Şimdi Ara

LYS DENEMELERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
89
Favori
22.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ıslaktahtakurusu

Hocam bu karekökün lys1 olarak değil de 20 mat denemesi nasıl kolay mıdır o da?

Cozmedım ama forumda herkes kolay oldugunu soyluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKSiDeRS55

dostum bu 3-4-5 yayınlarının denemesı sıtesınde 2 turlu gozukuyor bı orta sevıye bı ılreı sevıye senın cozdugun hangısıydı ?

Bende ılerı sevıye var. Gecen sene de orta sevıyeden 2 tane pdf cozmustum. Zaten ıkısınde de saglam sorular var herhangı bırını alabılırsın

• Finalin 30'lu mat denemesini öneririm. Çok zorr değil, ancak özellikle Ygs kısmı bayağı kaliteli. Limit-Türev-integral üçlüsü çok zor gelmiyor genelde, onu da belirtmiş olayım.

2013'ün Fem Kapsül Kimyası: Harika bence. Çok zor değil ama başlangıç için mükemmel. Soruları soru bankalarındaki klasikleşmiş sorular gibi değil, çok farklı ve ufuk açıcı. Sanırım yeni kapsülle aynıdır. Ben beğendim bunu.

Körfez 12'li Mat-Geo: Bu da geçen senelerden. Matı kolay. Ama geosu aşırı aşırı sağlam. 10 boş bıraktığım oldu 30 soruda. Geometrim çok kötü sayılmaz, ancak bu denemelerde (özellikle 4-5-6.) dumur oldum.

FDD Fen Denemeleri: Çok az çözdüm. Çözümü olmaması can sıkıcı olsa da, özellikle Biyolojisi fena. Fiyatı da bayağı ucuzdu ben aldığım sırada. Alıp çözebilirsiniz bunu da.
  • bnlarin hepsini ne ara cozdun ..anlasilan bn cok yavasim :(

• quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

Finalin 30'lu mat denemesini öneririm. Çok zorr değil, ancak özellikle Ygs kısmı bayağı kaliteli. Limit-Türev-integral üçlüsü çok zor gelmiyor genelde, onu da belirtmiş olayım.

2013'ün Fem Kapsül Kimyası: Harika bence. Çok zor değil ama başlangıç için mükemmel. Soruları soru bankalarındaki klasikleşmiş sorular gibi değil, çok farklı ve ufuk açıcı. Sanırım yeni kapsülle aynıdır. Ben beğendim bunu.

Körfez 12'li Mat-Geo: Bu da geçen senelerden. Matı kolay. Ama geosu aşırı aşırı sağlam. 10 boş bıraktığım oldu 30 soruda. Geometrim çok kötü sayılmaz, ancak bu denemelerde (özellikle 4-5-6.) dumur oldum.

FDD Fen Denemeleri: Çok az çözdüm. Çözümü olmaması can sıkıcı olsa da, özellikle Biyolojisi fena. Fiyatı da bayağı ucuzdu ben aldığım sırada. Alıp çözebilirsiniz bunu da.

Hocam fdd nin fizik-kimyası hakkında bilgin var mı?

• fem kapsül kimya orta düzey konuları az cok bildikten sonra tekrar ve eksiklikleri görmek için iyi
  • up
  • Up

• Mat-geo için dengenin yanına ne önerirsiniz?
    Fen dersleri için de körfez-palme-denge-kapsül 4lüsünden 2sini almayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Dayman

Mat-geo için dengenin yanına ne önerirsiniz?
    Fen dersleri için de körfez-palme-denge-kapsül 4lüsünden 2sini almayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...

Fen ıcın korfez 5 lıyı onerırım cok guzel denemedır. Fızık ıcın de denge al bu saatten sonra. Zaten cabuk bıtırırsın zaman kalırsa baska bı yayına gecersın. Kımya ıcın denge cok basıt kalıyor palme dusunebılırsın. Bıyolojı ıcın de denge ve palme ıkısı de cok ıyı. Cozumlu olsun dıyorsan denge alman daha ıyı olur

Mat ıcın apotemı 3-4-5 ve zafer var alternatıf olarak. Geo ıcın de dengeden baska zafer ve fınal vs..var. Zafer ve apotemıyı bılmıyorum haftaya almayı dusunuyorum konuya edıtlerım cozunce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozank_95 -- 8 Mayıs 2015; 15:55:31 >
  • volkan yalçın 13 lys deneme matematiğide ekle ben görmedim böyle güzel deneme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berocuk

volkan yalçın 13 lys deneme matematiğide ekle ben görmedim böyle güzel deneme

Hocam gecen de sanırım sen konu acmıstın orada gorup arastırdım ama bı sonuc bulamadım. Nereden alabılırız?

