Şimdi Ara

Lys Full Edebiyat çalıştım sonuç nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece Lys Edebiyata güvendim çalıştım ara vermeden. Tarih bilgim sadece ygs den geliyor. Şimdi puanımı hesapladım Tarih,Coğrafya,Felsefe toplam 200 puan fln geliyor netleri söylemicem. Edebiyatta iyi bir net yapsam Sizce Tarih bölümüne girebilirmiyim Tsciyim. ne tarih ne de coğrafya,felsefeye çalıştım sadece Edebiyat. 250 puan alırmıyım sizce arkadaslar? okul puanıda geliyor. üzüldüm sonuca ama yapacak bişe yok zamanım yoktu edebiyat forever dedim çıktım bir yola ve Hesaplarken hatırlamadıklarımı yanlış saydım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HANZ34 -- 14 Haziran 2015; 21:44:47 >

• hocam bu dinle coğrafya hayatımı kaydırdı galiba. İnternette değişik sonuçlar çıkıyor ama hayalim suya düştü galiba. Gözümden yaş geliyor yaaaaaa
  • SOSYALİN STANDART SAPMASI ÇOK ENTERESAN PUAN HESAPLAMA SİTELERİNE GÜVENMEYİN TS KESİNLİKLE TUTMUYO.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

hocam bu dinle coğrafya hayatımı kaydırdı galiba. İnternette değişik sonuçlar çıkıyor ama hayalim suya düştü galiba. Gözümden yaş geliyor yaaaaaa

Hocam sen baya çalışıyordun sanki ya, inşallah hedeflerine ulaşırsın.
  • hocam bunu söylemeyi sevmiyorum ama emin olun hayatımda hiç olmadığı kadar çok çalıştım. Sabah başladım gece 3-4lere kadar çalıştım. Ama ne ygs'de ne de lys'de hakettiğim sonuçları alıyorum. Ama neyse her şey bitmiş değil yukarıdaki arkadaş çok doğru söylemiş. Sözelin sağı belli olmaz :)) tek istediğim ham puanda 10 bin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.