Şimdi Ara

LYS DE YANLIŞ SORU ... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
6.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: chans

... sayı vererek soru çözenlere müthiş bir darbe ösymden....

kesinlikle katılıyorum bu sınav genellikle bilgi istiyodu integral sorularıda hep belirli integraldi yani integral almayı bilmeyenlerin yapamayacağı sorulardı öbür türlü bir çok soru şıkların türevini alıp kolayca çıkıyodu.
  • reklam amacıyla çıktılar ama kendilerini rezil ettiler başka söze gerek yok ösym ygs den sonra iyi iş çıkarmış hatta belkide insanları şüpheye düşürüp soru yanlış diye itiraz ettirip alın size hatalı dediğiniz soru şimdi sıra bizde ııhahahaha demek için mi böyle bir soru seçtiler bilinmez fazla abarttım galiba
  • ya birşey dicem tamam 180 detahmini kaç net gerekir geçmek için barajı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dlifsulee

ya birşey dicem tamam 180 detahmini kaç net gerekir geçmek için barajı

LYS de de mi baraj var. 180 se ciddi bi barajmış gene mf4 için söylüyorum tüm derslerden 8 er netle 186 puan geliyo 9x8=72 net yapıyo toplamda nekadr doğru bilemem derse göre değişir yani
  • ... yanlış değilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuuryoku -- 21 Haziran 2010; 11:08:48 >
  • abc li soru yanlıs deil iptal olmayacak ama.....dizi ve modun karısık oldugu soru yanlıs o iptal edielecek sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda...

abc li soru yanlıs deil iptal olmayacak ama.....dizi ve modun karısık oldugu soru yanlıs o iptal edielecek sanırım

Öyle birşey duymadım hiçbir yerde varmıdır aslı, güzel olur olsa hani :)
  • Lys2 de ne süprizler bekliyor acaba bizi ? Geçen sene Fen2 de 4 fizik sorusu hatalı diyorlardı. 10 sorunun 4 ünü hatalı hazırlayan ösym bakalım bu sefer ne b.k yiyecek
  • aa dizi sorusunda hata var evet k=0 dan başlıyo dizinin tanımına uymuyo
  • evet kardeş hata o dizi hiçbi zmn 0 dan baslamaz......
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtyilmz07

hocam ciddi misin sen yazdıklarında?

dediğin o kadar saçma ki ... madem her a,c için sağlamak zorunda değil, o zaman diğer 4 şıkta da uyanlar var diğerleri de sağlamıyor, aynı şey diğer şıklar için de söylenebilir o zaman ...

deger werin soruda yanlışlık yok kesinlikle bnde baya uğraştım amaç orda güzel sayılar vermek bi sayıyla yapmıcaktın onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda...
    abc li soru yanlıs deil iptal olmayacak ama.....dizi ve modun karısık oldugu soru yanlıs o iptal edielecek sanırım

Ne alaka. Bu LYS1'den soru iptali olmaz. Özellikle o dizili soru. Tanıma uymuyor olabilir ama orası düşünülmemiş sadece. Zaten cevabı da değiştirmiyor. İkilem de bile kalmıyorsun soruda. Belki de bilerek öyle hazırlanıyordur, o ayrı mesele.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.