Şimdi Ara

LYS DENEMELERİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
89
Favori
22.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozank_95

quote:

Orijinalden alıntı: pask01

Sa usta Dengenin fenler bitti karekokler de 2/3 bitti.sence karekok de bitince apotemi mi alayim palme mi?

Palmenin 3-5 li fasikül denemelerini bilmiyorum ama apotemi almak daha iyi olur.

tesekkurler.apotemi zorluk acisindan nasildir peki dengeye ve diger denemelere gore?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sa usta Dengenin fenler bitti karekokler de 2/3 bitti.sence karekok de bitince apotemi mi alayim palme mi?

Palmenin 3-5 li fasikül denemelerini bilmiyorum ama apotemi almak daha iyi olur.

tesekkurler.apotemi zorluk acisindan nasildir peki dengeye ve diger denemelere gore?

Orta düzey. Ne zor ne de kolay. Zaten çözerken çıkmış soruları çözdüğünü hissedersin. Çıkmış sorulara yakın hazırlamaya çalışmışlar

• hocam denge matta 37-40 arası yapıyorum şuan 10.denemedeyim bunu bitirince,
    -345 orta düzey
    -345 ileri düzey
    -apotemi
    hangisini alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: The DarKnight

hocam denge matta 37-40 arası yapıyorum şuan 10.denemedeyim bunu bitirince,
    -345 orta düzey
    -345 ileri düzey
    -apotemi
    hangisini alayım

Apotemi veya 3-4-5 ileri düzey arasında bi seçim yapabilirsin. Bana göre apoteminin matematiği daha zor , 3-4-5 in de geometrisi daha zor.

İkisinin de çözümleri var . Fazla kasmasın diyorsan 3-4-5 ileri seviye daha ideal. Tabi zorluk-kolaylık değişir herkese göre. İkisi de güzel denemedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The DarKnight

hocam denge matta 37-40 arası yapıyorum şuan 10.denemedeyim bunu bitirince,
    -345 orta düzey
    -345 ileri düzey
    -apotemi
    hangisini alayım

Alma moral bozar

• ozank_95 kullanıcısına yanıt
    Hocam güvendesin ustasından çözümlü denemeleri onlar nasildir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orta düzey. Ne zor ne de kolay. Zaten çözerken çıkmış soruları çözdüğünü hissedersin. Çıkmış sorulara yakın hazırlamaya çalışmışlar

Sağ ol reis başarilar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: miritun

Hocam güvendesin ustasından çözümlü denemeleri onlar nasildir

Kullanmadım bi bilgim yok ://///
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahn

(Reyiz özelden mesaj atılmıyor, engelleme var sanırım sende)

Yav bende kapsül kimya ile biyoloji var bomboş duruyor daha aıkçası fen deneme seti almak istemiyorum fizik için sanırım bi palme var adam akıllı, denge hoşuma gitti açıkçası yokmu ona benzer bildigin bişe

Denge güzeldi orta seviye. Sözel sorular falan da vardı. Palmeyi de geçen sene çözmüştüm. Hatta forumda 3k olan bi arkadaş vardı beraber çözmüştük onunla. Güzel deneme bence. Onun dışında da apotemi dedim işte. Başka da dengeye yakın yok. Zaferi sipariş verdim bakalım onu bekliyorum ben de . Nasıl çıkacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahn

Saolasın hocam bakayım ben onlara o zaman
    Bu arada zafer eger benim inceledigim zafer ile aynı ise mekanik ve işlem soruları agırlıktaydı o kitapta

Öyle olsa bile alıcaz mecburen. Başka yayın kalmadı çünkü. YGS den sonra hiç iyi fen denemesi çıkmadı :)
  • Hocam merhaba, sizce fizik için ikinci deneme olarak palme mi alayım apotemi mi?
    Zor olsun istiyorum dengede 26-27 civarıydı fizik netlerim kendimi daha çok geliştirmek istiyorum hangisi daha iyi olur?

• ozank_95 kullanıcısına yanıt
    Hocam metin yayınları çözdünüz mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: ygs-2015

Evet şu an çözmekteyim. Bu hafta sadece onu bitirip mat sezonunu kapatıcam. Orta ayar bi deneme ben sevdim. Ama tercihim hala 3-4-5 yayınları. Mutlaka çözün.
  • FM. F kullanıcısına yanıt
    Hocam kafamı karıştırdınız :) Bir çok kişi 3-4-5in ortası bile apotemiden zor diyordu
  • quote:

quote:

Evet şu an çözmekteyim. Bu hafta sadece onu bitirip mat sezonunu kapatıcam. Orta ayar bi deneme ben sevdim. Ama tercihim hala 3-4-5 yayınları. Mutlaka çözün.

