Şimdi Ara

LYS Başvuru Sürecini Kaçırdım - Yardım Gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
4
Favori
3.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaiChiChuan -- 5 Eylül 2016; 1:06:44 >

• Kaç k ygs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Attım hocam, inşallah faydası olur

• ÖSYM deki cagri merkezi görevlileri böyle bir şey söyleyemez ÖSYS kılavuzunda yazan şeylerin haricinde bir şey bilmiyorlar anladığım kadarıyla destek toplamak için yazdın :) bize okuldan ÖSYM el broşürü vermişlerdi orada kırmızı yazıyla kesinlikle uzatılmayacaktır yazıyordu ama umarım uzatırlar. Ancak dilekçe mektup ile yollanıyor fax ile bile kabul etmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .koter. -- 21 Nisan 2016; 14:29:01 >
  • Tüh kardesim cok gecmis olsun insaallah lys basvurulari uzar o kadar osym ye telefon numaramizi yaziyoz bi uyari olarak telefona mesaj cekseler hic sorun olmucak

• .koter. kullanıcısına yanıt
    Kardeşim dediğin gibi olabilir fakat ben aradığım da açan kişi bana by şekilde anlattı. Çok mağdurun olduğunu, duyurular bölümünü sürekli takip etmemi, her gün aramamı, açma ihtimallarinin yüksek olduğunu söyledi.

Mail kabul ediyorlar, fax değil. Mektup yolu ile kendim gönderdim.

Her sene ek süre verilmeyecek diyor ama çoğu zaman veriliyor.

Hayırlısı ile bu sene verilecek, inanmak ve üstüme düşeni yapmak önemli umarım sizde yardımcı olursunuz.

• Aynen bir mesaj cekseler çok güzel olacak fakat nerede...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olay şu 0(312) 298 80 50 ( 444 6796 ) numarayı 1 kere arayalım sürenin uzatılmasını isteyelim yada bir tane mail atalım bu sınava girmem gerek lütfen yardım edin.

ÖSYM mail adresi : osym@osym.gov.tr
    ÖSYM Telefon numarası: 444 6796

Örnek bir dilekçe örneği;

....... öğrencisiyim ve 2016 LYS'ye başvurmak istiyordum. Ygs sınavım güzel geçti, önceki sınavlarımdan çok daha iyi bir puan ve sıralama aldım.
    Ancak sınav haftası, yoğunluk, telaş... süreçlerden ötürü başvuru tarihini kaçırdım. Diğer arkadaşlarım gibi
    bende bu sürenin bir kaç gün uzatılmasını istiyorum. Umarım bu mail ile talebimi gerekli yerlere iletmiş olurum.

Saygılar..

Lütfen yardım edin beyler.

• Lütfen beyler konuyu üstte tutalım, daha çok kişi görsün ve yardımcı olabilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaiChiChuan

Lütfen beyler konuyu üstte tutalım, daha çok kişi görsün ve yardımcı olabilsin.

Mesajıma cevap verseydin yardım edicektim

• quote:

Orijinalden alıntı: Adam Lallana

quote:

=)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adam Lallana

quote:

143 K YGS 5
    130 K YGS 4
    118 K YGS 3
    150 K YGS 2

Benzer oranlar da geldi, önceki sınavlarda sıçıp batırmıştım, bu sıralamaları ben daha aşağılara çekebilirim, LYS'ye girebilirsem.
  • Olay şu 0(312) 298 80 50 ( 444 6796 ) numarayı 1 kere arayalım sürenin uzatılmasını isteyelim yada bir tane mail atalım bu sınava girmem gerek lütfen yardım edin.

....... öğrencisiyim ve 2016 LYS'ye başvurmak istiyordum. Ygs sınavım güzel geçti, önceki sınavlarımdan çok daha iyi bir puan ve sıralama aldım.
    Ancak sınav haftası, yoğunluk, telaş... süreçlerden ötürü başvuru tarihini kaçırdım. Diğer arkadaşlarım gibi
    bende bu sürenin bir kaç gün uzatılmasını istiyorum. Umarım bu mail ile talebimi gerekli yerlere iletmiş olurum.

Saygılar..

Lütfen yardım edin beyler.
  • 5 dakikanızı almaz beyler, tek yapacağınız bir mail göndermek ya da aramak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaiChiChuan -- 21 Nisan 2016; 15:57:42 >
  • Twitter kullanan arkadaşlar bakanlara tweet atarak daha büyük bir yardımda bulunabilirler.

Sizlerin yardımı ile ek başvuru süresi verilecek.

• Bu sene ne çok kaçıran var süreyi, geçen arkadaşın teki de açmıştı konu, osymyi arayıp bilgileri bıraktım umarim tekrardan açılır başvurular. Allah kolaylik versin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Saygılar..

Yardım edenlere gerçekten çok teşekkür ederim. :)
  • Yardım edin beyler, konu üstte kalsın.
  • seneye tekrar deneyiniz....
  • quote:

Aynen bir mesaj cekseler çok güzel olacak fakat nerede...

55 tl almasini biliyolar bir sms ne kadar tutcak

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.