Şimdi Ara

LYS'den sonra neler yapacaksınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar diyelim LYS istediğiniz gibi geçti, hedeflediğiniz üniversiteden daha iyi bir üniversite geldi ve midenizde kelebekler uçuşuyor. Her şey istediğiniz gibi gitse, LYS den sonra ne yapardınız?

Ben başlayayım: Belli başlı yazılım dillerini öğreneceğim, CS:GO'da turnuvalara girmeyi düşünüyorum, 1-2 sene sonra da bisikletle yurtdışı gezisi yapmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinsangu -- 3 Haziran 2017; 13:24:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vücudumu ve ingilizcemi geliştirmeye çalışırım.Oyun oynarım. BU kadar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: shuskhun

Vücudumu ve ingilizcemi geliştirmeye çalışırım.Oyun oynarım. BU kadar :D

Vücut geliştirmek hep boş bir eylem gibi gelmiştir bana. Bu gereksiz eylemi yapmak yerine kendinizi geliştireceğiniz yüzlerce alan var. Tabii her insanın ideali, zevki farklıdır

• beynim bu kadar açılmışken dil öğrenirim aksama kadar yatıp uyusturamam spor ve bisiklet turu

• Yazılım+Grafik+Youtube+Ingilizce+Oyun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cetinsangu kullanıcısına yanıt
    seksi vücut her zaman kazanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canusay

Yazılım+Grafik+Youtube+Ingilizce+Oyun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yks son 3 ayda neler yapabilirim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ygs den sonra 2 haftam zehir gibi gecmisti kaydırma yapma olasılıgım yüzünden . Umarım sınavda kendime hakim olup optigimi kontorl ederim ara ara :(

Eger istedigim gibi gecerse 2 senedir oynamıyorum tekrar lole baslayacagım , fm oynayacagım ve en önemlisi kilo vermeye odaklanacagım . Gecen sene 65 ten 80 olmustum bu sene 92 ye kadar cıktım . 27 kilo ne ya :(
  • istediğimden iyi gelmesinde gözüm yok 11 temmuz'da tam istediğim sıralamayı yaptığımı göreyim o yeter valla.

arkadaşlarım ege turunda olacak hemen atlar onların yanına giderim. bütün gün boş boş yatıp sene içinde okuyamayıp biriktirdiğim tüm kitapları okurum, bolca yüzerim, bisiklet turu yaparız. kampın ve hiçbir şey yapmamanın tadını çıkarırım. hayatımın en huzurlu tatili olur herhalde, şu an stresten patlayacak gibiyim hayalini bile kuramıyorum.
  • fm fm fm sabahtan akşama kadar fm pc patlayana kadar fm

• quote:

Orijinalden alıntı: MeBoss.YouNot

Bu dünyadan gittiğinde icraatlarınla, fikrinle tanınırsın; seksi vücudunla değil kardeş Ki yaşlandığında seksi vücudu kim takar ki, sadece zamanında spor yaptığın için yaşlılık belirtileri biraz daha geç başlar

öldükten sonra nasıl anılacağım umrumda değil.ama insan spor yapıp vücudu güzelleştiğinde kendine özgüveni geliyor ve mutlu oluyor. ayrıca spor yapmak insanı enerjik tutar ve çok vakit alan bişey değil. günde en fazla 2 saat olsun hadi.
  • Adam Csgo turnuvalarına katılcam diyip spora boş iş diyor

• ygs ye başlayacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetinsangu

quote:

Orijinalden alıntı: MeBoss.YouNot

Bu dünyadan gittiğinde icraatlarınla, fikrinle tanınırsın; seksi vücudunla değil kardeş Ki yaşlandığında seksi vücudu kim takar ki, sadece zamanında spor yaptığın için yaşlılık belirtileri biraz daha geç başlar

hepiniz atom parcaliyonuz arkadas sanki seksi vucud, spor gereksizmis faso fiso, cs go oynayacagina vucud yap daha faydali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeIsraetel -- 3 Haziran 2017; 13:29:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tenise kaldığım yerden devam edeceğim. en başta lol olmak üzere oyunlara tekrae başlayacağım. yüzeceğim. sabahlara kadar arkadaşlarımla vakit geçirip dizi film abanacağım.

• Black desert diye online bir oyun görmüştüm onu oynarım. Spor yapmayı düşünüyom. O edb ezberlediğim her kitabı okumak istiyorum bide . Okuduğum bölüme göre kpss kitaplarını hazırlamaya başlarım :)

• Malum mesaj hala yazılmamış çok tuhaf
  • Bilardo turnuvasına katılmak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Kardeş haftada 3 gün 1 saatten spor yapinca kendini gelistiremiyor musun ? Haftada 3 -5 saat kayıp değil kazanç hatta mutluluk hormonu salgılaniyor ve yaptığın iste daha özverili oluyorsun.Senin bahsettiğin şey tembellik biraz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.