• Palmenin tek tek kitap denemelerini mi alsak yoksa zaman kaybetmeden 5 li fasikül mü alsak?(Fen için)Ek olarak palmenin tüm soru bankaları da var.Sorular benzer olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: makik

Palmenin tek tek kitap denemelerini mi alsak yoksa zaman kaybetmeden 5 li fasikül mü alsak?(Fen için)Ek olarak palmenin tüm soru bankaları da var.Sorular benzer olur mu?

Evet soru bankasıyla denemesı arasında tarz olarak pek bı fark yok. Farklılık olsun dıyorsan korfez 5 lı fasıkul deneme alabılırsın.

• Hocam denge ygs mat ve fen hakkında bilgin var mı ?Birde 3-4-5 ileri seviye ygs hakkında.Fem 6 lı ve fem 4'lü ygs hakkındada fikrin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FonksiyonOlmayanBağıntı

Hocam denge ygs mat ve fen hakkında bilgin var mı ?Birde 3-4-5 ileri seviye ygs hakkında.Fem 6 lı ve fem 4'lü ygs hakkındada fikrin var mı?

Denge ygs lerın hepsını cozmustum. Matematık kolay-orta. Fenı ıyı bence cozulmelı kesın. Ayrıca kapsulun fenı de ıyıydı.

3-4-5 ygs cozmedım whatsapp dan soru atıyorlardı baya saglam ve gereksız sorular vardı matematıkte ama zora alısmak ıcın cozulebılır.

Fem 6 lı en zorlandıgım denemeler arasındaydı. Fem 4 lu de dıgerlerınden pek farkı yok gıbı. Onun yerıne 10 lu daha ıyı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ozank_95

quote:

Hocam denge ygs mat ve fen hakkında bilgin var mı ?Birde 3-4-5 ileri seviye ygs hakkında.Fem 6 lı ve fem 4'lü ygs hakkındada fikrin var mı?

Denge ygs lerın hepsını cozmustum. Matematık kolay-orta. Fenı ıyı bence cozulmelı kesın. Ayrıca kapsulun fenı de ıyıydı.

3-4-5 ygs cozmedım whatsapp dan soru atıyorlardı baya saglam ve gereksız sorular vardı matematıkte ama zora alısmak ıcın cozulebılır.

Fem 6 lı en zorlandıgım denemeler arasındaydı. Fem 4 lu de dıgerlerınden pek farkı yok gıbı. Onun yerıne 10 lu daha ıyı olur

yakin zmnda deneme cozmeye basalayacagmda..derslerdn sirasyla hangi yayinlar cozulmeli snce.misal fnde palme varken one korfezi almak mantiklli mi

• Hocam valla zor olsunda sorun değil gerçek sınavda çakılıyor çünkü insan.Bu sene fena çakıldım bende.
  • Yayın sırası pek onemlı degıl gıbı. Yanı elıne ne gecerse coz ama sure yetısmeyebılır onun ıcın ıyılerı cozmekle baslanabılır. Denge palme korfez bunları ılk cozmekte yarar var. Kendı aralarında bı sıralama yapmaya gerek yok. Istedıgınden baskayabılırsın. Sadece matematıkte ıstısna olabılır once denge cozulmelı sonra da ıstege baglı olarak apotemı veya 3-4-5.

• quote:

Hocam valla zor olsunda sorun değil gerçek sınavda çakılıyor çünkü insan.Bu sene fena çakıldım bende.

Haklısın. Hep zor yayın kalıtelı demek degıldır derler ama alakası yok bence kalıteyle. Normal sevıye cozdugumuz kadar zor da cozmek gerekır kı ben de keske zorlasaymısım dıyorum. Hep fem cozup gırdım.

3-4-5 te de netler 120 den 80 lere dusebılır baya zor ama moral bozmaya gerek yok. Karekok turkceye de cok zor boyle cıkmaz dıyoduk 2015 sınavı karekok turkce denemesı gıbı geldı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.