Şimdi Ara

LYS EDEBIYAT ESERLERIN TURLERI !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar edebiyati yakindan takip eden ya da sorulari bilen sinavlara girmis arkadaslara sorum olacak acaba OSYM hangi donemin eserlerinin turleri uzerinde duruyor ?
    Cumhuriyet Donemi mi Milli Edeb. hangisindeki eserlerin turlerine onem veriyor ? Dusunceleriniz nelerdir merak ediyorum. Tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: paradiz

Arkadaslar edebiyati yakindan takip eden ya da sorulari bilen sinavlara girmis arkadaslara sorum olacak acaba OSYM hangi donemin eserlerinin turleri uzerinde duruyor ?
    Cumhuriyet Donemi mi Milli Edeb. hangisindeki eserlerin turlerine onem veriyor ? Dusunceleriniz nelerdir merak ediyorum. Tesekkurler.

bende sinava ilk defa girecem ama cumhuriyet daha onemli bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykutumsu arkadaşın verdiği sitede bunla ilgili güzel çalışmalar var burdan mutlaka çalışın derim

http://www.lysedebiyat.net/
  • Sormak istedigim mesela 5 farkli eser veriyorlar asagidakilerden hangisinin turu digerlerinden farklidir tarzinda cikan max 1-2 sorunun daha cok hangi donemden agirlikla geldigi ?
  • paradiz P kullanıcısına yanıt
    böyle bir ağırlık yok. divan edebiyatı da cumhuriyet de olabiliyor. zaten bu sorular yeni yeni çıkmaya başladı
  • zeybek1 Z kullanıcısına yanıt
    Anladim tesekkur ederim demek ki hepsine cok buyuk bir agirlik vermek lazim tesekkur ederim sagolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.