılmadı üstelik 11 sorunun gatalı olduğu iddaa edilirken 2 soru iptal edildi.

http://www.egitimajansi.com/haber/chpden-basbakana-osym-baskani-hakkinda-bir-sorusturma-acilacak-mi-haberi-49893h.html

Söylediğim Lys ek süre önerisi 20 Nisan'da Başbakan'a sunuldu.

Sizin söylemiş olduğunuz tamamen farklı bir konu.

Bu haftaiçi 20 Nisan'da sunulmuş olan lys ek süre önerisine cevap verilmesi bekleniyor.

Edit: Ygs soru önerisi ne alaka anlayamadım cidden? Ek süre ilr soru önerisi nasıl karıştırılıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaiChiChuan -- 24 Nisan 2016; 16:53:56 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

quote:

quote:

Söylediğim Lys ek süre önerisi 20 Nisan'da Başbakan'a sunuldu.

Sizin söylemiş olduğunuz tamamen farklı bir konu.

Bu haftaiçi 20 Nisan'da sunulmuş olan lys ek süre önerisine cevap verilmesi bekleniyor.

Edit: Ygs soru önerisi ne alaka anlayamadım cidden? Ek süre ilr soru önerisi nasıl karıştırılıyor...

ortada hatalı yağılan bir iş var, buna karşın hatayı düzeltmeme var, ihmalkarlık var ve başbakan bu konuya cevap vermiyor, ortada tamamen hak ve adalet ölçüsünde önceden verilen bilgilere göre uygulanmış bir olay var siz kendi hatanızdan dolayı kurallara uygun olarak yapılmış planlı bir olayın tekrarını istiyorsunuz ve başbakanın buna cevap vermesini bekliyorsunuz bunu kıyaslamanız için yazdım ösym bu zamana kadar böyle bir ek süreyi hiç bir sınav için tanımamışken lys için vermesini beklemeniz sadece kendinizi kandırmak olur, ösym 5 dk bile uzatsa bütün sınavlar için böyle bir talep gelecektir ve ösym bunun alından kalkamayacağını çok iyi biliyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÇantayaBakBe

quote:

Evet evet kesinlikle dediğiniz sonuna kadar doğrudur..

Ösym'yi aradığımız zaman bize liste hazırlanıyor denmesinin sebebi nedir o zaman?

Ve bu hafta içi Başbakan'ın ülke geneli lys önerisine cevap verecek olmasının sebebi nedir o zaman?

Konuşmak için konuşmayalım...

Dostum ben sana basbakanin cevabini soyluyorum zaten. Uzatilcak olsa doguyla beraber uzatilirdi. Bak zor demiyorum uzatilmasi, imkansiz. Gercekten uzgunum adina. Ama duygularinin mantiginin onune gecmesine izin verme alistir kendini.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.