Bildirim
lys fizik denemesi onerileri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Denemeden ziyade birkac konu anlatimli ve soru bankasini ince detayina kadar coz ozellikle simetri ve finalin konu anlatimlilarini detaylica bitir derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam oyle diyorsun ama zaman cok değil elimde simetri var finali bilmiyorum ama konu genis deneme daha yararlı olmaz mi
quote:
Orijinalden alıntı: memosmk
Hocam oyle diyorsun ama zaman cok değil elimde simetri var finali bilmiyorum ama konu genis deneme daha yararlı olmaz mi
osym nin soru tarziyla denemelerdeki soru tarzlarinin hic alakasi yok osym fizikte mantaliteyi degistirdi o yuzden konularin ince puf gozden kacan yerlerine iyi calismak gerekiyo o yuzden sahsi fikrim konu calismak.mesela ben fizigi bitirdim konu olarak ama deneme cozmek yerine tekrardan detaylara bakmaya basladim cunku bir yerde eksigiklik illaki vardir.deneme cozme demiyorum ama denemeye verecegin o cuzide dakikalarini daha guzel degerlendir diyorum.Denemeki sorular dedigin zaten soru bankalarindaki kiytirik sorular oluyo.2hafta kalaraktan deneme coz derim daha 1 aydan fazla var 2-3 hafta daha guzelce konu calis sonra eksigi farkettiginde gec kalmis olabilirsin
Hocam bende arkadaşın önerisine bikaç ekleme yapayım.Bazı konulardaki fazla ezber yerleri ve formülleri küçük bir kağıda not et.Aklına takılan bi formül olduğunda aç bak ve o notları 2-3 güne bir tekrar et şöyle bir göz gezdir.Bunu yaptığın taktirde netlerindeki artışı görüceksin.
Hocam tavsiye icin tesekkur ederim bir sure den3g3c3m
quote:
Orijinalden alıntı: marjiiii
Hocam bende arkadaşın önerisine bikaç ekleme yapayım.Bazı konulardaki fazla ezber yerleri ve formülleri küçük bir kağıda not et.Aklına takılan bi formül olduğunda aç bak ve o notları 2-3 güne bir tekrar et şöyle bir göz gezdir.Bunu yaptığın taktirde netlerindeki artışı görüceksin.
senin notların varsa bana atma şansın var mı hocam not çıkarmada iyi değilim -
Tabikide atayım hocam.Burayada atayım arkadaşlar faydalansın.Yalnız tüm konuları not almadım ama nerdeyse hergün bir konu not alıyorum.Bu konu altına yeni notlarımı eklerim.Mobildeyim nasıl atabilirim buraya toplu olarak fotoğrafları ?
quote:
Tabikide atayım hocam.Burayada atayım arkadaşlar faydalansın.Yalnız tüm konuları not almadım ama nerdeyse hergün bir konu not alıyorum.Bu konu altına yeni notlarımı eklerim.Mobildeyim nasıl atabilirim buraya toplu olarak fotoğrafları ?
çok teşekkürler zahmet olmazsa.http://hizliresim.com/ böyle bir siteden upload edip linkini koyabilirsiniz mesela. -
Hocam özür dilerim ama buraya mobilden teker teker atmak eziyet oluyor.Başka bir site var mı hepsini birden kolayca yükleyebileceğim ?
quote:
Hocam özür dilerim ama buraya mobilden teker teker atmak eziyet oluyor.Başka bir site var mı hepsini birden kolayca yükleyebileceğim ?
Takipteyim hocam, teşekkürler notlar için. -
quote:
estağfurullah hocam ne özrü mobilden bende bilmiyorum ki toplu neyse o zaman hocam düşünmen yeter sağolasın. -
Hocam bi arkadaş yardımcı olucak galiba öğreneyim bi atıcam
Deneme coz ama konu anlatimindan tekrarini da yap iyi olur.Deneme icin karekok u oneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X