Şimdi Ara

LYS DENEMELERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
89
Favori
22.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne alaka hocam 2015 karekok turkcesi 11 tane dil bilgisi cikiyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GergedanGörünümlüAyı

Ne alaka hocam 2015 karekok turkcesi 11 tane dil bilgisi cikiyordu

Soru dagılımı olarak demedım. Soru tarzı olarak bence karekok turkce denemesıne cok yakındı bu senenın turkce soruları. 2013 e bak 2015 e bak arada ucurum var turkce soruları bakımından.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozank_95

quote:

Orijinalden alıntı: FonksiyonOlmayanBağıntı

Hocam valla zor olsunda sorun değil gerçek sınavda çakılıyor çünkü insan.Bu sene fena çakıldım bende.

Haklısın. Hep zor yayın kalıtelı demek degıldır derler ama alakası yok bence kalıteyle. Normal sevıye cozdugumuz kadar zor da cozmek gerekır kı ben de keske zorlasaymısım dıyorum. Hep fem cozup gırdım.

3-4-5 te de netler 120 den 80 lere dusebılır baya zor ama moral bozmaya gerek yok. Karekok turkceye de cok zor boyle cıkmaz dıyoduk 2015 sınavı karekok turkce denemesı gıbı geldı.

Aynen hocam hem sınav basit gelse bile sınav stresiyle o sorular zor geliyor insana.

• Güzel konu. Eline koluna saglıık

• ozank_95 kullanıcısına yanıt
    Evet fotoğraf paylaşamadım telefonda sorun var. Bakırköy işlerde satılıyor arkadaşlar

• Hocam konunuz çok yararlı oldu ben 12. Sınıf öğrencisiyim ygs 33 bin geldi. Özel okula gidiyorum son 3 haftaya kadar gitmeye devam edicem yararlı oluyor konu anlatımı olarak. Zaten o Yüzden son sene özel okula geçtim dershane gibi olsun vakit kaybı Olmasın diye. Şimdi son 3 hafta deneme çözücem malum
    Elimdeki kaynaklar şöyle
    Mat için Denge
    Geo için Denge ve karekök(25 çözümlü bölüm denemesi)
    Fizik için denge
    Kimya için denge
    Biyoloji için denge
    Üç haftada anca birer bölüm denemesi çözebileceğimden geo ve fen için karar vermem lazım
    Geometri de karekökten ilk denemeyi çözdüm sadece 25 net geldi.
    Fizik dengeden 3 tane çözdüm beğendim
    Kimya daha başlamadım
    Biyoloji daha başlamadım
    Körfez 5 li feni tavsiyeleriniz üzere alıcam
    geo da hangisini çözmeliyim
    Fizikte dengeden devam etmeyi düşünüyorum
    Kimyadan (Palme lys Sb) çözdüm yinede denge yerine palme mi alayım
    Biyolojiden dengeye devam etmeyi düşünüyorum
    Siz ne dersiniz hangi denemeleri çözeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbarang

denge fiziğin hakkını yemeyelim. 4-5 tane sözel soru soran tek deneme piyasada. ösym nin de sözel fizik sorusu tutkusu var zaten bu aralar.

Sınavın denemesi de daha bol var. Beyaz kapak, 30lu deneme.

Palme mat denemeleri: çok zor değil. Ygs kısmı iyi olsa da mat 2 kısmı kolay.

• Yukarı

• quote:

Orijinalden alıntı: ByDeeLi

Hocam konunuz çok yararlı oldu ben 12. Sınıf öğrencisiyim ygs 33 bin geldi. Özel okula gidiyorum son 3 haftaya kadar gitmeye devam edicem yararlı oluyor konu anlatımı olarak. Zaten o Yüzden son sene özel okula geçtim dershane gibi olsun vakit kaybı Olmasın diye. Şimdi son 3 hafta deneme çözücem malum
    Elimdeki kaynaklar şöyle
    Mat için Denge
    Geo için Denge ve karekök(25 çözümlü bölüm denemesi)
    Fizik için denge
    Kimya için denge
    Biyoloji için denge
    Üç haftada anca birer bölüm denemesi çözebileceğimden geo ve fen için karar vermem lazım
    Geometri de karekökten ilk denemeyi çözdüm sadece 25 net geldi.
    Fizik dengeden 3 tane çözdüm beğendim
    Kimya daha başlamadım
    Biyoloji daha başlamadım
    Körfez 5 li feni tavsiyeleriniz üzere alıcam
    geo da hangisini çözmeliyim
    Fizikte dengeden devam etmeyi düşünüyorum
    Kimyadan (Palme lys Sb) çözdüm yinede denge yerine palme mi alayım
    Biyolojiden dengeye devam etmeyi düşünüyorum
    Siz ne dersiniz hangi denemeleri çözeyim

Bugün girebildim foruma kusura bakma yeni gördüm.

