Şimdi Ara

Lys de 60 lira saçmalığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
6.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4-5 gün tarlada çalışmam lazım ya lysye girmek için aga bu nedir ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaşlar dilimde tüy bitti. Bunlar provakasyon. 16 Nisan'dan sonra görün bakın. Şimdilik köprülerden geçelim. O köprülerden de para alıyorlar, hemde vergi alıyorlar ama Avrupa, Abd baskı yaptığı için alıyorlar. 16 Nisan dan sonra ygs+ lys ye girene 1000 lira hediye edilecek belki de.

Ve arkadaşlar biliyorsunuz. Gemicik alabilirsiniz. Uygun fiyatla 1 milyon dolara satılıyorsa, sıfırı var eskisi varsa neden alamayasınız? 16 yaşında gemicik neden alamayasınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commuovere -- 4 Nisan 2017; 0:3:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

Orijinalden alıntı: Fast and Relax

Ya arkadaşlar provakasyonlara gelmeyelim lütfen. Avrupa ekonomimizi çökertmek için her alandan saldırıyor. Halen çok iyi ama ekonomimiz. Bir sürü köprü yapıldı gidin geçin. 16 nisandan sonra bunlar hep çözülecek. Lys girdiğiniz için devletimiz size para verecek.

İnşallah ironidir.

Tabiki ironi...

• İlk günden yazdığınızda ödül vermeyecekler sonuçta tepki verip birkaç gün bekleyelim. Kabul edilecek cinsten değil yaptıkları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F9092F00C -- 4 Nisan 2017; 0:7:30 >
  • Buna inanacak olan büyük bi kitle var beyler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 tane sınav+kayıt parası 260 tl yapıyor.Asgari ücretin çeyreği kadar yuh beeee yuuuuhhh!!!!!

• Bu zamana kadar böyle bir şey yok muydu ya da ben mi duymadım

Lise öğrencisiyiz biz YGS + LYS de kendi alanim 200 TL sınav ücreti nedir? Çok uçuk bir rakam değil mi?
    Edit: Acaba haber siteleri YGS yi kasdediyor olabilir mi? Alan belirtmeden herkes YGS ye giriyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 4 Nisan 2017; 0:22:46 >
  • Ekşide biri baslik acmis. Ilk mesaja ekleyin lutfen.

https://eksisozluk.com/lys-2017-basvuru-ucretlerinin-artmasi--5335052

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk mesaja eklerseniz efsane olurhttps://eksisozluk.com/...lerinin-artmasi--5335052
  • 40 tl sınav başı 60 TL ekstra felan yok nerden çıkarmış haber siteleri yarın sistem açılınca görürsünüz EMİNİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dombiya95 -- 4 Nisan 2017; 0:54:46 >
  • Umarım gerçek değildir sınava para kitaba para dershaneye para.Yakında sınavı da kaldırıp direkt parayı veren üniversiteye girer herhalde her sene zamlanıyor.

• la olum ben kitap parası bulamıyorum adamlar 60 lira hava parası alıyor sinirden gülüyorum
  • XLTRN kullanıcısına yanıt
    yoktu

• ÖSYM tarafından doğrulanırsa haber hızlı bir şekilde tepkimizi koymalıyız. Yoksa bu ücreti ödemek zorunda kalacağız.

• osym<=> akp hukumetı bence oy kaybetmemek ıcın yalanlamazlar mı
  • eğer gerçekten fiyat buysa

sınav gerçekten eleyici olacak insanlar fiyat yüzünden giremeyecek
  • 140 lira mı diyor ?
  • 2017 osys kilavuzunda boyle belirtilmis boyle bir sey varsa bunu kilavuzda belirtmis olmalari gerekmez miydi? gerekirse itirazimizi yapar hakli da cikariz, kilavuzu okuyun bir kez diyorlardi, alin iste okuduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehappyone -- 4 Nisan 2017; 1:54:8 >
  • şimdi ben sorarım eyy ösym tamam bu parayı seve seve verecez ama bu para geçen sene alınmıyodu bu sene hangi ihtiyaç doğdu da alınıyor.. bu para nereye gidiyor kardeşim?

ayrıca pelikan skandalından sonra böyle bir olayın meydana gelmesi de çok manidar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Wepawet

beyler kpssde millet ayaklandı hemen indirim yaptılar bizde ayaklanalım

nereye ayaklanıyon fetöcü müsün sen?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.