Şimdi Ara

LYS'den sonra neler yapacaksınız? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarim hedefimize ulasiriz.Butun istegim dis hekimi olmak.bende fende kendime guveniyorum ancak geometri sikinti biraz.Ygs den sonra basladim sadece cikmis sorular kitabini bitirmek uzereyim.Umarim 15+ net yapabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mezuna kalmazsam 27 maddelik bir listem var büyük çoğunluğunu yaparım herhalde
  • önce tatile gidicem sonra ingilizceye başlayacağım of ağlamak istiyorum bu iki hafta sanki sonsuz gibi zaman geçmek bilmiyo bi yandan da oruç helak oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vancha

Adam Csgo turnuvalarına katılcam diyip spora boş iş diyor

Ne kadar sığ bir düşünce tarzı. Adam spora boş iş demiş cs go yu seviyo olamaz mı yani? Ne var şimdi burada? Laf olsun torba dolsun demi...
  • 1 senedir bekliyorum allahım sabahtan akşama kadar basketbol oynayacam bir iyi gelsin şu sınavda

• quote:

Orijinalden alıntı: canusay

Yazılım+Grafik+Youtube+Ingilizce+Oyun

+Kamp ve ehliyet almayı da eklersen 1 e 1 aynı şeyleri yapacağız
  • Part time iş bulup gitar çalışıp spor yapacağım şöyle 5 -10 kilo verip otostopla olimposa gidicez arkadaşlarla ordan zeytinli rock fest olimpos da ds sokakta çalıp söyleyip bira parası çıkarıcaz kazanmasam da yapıcam amaaan dkdkdjdjdud

• ulan aynı bensin :D +++bilgisayar mühendisliği +++ yazın biraz kodlama yazılım öğrenmeye calısma +++ csgo ++ bisiklet :D + spor
  • arkadaş pc oynucam diyenleri de anlamıyorum zaten 1 sene kapalı alanda kaldın evde oturup pc mi oynucan allaaasen
  • Tatil , İngilizce , evde günlük 1,5-2 saat yüzeysel bir spor , kültürlenmek için belgesel , kitap ıvır zıvır . özellikle balkan savaşları ve yakın dönemdeki sıcak çatışmalar
  • Sevdiğim beye açılcam tabikiii

• Girmiyorum ki bir şey yapayım.Sınava girmeyip okulun oraya gidip heyacanlı gençlere seyredeceğim :) Zamanında bizde çekti bu leş şeyleri birazda izleyelim :)
  • sportmen_ kullanıcısına yanıt
    Herkesin zevki farklıdır sporcu kardeş
  • cetinsangu kullanıcısına yanıt
    öyle tabi de en azından balkona falan al pc yi orda oyna
  • sportmen_ kullanıcısına yanıt
    ayyyyyyyyyyynen öyle. BOŞ ADAMIZ

• Çok büyük ihtimalle dediklerinizin hemen hiçbirini yapmayacaksınız (Kendimden biliyorum)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstteki arkadaş doğru demiş hele yazilim ogrenicem diyenler.. acicaklar bi video 10 dakika somra la si..m yazilimini deyip lol girecekler

• cetinsangu kullanıcısına yanıt
    Benim bu kadar emek verdigim spora biri boş is diyor ya, onu dumbell gibi firlatasım geliyor.

Lysde bol şans.

Bisiklet olayini neden erteliyorsun senelerce?

Kazandigin unide derslerden basini kaldirabilicek misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversiteye hiç gitmeyenlerin kurdukları hayallere baya şaşırdım Çünkü : sınav gittikten sonra yapacağınız tatil maksimum 1 ay. Sonra tercih , okula kayıt vs derken o süre cidden bitiyor. Hele hazırlık da okuyacaksanız keşke kazanmasaydım diyebilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • shuskhun S kullanıcısına yanıt
    Ayni dusunuyoruz. Kotude gecse ayni olacak benim icin. Normal okul vakit ygsye bakarim.

Neyse kotu gecmezse insallah ilk isim ramazandan sonra vucut gelistirmeye yazilacagim ve internette ingilizce egitim videolarini izleyecem. 0 dan baslamak istiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.