Şimdi Ara

Lys çalışması hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ygsden önce hangi konuları bitirmeliyim lys den mf yim

kafamı karıştıranlar limit türev integral organik kimya sistemler analitik geometri

şimdiden sagolun iyi çalışmalar

• limit ve türevi hakkını vererek bitir gerisini sonra hallet
  • sistem organik çalışsam unuturmuyum kafamı kurcalıyor
  • Sistem çalış bence ama organik unutulur
  • bende 11 e kadar bitirmek istiyorum her dersi şubata kadar son 1.5 ay sadece ygs çalışıcam sizce ondan sonra mat 2 den 12. sınıf kalsa kimyadan organik lys fiz tamamı kalsa yetişirmi?
  • wewoxair kullanıcısına yanıt
    türev integral sanıldığı kadar zor değil sadece formül çalışabilirsen şimdi bitir eğer çok konu eksiğin yoksa lys den sonrada biter ama konu eksiğin çok varsa 2. dönem zaman bulmazsın şimdi bitir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafa karıstırma bence mat2 de türeve kadar fizikte dalgalara kadar kimyada organiğe kadar biyolojide ise sistemleri öğren fakat cok detaya inmeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTEQ

bende 11 e kadar bitirmek istiyorum her dersi şubata kadar son 1.5 ay sadece ygs çalışıcam sizce ondan sonra mat 2 den 12. sınıf kalsa kimyadan organik lys fiz tamamı kalsa yetişirmi?

lys fizik tamamı derken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zteska

türev integral sanıldığı kadar zor değil sadece formül çalışabilirsen şimdi bitir eğer çok konu eksiğin yoksa lys den sonrada biter ama konu eksiğin çok varsa 2. dönem zaman bulmazsın şimdi bitir

mat 2 türev limit integral karmaşık yok
    fizik elekrtige kadar bitti sayılır
    kimya gazlara kadar çalıştım ama unuttum bi öneriniz varsa dinlerim lütfen moldür atom teorisidir hep untutum
    bio bitkideyim
    geo anlitik hariç biliyorum
  • wewoxair kullanıcısına yanıt
    ygs ye kadar kimyayı organiğe kadar getirebilirsen 2. dönem zorluk çekmezsin

internette video derslerden not alarak çalışırsan kalıcı olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zteska

ygs ye kadar kimyayı organiğe kadar getirebilirsen 2. dönem zorluk çekmezsin

internette video derslerden not alarak çalışırsan kalıcı olur

sagol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.