Şimdi Ara

LYS' Başvurusunu tamamlamayı unuttum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blackwater

ulan şimdi soğuk terler dökmeye başladım ben de. mezun grubuyum bankadan 75 lira para yatırdım fakat siteden başvuru falan yapmadım. bitti mi lan şimdi sınava giremicem mi ohaaaaaaaa ulan

Gecmis olsun seneye artik sende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dilekce falan yaz osymeye.

• dövlet iyi para kasıyo he millet para yatırıp başvurusunu yapmıyor

• geçmiş olsun ben de para bulamadım yaw
  • o kadar çok masturbasyon yaparsan unutursun. Arkadaşın dediği gibi de sorumsuzsun.
  • Sitede 5 Mayıs'a kadar bilgi güncellemesi yapabileceğin yazıyor. Olmadı dua et uzatılsın.

• Phylian kullanıcısına yanıt
    Kardeşim belki inanmıyorsun.Evdekilere bile inandıramıyorum bu halimi şu an inan benden daha kötü durumdalar çünkü gözleriyle gördüler hastalığımı.Daha önce böyle şeyler yaşıyodum ama böylesine önemli bir şey yaşayınca anladılar.Bu saatten sonra bi anlamı da kalmadı zaten.Şuan bana yalancı damgası vurabilirsin ancak umarım aynı şeyleri yaşamazsın.İyi geceler.
  • ApeXiRubbEr kullanıcısına yanıt
    Cevap vermeye bile değmezsin ama vereyim.Bu ilk senem değil daha öncelerden de girdim üniversite sınavlarına.Masturbasyon saçmalığına gelince de ağzımı bozmak istemiyorum ancak diyeceğim şu ki o yaşları çoktan geçtik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vessotrom

Arkadaşlar çok fazla unutkanım.Parayı yatırdım 3 sınav için ama başvuru yapmayı unutmuşum.Zaten her sınava son anda başvuru yapıyorum.Unutkanlık problemim var.Daha önce tecrübe edinmiş arkadaşlar yada öğretmenler fikir verir diye açtım konuyu.Acaba bir kaç gün uzatma ihtimalleri var mıdır ?

21.04.2014 10:00-
    05.05.2014 23:59

Bende aynen böyle yazıyor. 5 mayıs son gün, sanırım uzatmışlar.
  • Ona baktım da 5 Mayıs olayı başvuruyu yapıp da sonradan güncellemek isteyenler için.Yeni başvuru yapılmıyor ama ilgin için teşekkürler.
  • Madem unutkansın aileni tembihleseydin. Kusura bakma da suç sende. Geçmiş olsun.
  • swswsw kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaşlar parayı son gün yatırdım ama internet başvurusunu unuttum.Zaten o süre içinde tembihlemek aklıma gelse gider başvuruyu yapardım ayrıca ben suç bende değil demiyorum.Uzatılma ihtimali hakkında bir bilgisi olan varsa cevaplasın istiyorum.Siz neden beni anlamak istemiyosunuz ki ? Biri masturbasyon diyo birisi tembihleseydin diyor.
  • Ya adamlar ne desin? Yok işte uzatılmayacak seneye girersin resmen kendine laf yedirmeye calısıyorsun, tamam unutkansın üzüldük ama durum bu. Başka sefere artık.

• buraya tıkla

burda imza toplanıyor buraya katkıda bulun ve yarın mutlaka bi dilekçe gönder..

googldan ösym genel amaçlı dilekçe yaz çıktısını al ve gerekli yerleri doldurup ptt den ösym başkanlığı bilkent ankaraya yolla.. sınav ücretini yatıranlar için bir şans olabilir

• Bir dilekçe yazıp OSYM ye gönderebilirsin . Bir ihtimal yardımcı olurlar.
  • Teşekkürler imzaladım.Yarın dilekçe işini de halledeceğim.

-Bak gördün mü ? İnsanları direk yargılamak yerine yardımcı olmaya çalışanlar da var.İyi geceler.
  • quote:

Ya arkadaşlar parayı son gün yatırdım ama internet başvurusunu unuttum.Zaten o süre içinde tembihlemek aklıma gelse gider başvuruyu yapardım ayrıca ben suç bende değil demiyorum.Uzatılma ihtimali hakkında bir bilgisi olan varsa cevaplasın istiyorum.Siz neden beni anlamak istemiyosunuz ki ? Biri masturbasyon diyo birisi tembihleseydin diyor.

Yav arkadaşım çevrende hiç insan yok mu ? Bütün gün evde mi oturuyorsun ? Eğer arkadaşlarınla dolaşıyorsan veya dersaneye gidiyorsan onları tembihlicektin parayı erken yatırmayı hatırlatmaları için. Yok 10 gün boyunca evde oturdum diyorsan kayıtların başladığını öğrendiğin an aileni tembihliyecektin gerekirse beraber gidip yatıracaktınız sonra evden beraber halledecektiniz. Ailenin bu sorunundan da habarei yok mu ? Eğer haberi yoksa bu da senin suçun.

Madem bir sorunun var telefonunun ekranına , bilgisayarın ekranına , duvarlara bu yazıyı yazsaydın.

Neyse kolay gelsin , umarım emeklerin boşa gitmez. İyi geceler.

• Nasıl ya..
    Parayı yatırdıysan 5 mayısa kadar seçebilirsin alanını.

1 mayısa kadar paralar yatıcak
    5 mayısa kadar seçimler yapılacak. Sınava girebileceksin
  • swswsw kullanıcısına yanıt
    Parayı yatırdım zaten.İnternet başvurum yok.Arkadaşlarıma tembihledim zaten.Durumumu bildikleri için parayı yatırana kadar hatırlattılar ama sonrasında kimse böyle bir şey olacağını düşünmemişti.Bu rahatsızlık inanın çok kötü bir şey.Yani tahmin ettiğiniz gibi bir unutkanlık değil,yaşayan bilir.Hatırlasan bile dakikalar içinde tekrar unutabiliyorsun.Ayrıca tabi ki suçlu benim,kimseye suç bulmak gibi bir saçmalık ta yapmıyorum.Konuyu açma amacım bilgili yada bu durumu daha önce yaşamış birisi görür ve yardımı dokunur diye.Sana da iyi geceler.
  • quote:

Teşekkürler imzaladım.Yarın dilekçe işini de halledeceğim.

-Bak gördün mü ? İnsanları direk yargılamak yerine yardımcı olmaya çalışanlar da var.İyi geceler.

Hocam dakikanız varsa sürekli çağrı merkezini arayın konuyla ilgili. Çok mağdur olursa uzatabilirler.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.