Şimdi Ara

LYS DE YANLIŞ SORU ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
6.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yanlış olduğu söylenen soru , kesinlik sorusu mu? a,b,c olan ...

nerede söylendi yanlış olduğu? sizce de öyle mi?

• ntv de söylendi. Yani ben orda gördüm. Kesinlik olduğu için yanlış dedi adam. Kesinlikle denmeseydi doğruydu çünkü c>a her zaman sağlamıyor dedi.

Bence soruyu iptal etmemeliler. Etmezler de kanımca. Cevabı değiştirmiyor. Aklıma bile gelmedi benim mesela.
  • öyleyse iptal edilmeli

çünkü kesinlikle dediği için her zaman sağlamalı. çünkü diğer şıklarda da sağlayanlar var ama her zaman sağlamıyor mesela ...
  • o L kitapçığında ilk soruydu..morali bozdu daha ilk soruda..bende hocanın dediği gibi yaptım..3-4 dk harcadım o soruya moralimi bozmasıda cabası..iptal edilmeli kesinlikle..ygs de ettiler burdada etmeliler..hak yeniliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: holyjohn

ntv de söylendi. Yani ben orda gördüm. Kesinlik olduğu için yanlış dedi adam. Kesinlikle denmeseydi doğruydu çünkü c>a her zaman sağlamıyor dedi.

Bence soruyu iptal etmemeliler. Etmezler de kanımca. Cevabı değiştirmiyor. Aklıma bile gelmedi benim mesela.

Sağlamayan değeri bulan adam niye işaretlesin peki şıkkı.
  • o soru bencede yanlış varya o soruda 7 dk uğraştım sınavım duman oldu. çok canımı sıktı bu sınav.
  • yani sağlamayan 1 değer bile çıkınca kesinlikle doğrudur diyemeyiz sonuçta

bence iptal edilmeli ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @holyjohn nasıl değiştirmez ben sınavda 10 dk o soruya baktım gerekli sayıları verdim hiçbirinde kesinlik yoktu. ve kafayı yedim boş bıraktım. sen şansa yanlış soruyu doğru yapmışsın ve bununla övünüyorsun
  • Şimdi buradan sövmeye bir başlayacam ben bu gerizakalılara akşama kadar susmayacam ama değmez.Ya şerefsiz herifler 10 tane sınav parasıyla bu sene köşeyi döndüler.Hala hatalı soru soruyorlar.Ygs deki soruda 3dk harcamıştım bunada o kadar harcadım evet cevabı değiştirmiyor ama işte kurcalıyo.Sinek misali küçük ama miğde bulandırır.Ayıp yahu...
  • Var mı şu yarımağan mıdır nedir bunun mail adresi falan olan varmı bir konuşucam bununla
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Şimdi buradan sövmeye bir başlayacam ben bu gerizakalılara akşama kadar susmayacam ama değmez.Ya şerefsiz herifler 10 tane sınav parasıyla bu sene köşeyi döndüler.Hala hatalı soru soruyorlar.Ygs deki soruda 3dk harcamıştım bunada o kadar harcadım evet cevabı değiştirmiyor ama işte kurcalıyo.Sinek misali küçük ama miğde bulandırır.Ayıp yahu...

yahu benim anlamadığım nasıl cevabı değiştirmez ?

kesinlik sorusu sonuçta 1 değer bile sağlamazsa kesin değildir ... ben mi yanlış düşünüyorum?

bir de 10 mat neti farkı mf4 te kaç puan fark yaratır yaklaşık olarak?
  • Harcadığım süreyi geçtim neyse de hep neden benim uğraşıp doğru yaptığım soruları seçer iptal edersiniz be insancıklar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: imdrunkisuppose

Harcadığım süreyi geçtim neyse de hep neden benim uğraşıp doğru yaptığım soruları seçer iptal edersiniz be insancıklar...

Aynen ya
  • Fen sınavı asıl farkı belirleyecek herşey orda belli olacak bence.
  • a<c demiş bu durumda ifadede a yerine 2 c yerine 3 yazalım
    4b>6b+9
    -2b>9 b yerine -1,-2,-3,-4 gibi değerler yazdığımda sağlamıyor ve ben soruyu kesin dediği için böyle çözdüm(değer vererek) sonunda hiçbirşeye ulaşamayarak boş bıraktım ve 10 dk harcadım bu soruda
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

quote:

Orijinalden alıntı: imdrunkisuppose

Harcadığım süreyi geçtim neyse de hep neden benim uğraşıp doğru yaptığım soruları seçer iptal edersiniz be insancıklar...

Aynen ya

Aynen ygsde de doğru dedikleri şıkkı işaretlemiştim
  • a 0,1

b -5

c 2

alın (soruda a ve c pozitif b negatif gerçel sayılar diyor ondalıklı alabiliriz)

işlemi yapın yanlış çıkacak YANİ BU SORU KESNİLİKLE İPTAL EMİN OLUN
  • Soruyu değer vererek yapıyorsan sen bilirsin zaten. abc kısmını sol tarafa attığın zaman sol tarafın pozitif olması gerekiyordu. o yüzden de c>a olması gerekti. Bu kadar basit düşünülerek yapılan bir soruydu. Hangi değer sağlamıyordu bilmiyorum ama iptal olmayacağından eminim sorunun.
  • iptal etmesinler be o kadar geometrinin arasına sıkıştırıp çözdük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiNg_AFC

a 0,1

b -5

c 2

alın (soruda a ve c pozitif b negatif gerçel sayılar diyor ondalıklı alabiliriz)

işlemi yapın yanlış çıkacak YANİ BU SORU KESNİLİKLE İPTAL EMİN OLUN

nokta.

herkesin doğru mu kabul edilir bu durumda?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.