Körfez 5 liyi çöz mutlaka. Kimya için dengeyi at bence. Palme varsa başla. Ben de dengeden 2-3 tane çözdüm bıraktım palmeden devam ediyorum şu an. Biyoloji için denge çok iyi. 4.deyim şu an . Çözümlerine de bakınca oldukça geliştiriyor. Fizik için zaman kısıtlı olduğu için şu an denge çözmek en mantıklısı. Ama haziran başlarında yeni yayın çıkarsa araya sıkıştırırsın. Geo için de karekök çözmüşütm ben de yarısında bıraktım. Pek bildiğim yok zaferin yeni geometri denemesi çıkmış çözümlü. Ona bakacağım ben de

Hocam geometri adına hangi denemeyi çözmeye karar verdiniz ?

• Son anlar için up.
  • Haftaya limit+zafer ve diğer bazı yayınlar eklenecek. Takipte kalın :)
    Merhaba

Matematik için denge var bir de körfezin mat ve geo çözümlü denemesi var.Başka hangi deneme olabilir bunlardan sonra çözülebilecek olan?

Bunun dışında Fizik için karekök mü daha iyi yoksa denge mi?

Kimya da kararsız kaldım yorumları görünce denge için.Onun yerine hangi yayın daha iyi( çözümlü olması gerekli)

Geometride de denge mi daha iyi yoksa kapsüller mi?

İyiden kastım Ösym nin tarzına yakın sorular olması.Malum çok az kaldı sınava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalella

Merhaba

Matematik için denge var bir de körfezin mat ve geo çözümlü denemesi var.Başka hangi deneme olabilir bunlardan sonra çözülebilecek olan?

Bunun dışında Fizik için karekök mü daha iyi yoksa denge mi?

Kimya da kararsız kaldım yorumları görünce denge için.Onun yerine hangi yayın daha iyi( çözümlü olması gerekli)

Geometride de denge mi daha iyi yoksa kapsüller mi?

İyiden kastım Ösym nin tarzına yakın sorular olması.Malum çok az kaldı sınava.

Evet sınava az kaldı. Bu saatten sonra da en iyilerini çözmek gerekir.

Matematik için en ideali dengedir. Körfezin matematiğini yeterli bulmadım ben. Piyasadaki denemelere bakarsak dengeden sonraki idealler arasında apotemi ve 3-4-5 yayınları var. Apotemi fazla kasıntı ama 3-4-5 ileri seviyesi daha güzel deneme bence. Çözümleri de var hem geliştireceğine inanıyorum.

Fizik için karekök dengeden zor ama soru tipi açısından bu saatten sonra denge çözmek daha faydalı olur.

Kİmya dengeden mümkün olduğunca uzak dur. Çözümlü istemeseydin şiddetle palmeyi tavsiye ederdim. İlla çözümlü olsun diyorsan zafer yayınlarına bi bakabilirsin ben de haftaya alacağım zaferleri şu an bilgim yok.

Geo için kapsül de almıştım dengeden daha kötü bence. Zaten denge dışında da pek yayın yok. Final var ama hoşuma gitmedi benim

geometri için karekök ü önerir misin peki? bir de kitap şeklinde değil de kitapçık şeklinde olan denemelerden hangilerini önerirsin sanırım karekök ün var(çözümlü olarak) fem in de var ama hep fem çözmek de iyi olmaz.
  • quote:

geometri için karekök ü önerir misin peki? bir de kitap şeklinde değil de kitapçık şeklinde olan denemelerden hangilerini önerirsin sanırım karekök ün var(çözümlü olarak) fem in de var ama hep fem çözmek de iyi olmaz.

Geçen sene sadece FEM çözüp girerek büyük bi hata yaptım. Çünkü bir süre sonra ezberliyorsun soru tipini. ÖSYM de farklı taraftan geçirince .... :))

Karekök geonun da yarısını çözmüştüm ama o da soru bankasından alınmış klasik soruları içeriyor. Daha çok öğrenme amaçlı. Geliştirmek için ise 3-4-5 yayınlarının ileri seviye geometri soruları ÖSYM tarzına çok yakın. Şekilli,döndürmeli, katlamalı bir sürü çeşit soru var. Ayrıca fasikül şeklinde. Hani zaman kısıtlı çözmüşken karekök yerine 3-4-5 çözüp daha çok gelişim sağlarsın.

çok soru sordum ama bu 3 4 5 lerin çözümü var mı? varsa süper olur.

direkt olarak 3 4 5 mi çözeyim öncesinde denge çözmeli miyim sence?
  • quote:

çok soru sordum ama bu 3 4 5 lerin çözümü var mı? varsa süper olur.

direkt olarak 3 4 5 mi çözeyim öncesinde denge çözmeli miyim sence?

Tabi. Dengeyi bitirmen şart. Dengeyle güzel bi zemin oluşturursun. Apotemi , 3-4-5 vs... ile de geliştirirsin.

Dengeyi çabucak bitirmeye bak 3-4-5 i de sınav öncesine sıkıştırmaya çalış. Çözümleri de sitesinde var. Üyelik falan da gerekmiyor. Hemen açıp bakıyorsun
    tamam o zaman öyle yapayım çok sağol.
  • quote:

tamam o zaman öyle yapayım çok sağol.

Önemli değil. İyi çalışmalar .....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.