Aynen hocam ben de denge apotemi 345 çözdüm bu hafta metinle kapatıyorum. Çok hoş bence gercekci bir deneme.
    Yalnız benim iki sorunum var. Birincisi türev integralden hala kendimi hazır hissetmiyorum. Karekoku cozdum ikisinde de. Arkadasların 3-4 kaynak bitirdiler türev integralden ama ben kitaplarda hep aynı sorular var deyip denemelere abandım. Şimdi keşke daha çok çözseymişim diyorum çünkü denemelerde çok vaktimi alıyor 10 soru 16 dakika götürüyor üstüne 2-3 yapamadığım soru. Gerçek sınav heyecanıyla türev integralde boğulurum diye korkuyorum.

İkincisi sınavda heyecan yapmaktan korkuyorum yani böyle gerçek lysdeyim deyip her soruyu yavaş yavaş çözmekten veya heyecandan kısa yolları görememekten. Hocam sen sınava girdin daha önce bu konuda verebileceğin bir tavsiye var mı?

• 345 aslında çok zor gibi makyajlanmış sorulardan oluşuyor 4-5 tane çözüp çözümlere bakınca anlıyorsun bunu anlayınca sorular basitleşiyor. Yani zor sorulara korkmadan dalmayı öğretiyor bu deneme.

• Ortada emek var ama Zorlara güzel kolaylara kötü denmiş...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sence apotemi mi daha ölçücü 3-4-5 mi ?
  • quote:

quote:

quote:

Aynen hocam ben de denge apotemi 345 çözdüm bu hafta metinle kapatıyorum. Çok hoş bence gercekci bir deneme.
    Yalnız benim iki sorunum var. Birincisi türev integralden hala kendimi hazır hissetmiyorum. Karekoku cozdum ikisinde de. Arkadasların 3-4 kaynak bitirdiler türev integralden ama ben kitaplarda hep aynı sorular var deyip denemelere abandım. Şimdi keşke daha çok çözseymişim diyorum çünkü denemelerde çok vaktimi alıyor 10 soru 16 dakika götürüyor üstüne 2-3 yapamadığım soru. Gerçek sınav heyecanıyla türev integralde boğulurum diye korkuyorum.

İkincisi sınavda heyecan yapmaktan korkuyorum yani böyle gerçek lysdeyim deyip her soruyu yavaş yavaş çözmekten veya heyecandan kısa yolları görememekten. Hocam sen sınava girdin daha önce bu konuda verebileceğin bir tavsiye var mı?

Genelde heyecanın sebebi dediğin gibi çalışma yetersiz görüldüğü için oluyor. Soru bankası çözseydin süper olurdu(karekök özellikle). Ama bu saatten sonra yapacağın tek şey denemede zaman artırmaya çalışmak olmalı.

Çoğu kişi 1 soru üzerinde çok fazla durur ve bütün zaman gider. O nedenle önce yapabileceğin yani hemen yorumlayabileceğin soruları çöz baktın yapamıyor musun direk geç. 50. soruya kadar gel. Böylelikle tüm soruları hafızaya atmış olursun ve istersen en zor denemeyi çöz yine de dakika artırırsın. Böylece strex olmaz. Türev-int kısmında da daha rahat edersin öncekine göre.

Metin yayınlarının da demin 3. denemesini çözdüm. İLk ikisi orta-kolay gibiydi ama 3.denemenin geosu süperdi. Kendimi 2014 lys deki gibi hissettim :)

• Hocam cevap için teşekkürler türev integralde soru bankası çözdüm ama bitek karekökü çözdüm. Belki abartıyorumdur. Metinler bitti yarın sabahtan akşama kadar türev integral kasacağım belki el alışkanlığı kazanıp rahat edebilirim.
    Dediğin gibi sorulara takılmadan gitmek gerekiyor ama biraz uğraşmadan da bırakamıyorum. Bir de şöyle bişey var gerçek sınavda zaman daha farklı akıyor sanki. Ygs matı normalde 45 dk da falan bitirirdim gerçeğinde 60 dk sürdü (ama hiç mat1 denemesi çözmedim)
    Metin yayınları 63 dk da falan bitiyor(boşlar hariç) yeterli olur inşallah. Bu arada son hafta günde sadece 1 metin çözdüm onun dışında fen çalıştım ama millet feni bırakmış sırf mat kasıyor inşallah soğumamışızdır. Neyse olan oldu artık geri dönüş yok

Bu arada metinlerin güzelliği asıl 4. Denemeden itibaren başlıyor. Özellikle geosu çok iyi. Beğendiğim tek geo denemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırsatçoksıcak -- 11 Haziran 2015; 13:34:49 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.