Şimdi Ara

LYS'den sonra neler yapacaksınız? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seksi kaslarımı tekrar ortaya çıkarırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tecrübeyle sabit hiç bir şey olmuyor aynı devam ediyorsunuz hayatınıza.Çünkü üniversiteler gerçeği yüzünüze tokat gibi vuruyor.O üniye geçince rahatsın olayı tamamiyle hikaye.Zaten bu yazınız tercihler vs derken göz açıp kapayıncaya kadar bitecek ve üni başlayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cityofstars

Intihar eder zirvede birakirim

daha kurban kesecektik hocam, nereye?
  • Gecelik personel ile takılacağım. İlk işim bu. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sorunsuz Genç -- 3 Haziran 2017; 18:6:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vancha

Adam Csgo turnuvalarına katılcam diyip spora boş iş diyor

Hocam buradaki çelişkiyi anlayamadım açıklar mısınız?
  • Önce güzel bi köy tatili hiçbir şey yapmadan dinlenme ve geleceğe dair rota çizme.

Sonra spor ve kilo verme.

Kız arkadaş ile arayı düzeltme.

Ekonomi alanında temel bilgi edinme birkaç kitap ile.

Tarihi romanlara devam.

Takip edemediğim birkaç diziyi bitirme.

Araba ehliyeti alma.

Yapacak ne çok şey var inşallah hedeflerimize ulaşırız.

• İyi bir dinlenme ve spor tabiki

• Eger 55k dan ilk 30k ya cekersem yazin ilk isim ciddi kilo vermek cunku cok aldim.Daha sonra yeniden felseye baslamak kitap okumayi cooook arttirmak.Dise girebilirsem pedere benim motoru sattirip iyisinden aldirmak yada araba aldirmak.30k ya giremessem aynen lys devam.Sanirim ygs ye sadece sin 1 ay kala deneme falan cozerim. Agustosta lysye bir baslayacagim simdi yarim yamalak atladigim konularin hepsini toparlayacagim tabiki insallah bunu yapmak durumunda kalmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: bllhlskr

Eger 55k dan ilk 30k ya cekersem yazin ilk isim ciddi kilo vermek cunku cok aldim.Daha sonra yeniden felseye baslamak kitap okumayi cooook arttirmak.Dise girebilirsem pedere benim motoru sattirip iyisinden aldirmak yada araba aldirmak.30k ya giremessem aynen lys devam.Sanirim ygs ye sadece sin 1 ay kala deneme falan cozerim. Agustosta lysye bir baslayacagim simdi yarim yamalak atladigim konularin hepsini toparlayacagim tabiki insallah bunu yapmak durumunda kalmam.

Aynıyız ama bnm ilk 15 k çekmem gerek 51 kdan fizik hariç Allaha şükürde fizik yükselirse inş olcak gibi

• cetinsangu kullanıcısına yanıt
    e-spor, beyin sporudur. e-spor, beyin sporudur. e-spor, beyin sporudur. e-spor, beyin sporudur. e-spor, beyin sporudur. e-spor, beyin sporudur. e-spor, beyin sporudur. e-spor, beyin sporudur. e-spor, beyin sporudur. e-spor, beyin sporudur. e-spor, beyin sporudur. e-spor, beyin sporudur. e-spor, beyin sporudur. e-spor, beyin sporudur. e-spor, beyin sporudur. e-spor, beyin sporudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: shuskhun

Vücudumu ve ingilizcemi geliştirmeye çalışırım.Oyun oynarım. BU kadar :D

Hocam hedefimiz aynı Ama benim ingilizcem baya iyi seviye de ben daha çok almanca üzerine yürümeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpellCaster

quote:

Hocam hedefimiz aynı Ama benim ingilizcem baya iyi seviye de ben daha çok almanca üzerine yürümeyi düşünüyorum.

Hocam nasıl geliştirdiniz ingilizcenizi birkaç tavsiye verir misiniz ?
  • Neset Ertas+ cay + sigara mezuna kalıp bu lanet ankaradan kurtulamadıgıma icicem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam Hayvan gibi kelime öğrenin ilk başta. Grammeri falan unutun. Çoğu kişi ilk başta Grammer öğrenmeye başlıyor ki hata yapıyor. Sonra hazırlık okuyan arkadaşlar benden daha fazla grammer biliyor ama hiçbiri ne yazabiliyor ne konuşabiliyor nede anlayabiliyor. Şöyle örnek verip bitireyim. Çocuklar bir dili 3-4 yaşında konuşmaya başlarlar ama baktığında aynı dili 20-30 yıldır konuşan adamlar de-da ayracı ne nasıl kullanılır bilmiyor. Kelime öğren,ingilizce kitap al sesli şekilde oku. 3 aya sıfır grammer ile konuşacak seviyeye gelirsin emin ol .

Sınavdan sonra özelden yazabilirsen hocam daha fazla yardımcı olmaya çalışırım.

• İş bulup çalışacağım para lazım onun dışında işten kalan vakitlerde akşam felan da film seyrederim, basketbol oynarım
  • Calculus çalışıcam

• Kitap listesi yaptım onları okumaya başlarım ve köye gider kafa dinlerim çokta planım yok :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam Hayvan gibi kelime öğrenin ilk başta. Grammeri falan unutun. Çoğu kişi ilk başta Grammer öğrenmeye başlıyor ki hata yapıyor. Sonra hazırlık okuyan arkadaşlar benden daha fazla grammer biliyor ama hiçbiri ne yazabiliyor ne konuşabiliyor nede anlayabiliyor. Şöyle örnek verip bitireyim. Çocuklar bir dili 3-4 yaşında konuşmaya başlarlar ama baktığında aynı dili 20-30 yıldır konuşan adamlar de-da ayracı ne nasıl kullanılır bilmiyor. Kelime öğren,ingilizce kitap al sesli şekilde oku. 3 aya sıfır grammer ile konuşacak seviyeye gelirsin emin ol .

Sınavdan sonra özelden yazabilirsen hocam daha fazla yardımcı olmaya çalışırım.

Teşekkürler hocam ilerde sorum olursa yazarım özelden :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

tecrübeyle sabit hiç bir şey olmuyor aynı devam ediyorsunuz hayatınıza.Çünkü üniversiteler gerçeği yüzünüze tokat gibi vuruyor.O üniye geçince rahatsın olayı tamamiyle hikaye.Zaten bu yazınız tercihler vs derken göz açıp kapayıncaya kadar bitecek ve üni başlayacak.

aynen öyle

önce tercih stresi başlayacak

bi yeri kazanacaksın bir süprizle karşılaşabilirsin.+stres

şehir dışına çıkacaksan yurt bulman gerekecek +stres

yurt ücretlerini ve kalitesini görünce "lan ben niye üni kazandım" diyeceksin +stres

kyk burs herkese çıkacak sana çıkmayacak +stres

sınavdan sonra herşey düzelmiyor üniversite kendi başına bir sinir kaynağı.

he aklıma geldi ekliyeyim
    hazırlık sınavı olur.o sınavı tercih açıklanmasından 2 hafta sonraya koyar süper zeka üniversitedeki bölüm başkanı.
    sınav olur .okul 1 ay sonra açılır . kısaca aklınıza gelecek hertürlü düşük zekalı uygulamayla karşılaşacaksınız üniversitede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 4 Haziran 2017; 0:8:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırım 3 gün aralıksız uyurum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.