Şimdi Ara

lys de barajı geçince çevre mühendisliği gelir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evt arkadaşlar.çalışan bir memurum branşım çevre.üst ögrenimim olan çevre mühendisligini okumak istiyorum ama hic hazırlanmadan sınava girdim. matematik ve geometriden toplam 9 tane işaretledim.fizikten 9 kimyadan 8 ve biyolojiden 5 tane işaretledim.:D bu şekilde barajı geçme ihtimalim var mı ? varsa barajı geçince okul puanı eklendiginde çevre müh alma şansım var mı ?. diploma notum 77 idi

• haydi gençlerrrr..
  • kesin diyemem ama yerleşebilirsiniz.ancak herhangi bir yer mi çalıştığınız yer mi o önemli.
    özel üniversiteleri saymıyorum.
    geçen sene en düşük tunceli ikinci öğretime girlmiş 200 puanla
    tunceli ve bitlisin geçen sene 2. öğretim kontenjanları dolmamış
    adıyaman, çanakkale ,karabük, necmettin erbakan bu sene açılmış
    önemli olan oturduğunuz yer de olması mı herhangi bir yer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: β

kesin diyemem ama yerleşebilirsiniz.ancak herhangi bir yer mi çalıştığınız yer mi o önemli.

Adamın ygs puanını görmeden nasıl yerleşebilirsin diyebiliyosun arkadaşım.Hem işaretledim diyor.Doğru demiyor.Eğer YGS 1 ve 2 puanlarınız 200 den aşşağ ise bu işaretlediğiniz sorunların hepsi doğru çıksa bile barajı gecemezsiniz.Onun için YGS netlerinizi ayrıca LYS de işaretlediğiniz sorulardan kaçartane doğru yaptığınızı söylerseniz daha kapsamlı bilgi verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertan536 -- 15 Temmuz 2012; 23:22:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ertan536

quote:

kesin diyemem ama yerleşebilirsiniz.ancak herhangi bir yer mi çalıştığınız yer mi o önemli.

Adamın ygs puanını görmeden nasıl yerleşebilirsin diyebiliyosun arkadaşım.Hem işaretledim diyor.Doğru demiyor.Eğer YGS 1 ve 2 puanlarınız 200 den aşşağ ise bu işaretlediğiniz sorunların hepsi doğru çıksa bile barajı gecemezsiniz.Onun için YGS netlerinizi ayrıca LYS de işaretlediğiniz sorulardan kaçartane doğru yaptığınızı söylerseniz daha kapsamlı bilgi verebilirim.

ertan dostum hoşgeldin.daha öbürkü konuda soruma cevap vermedin en kısa zamanda oraya bekliyorum.
    ertan bey(yada bay bilgili mi demeliydim)ben ygs puanlarını hiç düşünememiştim ne de olsa ben cahilim bunu en iyi sen biliyorsun.
    1 hafta içinde puanlar açıklanacak onun için ygs-lys tahminlerine girmek istemedim gerçeği puan açıklanınca göreceğiz.
    ben abimizin barajı geçme ihtimaline karşı sormuş olduğu soruya karşılık olarak bir şansının olabileceğini belirttim. benim için öncelikli olan abimizin çalıştığı yerde ki üniversite mi olması lazım diğer şehirler de olabilir mi.Bunu öğrendikten sonra daha ayrıntıya girecektim.

• arkadaşlar hemen ygs netlerimi yazıyorum.

türkçe : 28,5 net
    matematik : 10,25 net
    sosyal : 17,5 net
    fen : 0,5 net

ygs 1 : 215,11831 puan - sıralama 425873
    ygs 2 : 204,67866 puan - sıralama 437542
    ygs 3 : 286,53633 puan - sıralama 337150
    ygs 4 : 275,81813 puan - sıralama 354880
    ygs 5 : 274,61485 puan - sıralama 342941
    ygs 6 : 249,24081 puan - sıralama 379481

çorumda calısıyorum branşım çevre sağlığı.memuriyette üstögrenim sayılıyo çevre mühendisligi. evt bekliyorum cevaplarınızı.tskler simdiden.
  • bitlis tunceli adıyaman gibi yerlere gidip hem eğitim seviyesi düşüklügü hemde yaşam şartları altında ezilmek istemiyorum.oralarda duramam gibi geliyo.sivas erzurum gibi yerler olabilir en kötü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yks sözel ilk bin gelir mi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 sene çekicen artık yazları da full tatil yapsan çekilir

tabi işine çok yarayacaksa
  • açı dersanelerinin lys puan hesaplamasını yaptım simdi.
    ygs netlerimi yazdım önce tabi yukarıda belirttigim gerçek puanlardan ygs 1 ve ygs2 puanını 4 puan aşagıda hesapladı

lys matematik için 3,25 net
    geometri için 2 net
    fizik için 4 net
    kimya için 3 net
    biyoloji için de 2,5 net yazdım. mf 4 puanımı 180.848 hesapladı. ygs yi 4 puan az hesapladıgına göre 184 olurmu yani kısacası barajı öyle veya böyle geçebilirmiyim. degerli yorumlarınızı yaparken bu açı dersanesinin puanmatik olayınıda göz önüne alırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bysmtnc

açı dersanelerinin lys puan hesaplamasını yaptım simdi.
    ygs netlerimi yazdım önce tabi yukarıda belirttigim gerçek puanlardan ygs 1 ve ygs2 puanını 4 puan aşagıda hesapladı

geometri için 2 net
    fizik için 4 net
    kimya için 3 net
    biyoloji için de 2,5 net yazdım. mf 4 puanımı 180.848 hesapladı. ygs yi 4 puan az hesapladıgına göre 184 olurmu yani kısacası barajı öyle veya böyle geçebilirmiyim. degerli yorumlarınızı yaparken bu açı dersanesinin puanmatik olayınıda göz önüne alırsanız sevinirim.

hocam ymf4 sıralamanız,puanınız ne kadar geldi?
  • quote:

quote:

geometri için 2 net
    fizik için 4 net
    kimya için 3 net

geçemedim barajı 177 de kaldı.tercih yapsam nolacak ?.sıralamam 240 bin sıralamaya göre sansım var.yazdım tuttu diyelim nasıl olacak ?

• quote:

quote:

quote:

geometri için 2 net
    fizik için 4 net
    kimya için 3 net

geçemedim barajı 177 de kaldı.tercih yapsam nolacak ?.sıralamam 240 bin sıralamaya göre sansım var.yazdım tuttu diyelim nasıl olacak ?

hocam y-mf4 puanınız hesaplanmadıysa tercih yapma hakkınız yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

geometri için 2 net
    fizik için 4 net
    kimya için 3 net

hocam y-mf4 puanınız hesaplanmadıysa tercih yapma hakkınız yok.

Herhangi bir Mf türünden 180 i geçtiysen sistem tercih yapmak için açılacagı için araya çaktırmadan MF4 de yaz belki gelir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rashta -- 29 Temmuz 2012; 16:08:29 >

• yok kardeş hiç bi mf puan türünden geçemedim.insallah barajı çekerler 165 e öyle bi söylenti var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.